Feedback Runda de discutii - Răzbunarea lui Calypso

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 20 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. catasperanta

catasperanta Locuitor permanent

bravo dominilor de la B.P. tineteo tot asa

2. 無音侍OVIサン

無音侍OVIサン Începător forum

Bine zis. Total de acord! :)

3. ~Game~Over~[SVP]

~Game~Over~[SVP] Scriitor în devenire

se poate un restart iar a inceput servarul 3 sa mearga in rateuri

4. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

Daca tu ai facut milioane de perle cu acel bug taci in patratica ta ... mai sunt care nu au timp sa profite de bug'urile acestui joc ...daca intelegi

victor apreciază asta.
  5. ~Game~Over~[SVP]

domnilor admini faceti ceva cu jocul asta ?

6. derbe

derbe Novice forum

Acest event a fost facut doar pt cei care au totul full. Pt cei mai slabuti...Nici nu am reusit sa trag o singura salva asupra tentaculelor lui Calypso ca am fost scufundat. Super. Bravo pt event

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Item-urile introduse in acest event (dragoste pierduta si imbatabil) vor fi valabile si dupa terminarea lui.

mydyla și Spirit_Breaker apreciază asta.
  8. mai exact la ce vor fi valabile ?daca nici la calypso , admirali nu au efect.la alte eventuri nu cred sa functioneze dmg dublu cu acest item

9. victor

victor Junior Expert

am tras 190 mil singur la un calipso m a scufundat de n ori si pana la urma a disparut calipsos, eu am pierdut 400k elita e un event de tot rasul pai eu trebuie sa joc alte 2 zile ca sa recuperez elita pierduta....

10. BoBo

BoBo Junior Expert

FAceti-ma si pe mine sa inteleg..e o chestie de noroc sa poti trage la un calypso?Ca eu unu nu pot inteleg,cum se face ca unii sunt scufundati mereu de tentakle,iar altii nici macar odata,cat despre mine,am un hp ce trece usor de 300k si pv`u 225k si tot nu stiu cum se face,de tentakle trag doar pe mine,si pe alti cativa,iar alti jucatori cu un hp sub 200k stau si trag bine mersi,imi explica cineva? Pun longuri+carticele,e o distanta destul de maricica,cand apar tentaculele,toate pe mine :) si pe alltio 2-3,restu,canci:) trag in liniste,nu stiu daca am apucat sa trag mai multe de 10k frangatoare la un calypso ca luam am :)

11. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

am si eu o intrebare s-a taiat ratia la cufere event pe mare?unde au disparut de la restartul de la 15.alerg o jumate de ora sa bag 10 chei si gasesc cel putin 20 normale.

12. bagati cufere event. abia se mai gaseste 2 pe harta si alergam 10 minute dupa ele.

13. simbad68

simbad68 Junior Expert

iar...LOST CONNECTION ! nu inteleg cum ati reusit sa faceti praf jocu asta:(

14. .Mr.N.

.Mr.N. Novice forum

LOST.LOST,LOST....suntem satu-i de cum va bateti joc de noi

15. ~StaRr~

~StaRr~ Începător forum

lost connection .................................................................

16. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Pai nu trebuie sa tragi singur la calypso ...

Oricum cred ca s-a terminat eventul cu restartul asta... :(

17. ~Game~Over~[SVP]

ati distrus evemntul cu restartul asta, mariti fregventa sau probabilitatea de la 5 la 50 la suta

18. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Exact cind ma pregateam sa ii felicit:))
    Din punctul meu de vedere gata eventul,sa stau 4 ore pana iese un calypso.....e prea mult

Modificat ultima dată: 26 Feb 2014
  19. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Pe global 4 , un calypso il scufundam in maxim in 3-4 min. Dupaia stam o ora pana se mai da respawn ... :(

Cand ma gandeam ca scap de plictiseala si mai joc si eu sea ... Macar de apareau mai multi odisseus si sa iasa calypso la 4-5 odisseus facuti...

20. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

bataie de joc o nava event la 1000 de utilizatori??
    m,

|†|¢ασѕ|†| și Spirit_Breaker apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.