Feedback Runda de discutii - Răzbunarea lui Calypso

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 20 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

da ce este cu atatea restarturi??? Domnilor admini si BA nu mai ziceti nimik pe global??pana la event erati pretundineni akuma nimik... foarte jenant din partea voastra...

2. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

va bateti joc de noi ?? tragem la nave event si pierdem munitie cu restarturile asta spontane
    ...

3. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

bataie de joc. cine ne da perlele pierdute cu munitia trasa la npc-urile event ?

4. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

• Domnilor admin rog a da un email cand reparati jocu ca sa nu ma inervez cu restarturile instant

5. victor

victor Junior Expert

de 10 minute nu pot intra pe joc se conecteaza pana la 20% rusinica .....

6. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

AMS partea 2? :)))))

~pisicutza~ și ßα®®α©μdα[❶] apreciază asta.
  7. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

I-au lovit sirenele si au luat-o pe aratura:))

~pisicutza~ apreciază asta.
  8. ~StaRr~

~StaRr~ Începător forum

Macar o sa aflam de ce ati dat restart de vreo 3 ori pana acu ...?

9. simbad68

simbad68 Junior Expert

domnilor de la bugpoint d-voastra se pare ca ati uitat ca noi suntem de aceiasi parte cu d-voastra!se pare ca d-voastra ne tratati de parca v-am furat butelia..va rog sa va schimbati aceasta atitudine fata de mine personal si va invit sa mergeti pana in baie si sa va trageti 2 palme -v-asi spune rusine sa va fie dar din pacate ptr mine si ptr toti cei care inca ne place jocu se pare ca acest lucru e inutil..si daca va-sh injura tot nu s-ar schimba nimic..chestia e ca inca nu am gasit un joc care sa inlocuiasca seafight..deocamdata dar va anuntz ca eu caut in continuare si vreau sa faceti un exercitiu de imaginatie..imaginativa persoanele care d-voastra le dispretuiti cel mai tare privitiva in oglinda si facetiva o poza..sa va fie rusine ..haidi pa

10. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

nu fiti nervosi ne dat o pauza sa ne uitam si noi la Romani au talent:p:D:D:D:D

11. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

game over??

12. mydyla

mydyla Conte forum

ultimul restart ...nu se lasa dus si pace :)))
    macar spuneti-ne daca asta seara mai jucam sau nu :)

13. -S.O.S.-

-S.O.S.- Novice forum

Dupa modificarea damage-ului si a duratei itemului Dragoste pierduta eventul a devenit acceptabil, daca reusiti sa faceti si server-ul functional ar tinde spre binisor.

14. sia revenit. oare pt. cat timp? sau mai bine intrebarea mare ce a mai stricat BP de data asta?repara un bug si apare 3

Modificat ultima dată: 21 Feb 2014
  15. THE_RENGERS

THE_RENGERS Începător forum

domn. admin de la ultimu restart nu ma mai pot loga faceti ceva

16. SeafRO

SeafRO Duce forum

Super tare: dau cu elite la Penelope si imi da damage de cave. Felicitari BP. Imi dati voi inapoi cele 10k elite pierdute? Nuuuuu dar va bateti joc de noi si de joc. Interesant cum imi da doua sau trei focuri la valoarea normal si cand ma intorc la calculator vad ca mi-a disparut 5k elita si damageul mediu fusese de cave (calculate dupa hp-ul npc).

17. *31N$T31N*-WTH-

*31N$T31N*-WTH- Începător forum

mai bine bagau mascota la una din nave cum a fost in eventul de iarna, eventual designul mic ca recompensa in odysseus

18. ~Game~Over~[SVP]

~Game~Over~[SVP] Scriitor în devenire

un restart fratilor se poate ca merge jocul infernal de rau

19. **buLLeTT**

**buLLeTT** Scriitor în devenire

da-ti restart la joc ca merge ca melcu...

20. ~Game~Over~[SVP]

~Game~Over~[SVP] Scriitor în devenire

admini sambata si duminica nu purcedeti? sa sa fim seriosi merge jocul asa de frumos de numa dati un restart 2

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.