Feedback Runda de discutii - Răzbunarea lui Calypso

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 20 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Citeste anuntul official: in loc sa cumperi cu suflete vei cumpara buffurile cu cristale.

2. Akeron.FBI

Akeron.FBI Începător forum

anuntu a aparut dupa postarea mea daca erai mai atent ,dar mersi

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Acordarea acestei noi recompense pentru radiante este prima decizie buna pe care o vad in ultimul timp din partea BP. Va felicit pentru ca ati inceput sa "cresteti" si astept sa luati mai multe decizii similare pe viitor si, pe cat posibil, fara presiune si "impulsuri" din partea jucatorilor.

Nu uitati: ramaneti datori cu un event de perle si cristale care sa ajute jucatorii corecti sa ii ajunga din urma pe cei ce folosesc buguri si boti!

Modificat ultima dată: 4 Mar 2014
  4. SeafRO

SeafRO Duce forum

Nu verific si orele de aparitie :) Oricum, acesta era pasul logic tinand cont ca au fost schimbate prea devreme.

5. SeafRO

SeafRO Duce forum

O prima impresie referitoare la achizitia pe cristale:

Tun calibru 60:
    Eventul trecut: 35 cristale / 10780 perle
    Eventul actual: 50 cristale / 15400 perle !!!

I se mai pare cuiva ca acest cost este eronat? Practic, pretul pentru acest articol a fost majorat cu 50%, ceea ce nu este deloc in regula.

Sugerez sa se calculeze bine pretul in cristale, nu corespondentul sufletelor fiindca riscam sa avem preturi aberant de mari pentru unele articole.

Sper ca BP va lua serios in calcul aceasta sugestie.

6. ♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ

♥°”˜predator`”°♥[❶ИĚ Scriitor în devenire

Spirit breaker mai vrei multe?Iti da event care castigi cat de cat iti da detoate da romanu tot la cearseala...Zi multumesc ca a schimbat radiantele pe cristale jucatorii mici puteau face ceva abilitati este rau ca nu ia anuntat din timp ca schimba radiantele pe cristale

7. victor

victor Junior Expert

ar fi trebuit sa anunte din timp ca vor schimba radiantele in cristale ,asa am fi tras mai multi la odiseus ,doar ca din ce am vazut au dat recompensele si peste 45 minute d-ul piano a facut anunt oficial cu schimbarile... asta ar fi trebuit facut cu cateva zile inainte nu dupa ce eventul s a incheiat,,, ce ne ajuta pe noi acele ,,,,ne cerem scuze ,,,, cand multi am fi putut face mai multe cristale....

8. victor

victor Junior Expert

stimate coleg ce ti se pare ca se cerseste e dreptul fiecaruia sa intre cand vrea pe joc nu sa astepte 30 mn ca ei dau 1000 restarturi ,,,ala e timp pierdut pt multi dintre noi si acel timp inseamna perle asa ca nu cerseste nimeni nimic ci ne vrem ce ar trebui sa fie al nostru:)

9. Zeusian

Zeusian Comisar forum

conform FAQ:
    "La sfârșitul eventului, cel mai bun jucător de pe fiecare server ba primi o hartă bonus Libra. Următorii patru jucători de pe fiecare server vor primi harta Aquarius și alți 5 jucători selectați aleatoriu de pe fiecare server (care au intrat în top 100) vor primi harta bonus Taurus."

D
    oresc sa stiu daca au fost creditate aceste premii in harti bonus, si daca da cand s-a facut aceasta creditare,
    daca nu cand va avea loc.

multumesc

10. nu se mai pot cumpara inco o data buff-urile.

11. ♔Pýяลиýล♔

♔Pýяลиýล♔ Scriitor în devenire

Eventul a fost destul de profitabil la inceput ,apoi lucrurile sau desfasurat altfel intr-un mod mai greu de realizat sufletele blestemate dupa restart.

12. SeafRO

SeafRO Duce forum

Schimbarea s-a facut si la presiunea jucatorilor, nemultumiti de acea recompense derizorie comparative cu cristalul primit pentru blestemate.
    Cat despre Odysseus, din cate spui esti unul dintre cei care stateau cu mana intinsa la veilalti sa scoata Calypso dar se plimba pe langa noi cand faceam Odysseus si nu tragea un foc "sa nu consume munitia". Daca ai juca in loc sa astepti pomeni poate ca ai primi ceva la schimb. In alta ordine de idei, cate cufere ai deschis? Si de acolo picau radiante.
    Nimanui nu-I plac cersetorii si milogii care asteapta pomana sau "smecherasii" care asteapta sa munceasca altii pentru ei iar la sfarsit se reped ca vulturii la culesul roadelor. Data viitoare te sfatuiesc sa tragi cum trebuie la event si vei avea sanse sa castigi recompense reale.

Spirit_Breaker apreciază asta.
  13. Devil

Devil Scriitor în devenire

nu esti fairplay consider ca victor si nu numai au dreptate de ex cunosc jucatorii care dadeau a toate navee si acum sant suparati ca nu au siut de la inceput conversia finala unii chiar aveau peste 5000 de radiante si sau oprit e logic ca nu aveau ce face cu 2500 de itemul nou deci si acum spui ca cenzura de informare a fost una buna?

14. SeafRO

SeafRO Duce forum

Daca ai tras la Odysseus pentru radiante este problema ta. Noi (restul) am tras pentru cristale sau pentru a scoate Calypso, radiantele fiind numai un "efect secundar". Chiar nu ne interesa cate avem pe cont, oricum eram mai multe decat trebuiau tinand cont ca nu puteam cumpara absolut nimic numai cu radiante.
    Sa stii ca sunt extrem de corect si ar trebui sa citesti atent ce am scris: nu trageau la Od. dar stateau langa tine ca magarii langa sac asteptand Calypso la care, bineinteles, trageau desi nu participasera absolut deloc la obtinerea navei event. Ti se pare corect ca unii sa munceasca si altii sa profite? Mie nu si mi-am propus, incepand cu eventul viitor, sa nu ii mai las sa traga la nava pe "privitori". Imi vor prinde bine punctele batalie pe langa ce obtin de la event. Asa este bine?

Spirit_Breaker apreciază asta.
  15. SeafRO

SeafRO Duce forum

Daca tot nu se pot cumpara chei event de la Piata Neagra nu credeti ca ar fi bine sa ne schimbati cheile cu cele normale dupa cum ati spus? Pierdem timpul cu ele in cont in loc sa profitam de joc.

16. Zeusian

Zeusian Comisar forum

au trecut 2 zile si nu am primit nici un raspuns, nu exista nici o informatie despre acest aspect, in cateva minute eventul va fi doar o amintire.
    revin la aceasta rugaminte.

multumesc

17. victor

victor Junior Expert

pai eu nu inteleg problema ta amice:)
    nu e vb de cate cufere,,, sau cate odyseus am distrus fiecare, doar ca am fost gresit informati , asta e o mare diferenta ma repet de am fi stiut de rata de schimb ar fi tras si mic si mare la odyseus, uni dintre noi nu au aliante sa traga la calypsos asa ca nu te inteleg tu tii cu noi sau cu Bp pote tu ai fost informat mai dinante si de asta esti asa de tare in gura:)

18. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

Eventul s-a terminat, multumim pentru comentariile voastre.
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.