Feedback Runda de discuții: Sistemul de Ligi

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Uzzy., 30 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Noltisor-RO

Noltisor-RO Cunoscător forum

Si tacerea e un raspuns!Parerea mea e ca cele 2 nave sunt nave ale BP-ului,pt ca jucatorii cu ficat de 'gasca' sa se ambitioneze si sa traga cu munitie,cu cardul,cu tot ce au in sufletelul lor de pirati:))si noi cei din tribuna sa aplaudam ca focile:))
    Tzooot Tzooot!!!!!!vb unui amic de-al meu de pe TS:))

banditblue, CARTOFFEN, Deneb şi o altă persoană apreciază asta.
  2. banditblue

banditblue Novice forum

imi place .. si nu prea .. ! Trebuie, Noi , sa verificam jurnalul , citeva zile la rand , si in cazul in care constatam ca nu am fost recompensati cum trebuie .??!! Anuntam .. suportul care .. verifica la nesfarsit.. !!!

lucas-jr apreciază asta.
  3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

ai auzit de iepuri?
    la cursa de caini, in fata lor este tras un iepure mecanic, dupa care alearga toti cainii. nici un caine nu a prins niciodata acest iepure, el are rolul de a stimula fuga. in cazul de fata eu cred (atentie admini, eu cred, deci este o parere, o opinie, nu incalca deloc regulamentul) .. asa cum spuneam, eu cred ca aceste conturi au rolul iepurelui, de a ne face sa acceleram bagatul cardului, pentru premii iluzorii pe care nu le vom prinde niciodata.
    stima,

simi2 și lucas-jr apreciază asta.
  4. susanu_el

susanu_el Junior Expert

pe pozitia 101 in clasament si primesc dor o moneda a concurentului ? de ce? trebuiau 2 sau nu stiu eu sa citesc la recompense

5. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

Pe 101 ai fost in clasamentul de pe globalul tau dar in clasamentul general nu ai fost in primii 1000.

Modificat ultima dată: 16 Dec 2015
    susanu_el apreciază asta.
  6. susanu_el

susanu_el Junior Expert

pai si clasamentul general unde il vad k pate ma straduiesc mai mult dak stiu pozitia in clasament ,Va multumesc
    AM GASIT TREBUIA SELECTAT TOATE SERVARELE

7. trebuie sa ai totalul de 100.000.000 PEL altfel nu treci.mergi la Privire de ansamblu dupa te uiti la info linga experienta daca ai sub tre sa mai tragi cu tunul .. spor la joc.

brogil apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.