Feedback Runda de discutii - Răzbunarea lui Calypso

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 20 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Dj~Smigel

Dj~Smigel Novice forum

nu face nimic astia ma doar se anbata ..as dori din acest moment scimbarea tuturor adminilor care doar stau si nu fac absolut nimic..asa ca dragi admini dativa cat mai curand demisia ca nu mai merge vrajeala prea mult..stati degeaba ..nu faceti nimic..chiar nu va este rusine??

2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

probabil maine cand va incepe lucrul echipa tehnica va merge si jocul

3. Corsarul2010

Corsarul2010 Novice forum

Rusine pentru ce se intanpla cu jocul este deplorabil ...... deja nu mai este nimic de spus asteptam un raspuns din partea stafului de la Big Point si poate ceva recompense nu doar scuzele lor de rigoare

4. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Sabotati eventurile domnilor tehnicieni (al 3-lea event care merge in halul asta). Mai bine nu bagati event-uri si gata ...

~pisicutza~ apreciază asta.
  5. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

jocu-i de tot rahatul.dar eu nu am voie rahat,am diabet.asa ca va rog sa schimbati rahatul.

6. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

asa recomand si eu ... nu se merita, in loc sa te relaxezi si sa te distrezi mai rau iti faci nervi ca nu merge...

7. Serry_Ann

Serry_Ann Novice forum

2014-03-02 19:55:14
    Ai primit 28568 perle.
    28'568 Perle
    2014-03-02 19:55:14
    Ai primit 92467 PE (puncte de experiență).

Perlele unde sunt?

8. Scriitorul

Scriitorul Scriitor în devenire

pe servar joci?

9. simbad68

simbad68 Junior Expert

Laaaa btutariiieee bugpointuuu la brutarieeee ...:)

10. simbad68

simbad68 Junior Expert

ati facut jocu varza,,eventu varza eu zic ca trebe sa va reorientati profesional ca sunteti varza

11. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

ce ai vrut sa scrii ?? :|

12. Devil

Devil Scriitor în devenire

probabil nici maine , ce vorbesc nici de pastile caior nu va merge. sincer nu mai exista o zi 12 ca serverele sa functioneze in parametrii standarde, am avut noroc ca nu a mers nici paymentu acum 2-3 zie era sa fac o geseala de a face cunparaturii pentru un joc virtual care nu mai e ceea ce a fost!!!
    pana nu se lasa 50% din jucatorii nu facetii nimica? asta e va urma ca umea sa prefere alt mod de realaxare nu seafight!

13. Spirit_Breaker

Pentru ca serverul a fost indisponibil si ne-ati mancat nervii cu lagul vostru, cred ca ar trebui sa ne dati 20.000 Perle fiecarui jucator -compensare-.

Modificat ultima dată: 2 Mar 2014
    ~pisicutza~ apreciază asta.
  14. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eu il joc de 5 ani deci stau foarte calm. Oricum am facut o paauza serioasa si de cotizat nu am maicotizat din 2011 - fix pentru cele care se tot discuta ... si discuta ... si discuta ...

As fi iesit si eu la gratar sau macar la plimbare dar la noi a plouat toata ziua de a rupt. Oricum, nici cu jocul nu ma mai omor, poate fiindca nu ma mai relaxez cand joc sau poate fiindca m-am plictisit de el si eternele figuri sau poate de toate cele amintite si altele pe deasupra. In curand o sa las locul altora nestiutori sau cu nervii proaspeti.

