Runda de discuții - Răzbunarea lui Calypso

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 15 Iul 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ender

Ender Scriitor în devenire

apar cam dupa 1 sau 2 ore

2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

da

3. carlosmm

carlosmm Maestru forum

in ce harta apare sirena

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Gemele au fost creditate in decursul zilei de astazi. Anuntul poate fi gasit AICI.

5. водкин

водкин Scriitor în devenire

numai sunt sirene pe harti ..asta a fost in prima parte a eventului

6. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

data viitoare poate citesti si u forumul mai bine

7. SeafRO

SeafRO Duce forum

Ce recompense pot primi pentru poziția în clasamentul eventului?Pot fi obținute puncte aplicând lovitura de grație oricărui NPC din cei de mai sus.
    Inca o minciuna sfruntata marca BP: punctele la Calypso nu se dau la ultima lovitura ci la damage. Este alta minciuna sau o omitere ori o ascundere a adevarului?

Modificat ultima dată: 30 Iul 2014
  8. SeafRO

SeafRO Duce forum

Buna dimineata BugPoint! Mai traiti? Dormiti?
    Cum este posibil ca de 3 ore si 15 minute (pana in acest moment dar cronometrul continua sa numere) pe serverul EG2 sa nu apara nici o nava Calypso desi Odysseus au fost facuti pe banda rulanta? Bataia de joc chiar nu cunoaste limita pe acest server. O dati din lac in put, din penibil in jalnic. Daca nu puteti sau nu stiti sa faceti acest joc functional sugerez cu incredere sotronul; fetitei mele de 3 ani iar face deosebita placere sa va dea clasa si acolo.

Modificat ultima dată de către moderator: 30 Iul 2014
  9. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

alooo, am tras la munitie fara numar fara numar de 4 -5 ore nici un odyseus
    v-ati innecat ca "rromul" la mal

10. carlosmm

carlosmm Maestru forum

nam vazut una din harta 2/1,2,3,4 pana in harta 13/2

11. mydyla

mydyla Conte forum

Diparuta fara urma ... CALYPSO !!!

Modificat ultima dată: 30 Iul 2014
  12. -S.O.S-

-S.O.S- Novice forum

Ar trebui sa fim multumiti, decat sa tragi la calipso si sa-ti ia vreo 50.000 de perle mai bine sa nu apara :)

13. GostRO

GostRO Avansat

devine un event interesant , unul din eventurile fara nave event:))

14. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Problema nu afecteaza doar un server, ci pe toate. Este una generala.
    Problema legata de spawn-ul NPC-ului event a fost transmisa mai departe. Cel mai probabil nu va fi remediata in decursul zilei de astazi, ci abia maine. In momentul in care vom avea informatii suplimentare le vom posta in forum.

15. SeafRO

SeafRO Duce forum

ciudat ca restul lumii iese pe plus nu? Poate tragi cu prastia.

16. SeafRO

SeafRO Duce forum

Si cum ramane cu sutele sau miile de Odysseus facute ca sa apara Calypso si pentru care am irosit o gramada de munitie / perle, mai ales ca rata de schimb la acest event fata de cel anterior este cel mult penibila? Maine expira eventul si ne spuneti ca se va remedia candva maine, cu alte cuvinte adio 2 zile de event si ramaneti cu munitie scumpa inutila pe cont - teapa nu?

Scuze dar uitasem sa fac o observatie: deci bataia de joc este una generala? :) Glumeam. Oricum, cunoastem toti realitatea.

Modificat ultima dată: 31 Iul 2014
  17. Zeusian

Zeusian Comisar forum

deci unde sunt banisorii dati pe ghiulele event?? ce rata de schimb folositi pana la urma? ca 4 la 1 este prea mult pentru noi, macar 6400 de suflete la 1 cristal, sa simtim si noi ceva ceva ....
    iar calipso apare muuul prea des, mai scoateti si voi din harta nava event ca mai vrem sa si dormim, o sa avem ochii cat cepele sa sfarsitul eventului...
    si in nici un caz sa nu indrazniti sa il prelungiti ca fac plangere la protectia consumatorului ... plus ca va bag la chetuieli, o sa cer despagubiri cat ma costa psihologul/ psihiatrul sa ma scape de adictii ....

18. Zeusian

Zeusian Comisar forum

cu 8 minute inainte de sfarsitul eventului este restart pentru a repara nava event. asa a fost si la eventul trecut. FELICITARI .............!

19. michiuco

michiuco Începător forum

”Ma bucur” ca s-a prelungit cu 24 de ore eventul dar cine imi da inapoi munitia pe care am consumat-o ieri pe odiseu? Acum ce sa fac? sa cumpar de la piata cu perle dupa ce am cumparat o multime de cheite pentru a castiga munitie din cufere si ieri am consumat-o pe toata ca de... se termina eventul...
    Totusi nu stiu de ce sunt revoltat... ar trebui sa fiu obisnuit deja cu bataia de joc a BP fata de jucatori si a informarii execrabile de care avem parte din partea adminilor...
    Sa aveti o zi la fel de buna domnilor admini asa cum ni le faceti si dvs. pe ale noastre !!

20. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

Ahoi piraţi,

Datorita problemei referitoare la aparitia lui Calypso de ieri, am decis prelungirea eventului cu 24 ore. Piata neagra se va inchide conform FAQ, perioada nu va fi prelungita.

Echipa voastră Seafight

Domnilor a fost numar limitat de calypso? iara de 2 ore nu mai apar

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.