Feedback Runda de discuții: Răzbunarea lui Typhoon

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Duncan_Idaho, 30 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. DonShip1

DonShip1 Scriitor în devenire

cand se schimba cheile de event
    ca vad ca la piata au disparut iteme-le

]-Ramses-[ apreciază asta.
  2. ฿å₫βøɣ

฿å₫βøɣ Novice forum

Trebuiau creditate de pe 16:09:2016 ora 12:00 dar probabil sunt iar problemela server si decat sa le rezolve mai bine mai creaza o nava pe care sa o puna la vanzare cu 50-100 de euro.

3. |BumbleBee|

|BumbleBee| Începător forum

Buna ziua,

Cand se vor schimba cheile event in cele normale?
    Conform:
    "Ahoi pirați,

Piaţa neagră va fi deschisă pe data de 1 septembrie la ora 12:15 până pe data de 15 septembrie, ora 23:59. Pe 16 septembrie, ora 12:00 CEST, sufletele radiante și blestemate vor fi schimbate după cum urmează:
    • Sufletele blestemate vor fi preschimbate în muniție frângătoare de inimi la o paritate de 1:50;
    • Sufletele radiante vor fi, de asemenea transformate în muniție frângătoare de inimi dar la o paritate 1:200
    • Cheile de event vor fi preschimbate ca de obicei la o paritate de 1:1 în chei pentru cuferele de comori."
    acest schimb cred ca trebuia efectuat de mult timp,sau poate CEST inseamana timp indefinit si nu "Central European Summer Time".

4. ฿å₫βøɣ

฿å₫βøɣ Novice forum

Pai si eu ce am spus? Joc acest joc de 8 ani sau mai bine si niciodata nu a functionat ok.

5. ฿å₫βøɣ

฿å₫βøɣ Novice forum

Ce se intampla? au murit toti moderatori? toti admini? nu ne mai raspunde nimeni, nu se mai crediteaza nimic, doar asteptati sa mai bagam bani in joc sa faceti mai mult profit?

Puiu14 apreciază asta.
  6. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

Thumbs up for that. Cine stie poate o fii lumea in vacanta :D. Cine stie :)))). Cam lunga asteptarea asta totusi wtf. Cam dezamagire sincer din parte staff.ului avand in vedere ca lumea totusi inca baga bani in joc. Sa speram totusi ca poate se profileaza o minune la orizont si se calrifica totul. Eu sunt optimist. POate se lucreaza intens la un event uhuhuu...... oricum eu vreau cheileeee :(((((((

7. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

In ce an pe 16 septembrie.., vor fi schimbate sufletele ? ca anul accesta nu mai e nici o sansa...

8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Din pacate, datorita unor probleme tehnice nu s-a putut rula scriptul de schimbare a sufletelor si cheilor de la cuferele eveniment, la data planificata. Schimbul va avea loc cel mai probabil in decursul zilei de marti, 20 septembrie. Imediat ce vom avea mai multe informatii le vom posta in cadrul forumului.

cocolino!, DonShip1 și Maryusyk*DNG* apreciază asta.
  9. ฿å₫βøɣ

฿å₫βøɣ Novice forum

Pai nu era frumos sa postati anuntul asta pe 16 sa stim si noi. Sau măcar sa spuneti ca exista ceva probleme si mai durează pana se vor schimba. Eu unul am cumparat cheite event si de câteva zile nu am mai luat cheite pentru ca am crezut ca se vor schimba astea.

10. Graverattack

Graverattack Scriitor în devenire

si o mai trecut o zi si schimbul de chei si suflete tot nu sa facut, bravo botpoint

11. susanu_el

susanu_el Junior Expert

LA MINE SCHIMBUL SA EFECTUAT AZI . SPER SA FIE LAFEL PENTRU TOATA LUMEA

12. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

Daaaa finalllyyyyy :)))))))

13. susanu_el

susanu_el Junior Expert

CURIOS FAPTUL CA PENTRU EVENIMENTUL -MAREA FURIBUNDA - NU EXZISTA RUNDA DE DISCUTI, OATE NU VOR SA VORBIM INTRE NOI , AS VREA SA DESCHID UN SUBIECT NOU PE TEMA ACESTUI EVENT DAR NU GASESC BUTONUL PENTRU CREARE SUBIECTE NOI ' IMI SPUNE SI MIE CINEVA !

14. butul1ca

butul1ca Scriitor în devenire

susanu_el apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.