Modificat ultima dată: 3 Mar 2014
  15. SeafRO

SeafRO Duce forum

Acum ca eventul s-a terminat (mai sunt cateva ore dar este mort de cateva zile deci nu am gresit cu absolut nimic) vreau sa spun clar si raspicat un lucru: cand au introdus Calypso in a doua parte a evenimentului, cu aparitii foarte dese, am crezut ca, in sfarsit, BigPoint va face ceva pentru jucatorii corecti care nu folosesc buguri si diverse programe. Acum era ocazia sa isi faca si ei castele, tunuri, abilitati etc. Fara surprindere am putut sa observ ca BP revine si distruge eventul ora dupa ora, zi dupa zi, pana cand il omoara cu totul. Este deosebit de placut sa faci Odysseus pe banda rulanta in hartile aliantei tale (DSA de pe EG2) si timp de cateva ore Calypso sa apara exclusive in hartile celeilalte aliante. Are cineva vreo explicatie plauzibila in afara celei care este in mintea tuturor? Pentru a scoate variant norocului va garantez ca daca jucau toti din WC si tot nu ieseau numai acolo navele event. Iar faza de final cu radiantele a umplut pahar pana la refuz: sufletele cele mai greu de facut sunt total inutile fiindca nu poti cumpara nimic cu ele iar la inlocuire pentru blestemate (cel mai usor de facut) primesti cristale iar pentru radiante o panarama de dragoste complet inutila (nu se poate folosi la almirante sau admiral ci numai la porcarii de santa sau red corsar). Oare nu puteau sa dea si pentru acestea cristale? Asa ar fi fost corect si de bun simt numai ca stim cat de subtire este obrazul unora si cum isi bat joc de toti si toate.
    Unii sunt romani pana la capat si isi bat joc de orice in incercarea jalnica de a fura de la vecin si de a ingrasa capra - porcul din ograda proprie, chiar daca este vorba de un amarat de joc. Mult succes tuturor desi pentru marea majoritate ar trebui sa urez bafta multa. Eu ma gandesc foarte serios daca sa mai joc mizeria asta de joc sau nu, un joc ce a ajuns sa consume nervii si rabdarea in loc sa relaxeze. M-am saturat de scuze penibile, de erori repetitive, de nimicul rezolvat de fiecare data cu acelasi raspuns robotic, indifferent de departamentul unde "arunci" intrebarea.
    Incompetenta a ajuns aici la rang de lege si la fel delasarea. Nu am nevoie decat de o mana de programatori pe care sa ii tin din scurt si pot face jocul asta sa zburde iar voi, cu o armata de programatori si tehnicieni, nu sunteti capabili sa rezolvati problemele care tot apar, aceleasi, de ani de zile? Sau poate sunteti prea ocupati sa programati buguri? Inclin spre ultima varianta. Spor la buguri si la cautarea unui nou loc de munca fiindca aici viitorul vostru nu este prea roz.

DovLeceL și Spirit_Breaker apreciază asta.
  16. mydyla

mydyla Conte forum

Piata neagra este deschisa pana pe data de 6 ... mi-am facut suflete pentru niste item-uri , intrebare ... cu ce sa mai cumpar daca mi-ati luat toate sufletele si mi-ati dat cristale ...??? Daca piata este deschisa de ce nu s-au lasat pe conturi pana pe 6 ???
    Pffff mama lui de marketing sau ce naibi o mai fi asta :(((((((((

17. victor

victor Junior Expert

2000 x Kistnyckelbokade. Anledning: Eventnyckel
    2014-03-03 12:00:02
    2743 x kristallerbokade. Anledning: Strålande själar
    2014-03-03 12:00:01
    340 x kristallerbokade. Anledning: Fördömda själar
    e e binisor cat decat mai fac 1 pct abilitate:)

18. Akeron.FBI

Akeron.FBI Începător forum

salutare nu era mai corect sa ne anuntati daca faceti o schimbare? unii jucatorii au deja 60 de abilitatii si au strans sufete pentru buff-urii care cica e putem cunpara inca 1 data pe data de 6 martie. acum ce facem cu cristaee deja inutie pentru unii??
    si chiar pentru cei care nu au 60 de abilitatii era mai corect de a ne comunica probabil mutii mai trageau a nave gen calypso daa stiau ca primes 28 de cristae pus cele care se schimba pe suflete.....
    sincer nu facetii decat ce ati facut pana acum bagati capu precum strutu in nisip si continuati cu motto ul vostru ce i in urma nu ma intereseaza..pacat de acest joc care avea un prestigiu acum e aprope ca un poker doar ca de aiciea nu casigii doar pierzi timp-nervii si nu in utimu rand banii!
    bafta si noroc in vele RIP seafight

19. Spirit_Breaker

Au spus odata ca o sa introduca gem-uri in joc si o sa fie upgradate cu cristale (30 lvl's).

Probabil ca sa dea posibilitatea tuturor jucatorilor sa cumpere Key cu 1000 perle si cand o sa dispara piata o sa fie schimbate cu chei normale ratio 1:1. EDIT: + ca au mai ramas penelope si odisseus pe mare si poti sa-ti mai cumper din market iteme.

20. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

bravo...toate mesajele mele au fost sterse..foarte inteligent...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.