Runda de discutii - Răzbunarea lui Calypso

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 11 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

De la restartul de ieri seara s-au cam rarit Penelopele. Au devenit cumva marfa de contrabanda de trebuie sa alergam 5 harti sa gasim una sau ce? Poate Adminii reusesc sa faca ceva in aceasta privinta inainte sa se termine eventul.

2. キノレノや

キノレノや Junior Expert

Nu vreti totusi sa bagati mai multe cufere va rugam?

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Haideti ca va rog si eu si pot sa vorbesc sa va roage tot serverul daca aveti nevoie de incurajari: bagati mai multe cufere ca sunt mult prea rare. Macar sa le triplati numarul ca sa avem ce face ca altfel ramanem cu cheile si ni le schimbati in pierderea voastra.

~pisicutza~ apreciază asta.
  4. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

buna asta :))))

5. キノレノや

キノレノや Junior Expert

De ce tot timpul Tentaculele lui Calypso trag doar pe mine? ce trebuie sa fac? e aiurea, doar pe mine si inca 2,3 jucatori ne iau in tinta mereu. Am gresit noi cu ceva? :))

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Te-au vazut mai mic si se iau de tine. :D:D:D Lasa ca si pe mine se trezesc sa dea uneori de nici nu stiu unde zboara hp-ul. Poate iar au bagat adminii gilda noastra la "favorite". :D

7. sibian|RO|

sibian|RO| Începător forum

Cand se inchide Piata Neagara?

8. sibian|RO|

sibian|RO| Începător forum

”Neagra” - imi cer scuze pentru eroarea de tastare !

9. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

10. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

Am si eu o intrebare simpla:pentru ce este lustruirea ca nici un efect nu are,nici cu furtuna nici cu 6,5% probabilitate de lovitura?La ce ati mai bagat-o ca sa dam aiurea sufletele.Si asa cam slabut dati pe suflete.era de asteptat un final bomba =))

11. ~Sarazzin~

~Sarazzin~ Junior Expert

asta dpinde de mascota care o ai daca ai trasura pui alta mascota si functioneaza si lustruirea

12. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eu nu mai folosesc nici macar mascota de damage fiindca deja trag cu maxim numai din castele, abilitati si nestemate. Cartile de damage sunt numai ca sa ma incurce iar tunurile nu le-am mai luat de o jumatate de an pe motiv de "efect pauza lipsa gaura".

13. ๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪

๖ۣۜ✪JǾҜ∑Ř๖ۣۜ✪ Locuitor permanent

nici eu nu folosesc mascota de dmg pentru ca nu face absolut nimic,la fel si furtuna de grindina dar ma refeream ca de ce le mai baga daca nu fac nimic.

14. ~pisicutza~

ia sa incerci pe jucator cartile de damage si vei vedea k e o diferenta la damage :p

15. Zang

Zang Scriitor în devenire

Trage pe jucator fara lustruire, dupa cumpara lustruirea si trage pe jucator, si ai sa vezi atunci diferenta..

16. Maryusyk*DNG*

Maryusyk*DNG* Novice forum

cand scoate piata neagra?

17. яαzναи.σиє

яαzναи.σиє Începător forum

2 martie giusi,scria de la inceputul eventului

18. SeafRO

SeafRO Duce forum

La mine nu au efect. Ce sa fac daca sunt mai ghinionist si la mine nu merge nimic? :))))

19. ~pisicutza~

posibil :))))

20. ..Dantes..

..Dantes.. Avansat

eventul nu trebuia sa se termine la ora 1 ? Eventul va începe mâine la ora 12 (ora serverului local) și se va încheia la sfârșitul zilei de 26 Februarie. Piața neagră va fi deschisă până la sfârșitul zilei de 2 Martie, ora 12 (LST).

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.