Suport Runda de discutii: Recompense cufere - Actualizare

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de яⓞмaиa§ü£-Đã-Ťάяę, 11 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

drop= ce?

2. Duncan_Idaho

Duncan_Idaho Guest

Drop=picătură, anterior colegul se referea la sansa de a pica anumite item-uri.

3. VLAD

VLAD Talent de excepţie

acest lucru fiind lamurit am dori lista oficiala a itemurilor pe care le putem lua din cufere, consider ca a trecut o perioada destul de mare de timp in care ati fi putut realiza un proiect de o asemenea anvergura.

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Asa cum am precizat anterior, aceasta lista nu exista. Se construieste cu ajutorul comunitatii.
    Lista construita pana acum, cu ajutorul vostru, se poate gasi AICI.

5. Zeusian

Zeusian Comisar forum

sa inteleg ca programatorii aia dhiar nu au avut habar de ce au facut?? sau este o totala lipsa de transparenta!! vedeti sa nu castigam ca drop la cufere la un moment dat postul lui pionman, sau mai bine dreptul de proprietate asupra jocului!

6. ĦIťмªη

ĦIťмªη Guest

Domnule, programatorii stiu cu siguranta ce anume a fost modificat la recompensele cuferelor, insa au lasat jucatorii sa afle singuri noile recompense care se gasesc in cuferele incuiate, este asa greu de inteles ?

7. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Dar pentru voi, domnilor, ce este asa greu de priceput ca noi nu suntem la "Surprize surprize" si ca ne-ar interesa o lista oficiala si COMPLETA?

8. Zeusian

Zeusian Comisar forum

eu am inteles ca asta sugerati, dar nu cred ca este adevarat. mai mult de atat, nu cred ca suntem interesati sa descoperim, ci sa vedem in ce masura merita investitia in cufere, nu sa culegem ca fra ierii ca apoi sa vedem ce o fi. sunt banii nostrii reali in joc domnilor admini!!!

9. fujitsu1977

fujitsu1977 Începător forum

Nu stiu cum este pe celelalte servere,dar pe Asia1 nu mai gasesc favoarea reginei si preotul voodo 3.Nici prietenii mei nu au gasit,s-au scos cumva si nu am fost pe faza?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.