Feedback Runda de discutii - Răzbunarea lui Calypso

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 20 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Dupa update-ul cu AMS , in care ati schimbat tot jocul cum ati vrut voi + Event-uri de astea Fantastice cu o nava/ora. Pe mine ca jucator m-ati pierdut, vedeti ca nu pierdeti si alti jucatori... 2 ore cat am tras la nave ma gandeam sa nu ma mai las de joc cum aveam de gand... asta e

2. ☆DeathShadow☆

☆DeathShadow☆ Novice forum

Buna seara , eventul , a fost bun pana la restart, ati schimbat frecveta de aparitiei eventului/penelopa/calipso/cufere/odiseus va rog mariti frecventa de aparite a eventului , caci , sunt goale hartie , si asa , nu se considera un event normal . Va rog sa luati in considerare aceasta propunere . Respekt .

3. LaurentiuC

LaurentiuC Novice forum

admini, nu mai sunt pe mare nave event , nici cufere , ce ati facut cu restartul ? va bateti joc de noi ?
    bagati mai multe nave event !!! probabilitate de 5% la ce ?

4. Spirit_Breaker

se da respawn la Calypso numai in hartile mari.. halal event :(

5. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

pana la restart jos palaria,dar dupa vai si-amar.chiar mureati sa lasati un event profitabil si pentru noi?

6. Spirit_Breaker

Au vrut sa dea si ei putina satisfactie jucatorilor dupa UPDATE AMS FAIL.
    Ce credeai, ca o sa bage ei un event calumea? :|

Acum stam si asteptam o nava ... :(

Apare alerta ca apare Calypso in harta, si nici nu apare in joc.. bataie de joc... :(

7. *ucigasu*

*ucigasu* Scriitor în devenire

Au mai ramas 4 zile de event , si ati redus la minim navele event , in loc sa-l sporiti sau sa-l lasati asa cum era...daca tot ati redus cel putin puteti sa-l scoateti de tot nu sa va bateti joc de nevoi...Deci ori il readuceti la forma initiala pana la restart ori il scoateti de tot !!!!!!!!!!!!! NU VA MAI BATETI JOC DE NOI !!!!!!

Spirit_Breaker apreciază asta.
  8. simbad68

simbad68 Junior Expert

sa nu-mi ziceti voi astia de la bugpoint ca vi-era frica ca ne imbogatim:)iar e varza eventu

9. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

daca ati baga si voi mai multe npc event ar fi mai bine

TIRANUL apreciază asta.
  10. Spirit_Breaker

Este LAG , si acum Calypso nu mai gasesti .. :(

Admine, Bagati niste bengale sa le cumparam din market cu radiante. Si nu mai bagati Calypso sa apara "random" in harti . Sa facem 10 Odisseu si sa apara Calypso ( iar odisseu sa fie in harta cate 2 si dupa ce ii terminam pe cei 2, sa apara altii imd )

Modificat ultima dată: 26 Feb 2014
  11. simbad68

simbad68 Junior Expert

in acest moment sansele de a te bucura de acest event au disparut..iar din nou cei mai mici nu au nici o sansa

TIRANUL apreciază asta.
  12. SeafRO

SeafRO Duce forum

Pana la restart aceasta faza a doua a fost ok .Dupa ce au actionat adminii ca niste romani adevarati si au omorat capra jucaorilor, eventul a devenit un mare esec. Oare a cata oara va bateti joc si de event si de jucatori? Am stat intr-o harta la 20 de campuri distanta unul de altul, am acoperit asa o harta intreaga si nu a rxistat acolo nici un npc event timp de 20 de minute (numai 3 Penelope). Vi se pare ok asa ceva? Sau ca timp de 40 de minute toate navele Calypso apareau numai in hartile de pe partea stanga - se vede ca nu le placea de fata noastra (sau de alianta noastra).
    Pe scurt: putea fi primul event reusit dupa mai bine de 3 ani dar nu sunteti in stare sa oferiti un deget jucatorilor ca acestia sa va ofere cardurile lor. Cum vi se pare ca cineva obtine ceva imedia luati totul si calcati in picioare.
    Bafta ca succes au profesionistii iar pe ei ii gasim in curtea altor dezvoltatori.

TIRANUL apreciază asta.
  13. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

de acord cu ce au spus colegi mei,si pe deasupra m-am chinuit degeaba sa iau skin-ul asta nou,am identic acelasi damage cu celelalte de 15% .mai are cineva problema asta?

14. victor

victor Junior Expert

se vede diferenta doar la munitia elita ,adica asa e la mine:)

15. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

:) ai dreptate,si am tras o gramada la calypso cu ala de iarna ca am zis ca e la fel

16. Spirit_Breaker

Bonusul de pe Skin nu este activ din ce am observat eu.

17. ☆DeathShadow☆

☆DeathShadow☆ Novice forum

Sa speram ca dupa acest restart rata de aparitie a eventului calipso , va fi marita ......
    Multe salutari.

18. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

ce se intampla?dupa restartul de la 15 nu mai pot intra pe mare imi da cu LOST CONECTION.

19. SeafRO

SeafRO Duce forum

dupa ce au scazut rata de aparitie si (pe serverul EG2) s-a orientat aparitia in hartile W@R, ne asteptam sa scada recompensele si sa omoare cu totul eventul
    macar asa nu ne mai pierdem timpul pe joc
    este posibil dragi dezvoltatori si admini sa apara un calypso la 10 ani?

20. Spirit_Breaker

S-a terminat Eventul???? :(

Modificat ultima dată: 27 Feb 2014
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.