Feedback Runda de discuții: Răzbunarea lui Typhoon 2019

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Bowie, 12 Sep 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Bowie

Bowie Guest

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta evenimentul "Răzbunarea lui Typhoon".

Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

2. simbad68

simbad68 Junior Expert

ce sa zic..niciodata nu a inceput un event bine...niciodata ,era culmea sa inceapa acest event cum trebuie) la sezon nu se contorizeaza nimic de la event..asa ca la munca fratilor ! cu cat mai repede cu atat mai bine

3. Scf

Scf Pretendent

Imi poate spune cineva la ce se refera primul clasament? multumesc

4. marinarul†acutGo®

marinarul†acutGo® Junior Expert

LOST CONNECTION !

5. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ca solutie temporara pentru taskurile care vizeaza scufundarea de NPC-uri va recomand sa delogati si sa relogati pe cont. Dupa relogare ar trebui ca progresul sa fie vizibil.

Taskurile de sezon legate de lazile Vanhu nu se contorizeaza. Daca va aflati intr-un astfel de caz va recomandam sa asteptati solutionarea situatiei inainte de a arunca restul de lazi. Cand vom avea mai multe detalii le vom publica in forum.

6. mickiduta

mickiduta Începător forum

sa dat voucher ?

7. Scf

Scf Pretendent

Am pus o intrebare simpla si logica,pentru un oricare admin,dar vad ca isi dau toti interesul sa mi raspunda..in cazul in care iar va jigneam intr o ora eram banat,asa ca am vorbit frumos si v am intrebat ceva nu merit atentie..bravo,tot asa

8. axel

axel Team Leader Team Seafight

Cu scuzele de rigoare pentru omisiune: primul clasament poate fi gasit pe harta marii in cea de-a doua pozitie: a.png
    Ca sa intrati in clasament, conform FAQ:

9. SnipeR.24

SnipeR.24 Novice forum

Voucher - artemis2019
    O zi buna.

10. derbe

derbe Novice forum

ceva munitie pe suflete sau macar pe perle fara coroane nu se poate da?

11. Mozart

Mozart Novice forum

unde pot gasi misiunea Descalcirea Panzei?

12. Indus

Indus Talent de excepţie

Misiunea o puteti lua din portul securizat, de la Jayne Dalton.
    Este ultima misiune de la seria de misiuni pentru event, misiunea este repetabila.

13. Mozart

Mozart Novice forum

Mie nu-mi apare,va rog rezolva-ti

14. mydyla

mydyla Conte forum

misiunile zilnice se reseteaza la ora 13.00 ora Romaniei ... daca ai facut-o ieri dupa ora 13 ... azi dupa 13 o poti lua iar

Modificat ultima dată: 15 Sep 2019
    p16. apreciază asta.
  15. Mozart

Mozart Novice forum

am facut doar misiunea De la cap la cap,iar descalcirea panzei nu imi apare si nu o sa pot inainta la sezon

16. Indus

Indus Talent de excepţie

Aceea este misiunea, o puteti face o singura data pe zi .

17. *ensis*

*ensis* De-al casei

cei care sunt in staf, nu au si un cont de verificare?............vede cineva ca de 2 zile jocul e mai mult blocat, barca nu se poate misca de pe loc, sau merge sacadat?.........chiar nu se sesiseaza nimeni?

18. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Sunt foarte curios cu ce se va recompensa toata aceasta bataie de joc? De 2 zile e un joc de nervi nu o satisfactie! Harta 21/1 e plina de fantome! Ieri te scufunda fara sa vezi cine si sa vezi daunele dar astazi putin sa mai rezolvat, tot primesti daune de la fantome dar macar vezi cu cit trag pe tine! Astazi a ramas nava blocata sa traga pe Valencia pina mia terminat toata munitia! Oare cu cite scuze ne recompensati? sau Cu pachete noi?

19. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

au trecut 5 zile de cand s-a incheiat eventul cand se face schimbul ?
    dupa eventul de halloween ?

20. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

Sa facut acuma !!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.