Feedback Runda de discutii - Răzbunarea lui Calypso

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 20 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

vrem restartttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

Adica trebuie sa le spuna cineva sa isi faca treaba pentru care sunt platiti? Tu esti intelligent cand spui elucubratia asta? Daca vrei numai sa te bagi in seama si sa SIMULEZI inteligenta atunci iti sugerez sa o faci in toaleta unde nu te vede nimeni. Aici oamenii discuta problem reale si nu au timp sa raspunda tuturor ineptiilor.
    Revenind la oile noastre: absolut nimeni nu trebuie sa le spuna sa supravegheze jocul si sa il faca sa mearga fiindca ei primesc deja salarii pentru asa ceva si este inclus in fisa postului. Exact langa a atrage mai multi client si a creste incasarile iar zilele acestea sper ca au primit un mesaj subtil referitor la ceea ce se poate intampla daca toate serverele ar alege sa nu mai bage nici un leu in joc, implicit ce s-ar intampla cu locurile lor de munca daca nu au grija si de jucatori ci numai sa scape mai repede de indatoriri, sa faca rapoarte cu omiteri si sa nu se lupte pentru jucatori cu proprietarii BP. Cum era vorba veche: o mana spala pe alta si amandoua obrazul? Sau: eu am grija de tine, tu ai grija de mine? Oricum am spune, un joc fara jucatori si fara castiguri nu exista si la fel un jucator fara un administrator care sa il ajute. Impreuna putem sa facem ceva, singuri putem doar sa ne enervam unii pe altii si sa fim opusi oricarei idei de productivitate sau placere.
    Spor la joaca si / sau la munca.

3. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

Eu am fost mai destept, am fost la gratar si bere...pana la urma este Duminica si asta au facut toti...aproape toti... :p Oricum am fost mai in castig decat cei care au strigat dupa ajutor pe forum si chat.

O seara buna in continuare! ;)

SeafRO, joc acest joc de 4 ani...nu te agita ...risti sa-ti plesneasca vreo vena, doamne fereste..nu merita

Modificat ultima dată: 2 Mar 2014
  4. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

hai sariti repede cu EURO k e MEGA si dupa va plangeti k nu va merge jocul etc :)) asa va trebuie !! atata timp cat bagati EURO in joc nici nu au nevoie sa va asculte k au salariile asigurate :))) bv BP

Spirit_Breaker apreciază asta.
  5. *bibu|ro*

*bibu|ro* Novice forum

incet va miscati...multa sanatate sa aveti..asa cum are jocu asta :)

6. House

House Guest

Echipa tehnica lucreaza si sa speram ca in scurt timp problemele vor fi rezolvate. Ne cerem scuze pentru neplacerile create.

7. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Asa ati spus tot timpul... Si fapte.. mai nimic :(

8. casian28

casian28 Începător forum

am 10 sifonere pline cu scz de la voi in 5 ani a-ti ramas toti comunisti trece ziua sa iau bani :)) ...am mai bine de 30-45 min cand nu ma pot loga ....merg sa mai cumpar un sifoner pt ca celelealte sunt pline bani la mega nu mai bag ca iau sifonerul sa va tin multumirile ...o nesimtire si bataie de joc fata de niste oameni eu unul poate nu am bagat asa multi bani dar alti ???

9. mydyla

mydyla Conte forum

Cum sa lucreze echipa tehnica acum ... azi , duminica ... cand au liber ???
    Cateva bombonele nu aveti sa ne dati ??
    Chiar ne luati peste picior dle admin ... ma asteptam la alt raspuns sau in cel mai fericit caz la nenorocitul ala de restart .

10. Zeusian

Zeusian Comisar forum

cat tupeu si alte cele .... jocul nu merge dar ei cu mana intansa la banii nostrii ca cica este mai ieftin la mega. sa va fie rusine

11. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Eu ma las de seafight, va recomand tuturor sa faceti la fel. Pentru ca isi bat joc de useri.

12. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

deci gluma gluma dar jocu merge ca si o cizma si totus lucram dar cand se rezolva pe 1 aprilie :))

13. Zeusian

Zeusian Comisar forum

merge? ba nu merge, astept de 15 min sa ma loghez dar ramane la 20%

14. BoBo

BoBo Junior Expert

Sa faci o santa in 1minut si ceva..e trist :) merge deplorabil jocu' ^^

15. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

radem glumim dar totusi cand reparati jocu sa mearga bine ami dati si mie un pm

16. criss_killer1

criss_killer1 Junior Expert

serios iar ma enervez , va rog un restart pt jucatori ar fi benefic , va multumesc

17. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

wtf?eu stau de o ora sa ma loghez domnilor de la BP??? ce facem mai jucam azi si noi sau plecam in oras???si pe deasupra mai si bagati mega???

18. (NemeSyS)

(NemeSyS) Scriitor activ

da chiar ca e nesimntire curata plus ca merge jocu ca o cizma dar si recompensele nici nu le primim ce sa intampla e pe duca ??

19. Scriitorul

Scriitorul Scriitor în devenire

Domnul cu pianul pe unde umbla? Ii este rusine sa dea o postare cu ce se inampla? Nu vede si el ca toata lumea-i revoltata, altfel se bate cu pumnul in piept ca face si drege :)

20. mydyla

mydyla Conte forum

NU SE MAI DAU RECOMPENSELEEEE ... VREAU PERLELE LUATE LA 1 CALYPSO :)
    \
    2014-03-02 19:33:50
    Ai primit 21499 perle.
    21'499 Perle

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.