Feedback Runda de discuții: Răzbunarea lui Typhoon

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Duncan_Idaho, 30 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. e plin de ei.dau dmg destul de mare si noi tragem esuat. deja sa aflat peste tot cum se face si nimeni nu face nimic.daca tot e la liber nu ar trebui sa profitam toti? ca nimeni nui banat din cate se vede.

2. susanu_el

susanu_el Junior Expert

NU INTELEG CE VREI SA ARATI DE FAPT DIN PRINSCREEN SE VEDE CUM EL STA DEGEABA SI CAPITANI TRAG IN EL ..... FI PUTIN MAI EXPLICIT TE ROG

3. Graverattack

Graverattack Scriitor în devenire

ce sa mai explice, e clar ca lumina zilei, acele esuat care le vezi nu ar trebui sa existe

4. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Pentru munitia din Piata neagra incercati sa cumparati 1,2... pachete de munitie sa vedeti daca asa functioneaza. In piata neagra este afisat ca se vand pachete de 1000 munitie, deci daca introduceati 10000 inseamna 10000x1000 si posibil sa nu aveti pe cont perlele pentru tranzactie.

5. susanu_el

susanu_el Junior Expert

EU ZIC SA PRIVESTI MAI BINE SI MIE IN JURNALUL DE BORD IMI APARE AUR CREDITAT DE SISTEM EXACT CAT AM LICITAT DAR DEFAT NU LAM PRIMIT ,,,,,,,, FRAIERITI DE 2 ORI ' BATAIE DE JOC SAU STIL CHINEZESC NU STIU CUM SA II MAI ZIC

6. †.SeTi.†

†.SeTi.† Începător forum

stie cineva cate puncte a avut locul 50 din clasamentul zilnic de azi

7. de ce nu se mai afiseaza nici un punctaj la minijocuri?

8. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

Da ciudat.... weird as always. poate nu se mai face clasamentul:(... sau te tine in suspans sa nu stii pe ce loc esti :))))) sau e o alta eroare de la server

9. Noltisor-RO

Noltisor-RO Cunoscător forum

2016-09-12 19:47:00
    Ai primit 1 x Cristale. Motiv:pradă
    Ai primit 45217 PE (puncte de experiență).
    Ai primit 1 x Suflete radiante. Motiv:pradă
    Ai scufundat nava lui Căpitanul Slade.
    Ai primit 1 x Cristale. Motiv:pradă
    Ai primit 1 x Suflete radiante. Motiv:pradă

Am tras 10k frangatoare ca sa iau 1 cristal?
    Ati facut schimbari la final sa ne faceti mai fericiti decat eram?
    A scazut dmg-ul,recompensele nu se mai regasesc.....eu zic ca e suficient,puneti capat eventului!!!Poate chiar si jocului!!!

PS: Recompensa luata la un ladom la 1 minut dupa:
    2016-09-12 19:51:46
    Ai primit 1 x Perle. Motiv:pradă
    Ai scufundat nava lui Ladon.
    Ai primit 1 x Suflete blestemate. Motiv:pradă
    Ai primit 1 x Suflete blestemate. Motiv:pradă
    Ai primit 30 x Muniție frângătoare de inimi. Motiv:labels_AddReason_UNKNOWN
    Ai primit 1 x Emblemă antică. Motiv:pradă
    Ai primit 1 x Perle. Motiv:pradă
    Ai primit 60414 PE (puncte de experiență).

_MARYUS_ apreciază asta.
  10. la fel si eu. am facut 2 landoni si cate 1 perla fiecare. asta dupa restart

11. arabela

arabela Novice forum

buna seara cum se face ca dintr-o luminita iau doar o perla? sau un mojo?daca s-a schimbat ceva de ce nu se anunta?

12. nu doar la luminite.si la epave, si la ladon, si cufere, toate da cate 1.asta dupa cea fost restart si nici un admin nu ne spune nimic.

13. Zigga

Zigga Novice forum

bataie de batjocura...

14. DeathRider[NBC]

DeathRider[NBC] Novice forum

2016-09-13 14:00:56
    Ai primit 1 x Penelope. Motiv:Modificare articol ....???greseala de scriere??

15. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

un voucher nu ne.au dat si noua pt probleme ivite pe parcursul eventului:(... favoarea reginei sau 10 tunuri voodoo acolo:)))). as prefera favorul :D

16. susanu_el

susanu_el Junior Expert

DA DA SI CREZI CA AI RECUPERA PIERDERILE DACA AI AVEA 14 ZILE FAVOAREA' POATE DOAR DACA NU AI JUCAT SI AI PIERDERI MICI , PENTRU UNI DINTRE NOI NU ESTE SUFICIENT UN SIMPLU VOUCHER . VREM REZOLVAREA PROBLEMELOR PENTRU A NE PUTEA BUCURA DE JOC IN PRIMUL RAND SI APOI DACA AU BUN SIMT VOR OFERI SI CEVA BONUSURI ,
    NU - SE POATE CUMPARA MUNITIE CU AUR
    NU - SE POATE CUMPARA MUNITIE CU PERLE
    NU - SE OFERA BONUSUL DE LOGIN ZILNIC
    NU - SE OFERA BUNURILE LICITATE
    NU - SE PRIMESC RECOMPENSELE PENTRU ANIHILAREA NAVELOR EVENT
    NU - SE PRIMESC RECOMPENSELE DIN CUFERE
    NU - SE PRIMESC RECOMPENSELE DIN LUMINITE EX ( O PERLA UN MOJO )
    SI CRED CA AR MAI FI SI ALTELE----

17. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

am jucat si eu si am avut parte de ceva probleme si chiar pot sa zic ca am iesit bine pe eventul asta. vezi cand serverul o ia razna si nu mai joci pana isi revine. la faza cu o perla cu un mojo cum am vazut nu am mai jucat iti dai seama ca ieseai in pierdere si s.a rezolvat destul de rpd zic eu. Cred ca trebuie sa isi schimbe pc -urile de la server sa fie mai performante :)))

susanu_el apreciază asta.
  18. Graverattack

Graverattack Scriitor în devenire

una peste alta, desi au fost foarte multe probleme am reusit sa ies pe plus 1 mil perle, probabil ieseam mai bine daca nu era asa prost facut eventu

19. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

dap. eventul a fost bunicel cu toate erorile de server. pana la urma fiecare cu parerea lui. Serverul are loc de imbunatatiri si asteptam sa vina :);)

20. susanu_el

susanu_el Junior Expert

DE ACORD ....

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.