Feedback Runda de discuții: Sistemul de Ligi

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Uzzy., 30 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Nu mai există nivel elită. Vor fi introduse design-urile la piaţa neagră cu scopul de a le achiziţiona cu monedele date ca recompensă primite la finalul fiecărui sezon. Pentru moment nu se ştie nimic exact cu privire la faptul când vor fi introduse design-urile.

2. Uzzy.

Uzzy. Guest

Va rog sa nu induceti in eroare jucatorii.
    Navele elita vor fi introduse la piata neagra doar pentru jucatorii care au indeplinit PEL necesare pt design-urile elita si care NU le au deja.
    Iar acestea vor putea fi achizitionate cel mai probabil cu aur, nu cu moneda comerciantului.

3. simi2

simi2 Mogul forum

buna treaba. inainte, cand atingeai suma de PEL cuvenita ptr nivel primeai designul fara a mai plati nimic. astia de la BP zici ca-s din guvernul Romaniei; la orice schimbare doar sa mai platesti ceva in plus.

4. Uzzy.

Uzzy. Guest

Din cauza noului sistem de ligi, nu a mai fost posibila pastrarea vechiului sistem. Cat despre pretul designurilor, acesta va fi de genul 1 Aur, nu va speriati.

5. ulysse

ulysse Scriitor activ

castigatori ai acestui sistem de ligi o sa fie cei care stau non-stop pe programe de tip bot

6. Barosanu.No.1

Barosanu.No.1 Novice forum

f
    frumos sistem cu sistemul ligi sunt curios ce o sa bage la piata neagra ca sa cumparam cu noua moneda ca pana acuma bp nea dat atat de multe ca sa ne saturam mai ales tankuri dupaia admirale si iar tunuri de 60 si acuma mai nou tunuri voodoo si cel mai asteptat tunuri helfire asa cred ca se numea nu putea sa bage ceva nou nu trebuia ca sa ia ceva vechi si sal faca nou ca de nu putem sa jucam normal trebuie sa bagam bani daca vrem sa crestem mari si cred ca pana la sfarsitul anului o sa mai bage vreo 5 sau 10 skinuri noi pe bani si inca ceva mai nou tot pe bani ca de asa este seafigh vrei sa joci si sa stai in top baga bani
    da de nu poate bp sa rezolve problema programelor tip bot ca de trebuie sa faca jocul de....... cu opritul harponelor cand tragi la epava sau miscarea in continuu a npc de la harta 7 sau 8 ca de e usor ca faci petice la sistem si sa sufere toti in loc sal faci bun si sa nu mai mearga programele tip bot ca de la sistemul ligi poti sa faci cateva mil de pel imediat cu botul dar de asta este bp

7. DNG**stranger**

DNG**stranger** Scriitor activ

Barosane frumos discurs, dar ca sa se inteleaga fraza mai foloseste si u , . : sau alte semne de punctuatie.

8. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

la ce a zis ullyse sunt pe locu 65 deja si nu folosesc bot si jok 3-4 ore pe zi dar fa si tu harta bonus ca asa cresti, baga npc-uri cu mult hp si da cu lant sa vezi ce repede cresti in pel

9. VLAD

VLAD Talent de excepţie

sistemul de ligi tocmai a resuscitat bot urile:mad:, foarte fumos...sper sa mai puneti la treaba si sistemul anti bot in cazul in care nu cedeaza serverele:eek: la cati bani faceti ar trebui sa investiti in dezvoltarea tehnologiei nu la achizitionarea acesteia;)

10. VLAD

VLAD Talent de excepţie

nenea alti jucatori au alte prioritati pe acest joc, nu vor sa stea numai in bonus sa sa dea cu lant la tiamat, quintor etc
    tu meriti sa te afli in top 100 pt ca "muncesti" corect dar sunt multi jucatori care triseaza...si sunt sigur ca stii si tu cativa;)
    abia astept sa vad ce se intampla dupa ce se reseteaza clasamentul=))

Modificat ultima dată: 8 Iul 2015
  11. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

da vlad de exemplu primul ju8cator ce in clasament creste exorbitant de repede adika in primele 3 zile nici nu era in clasament si dupa aia a aparut in a 4-a zi direct in primi 10 si acuma e pe perimul loc deci bot..am facut un almirante cu elita si 1 cu cava de exemplu si mai multe puncte pel am facut cu cava decat cu elita si am abilitatile puse pe legba momentan

12. FlasH95.

FlasH95. Novice forum

Daca tragi cu tunuri amiral sau munitie elit.

13. Zeusian

Zeusian Comisar forum

propun ca in acest sistem sa conteze doar pelurile facute cu munitia elita, fara nici un spor. altfel nu mai faceti voi bani cu el. daca vor pe primele locuri macar sa castigati si voi ceva.
    bafta

14. ~COJACK~

~COJACK~ Pretendent

Flash am 190 tunuri amiral si da am tras si cu munitie elita ca jok acest jok de placere si am aproape 1 mil de fiecare munitie pe cont de aceea cum am scris mai sus am abilitatile pe calea lui legba pentru cufere ca mi-am luat 2 mii 700 de cheite

15. victor

victor Junior Expert

am si eu o nelamurie, nu inteleg nimic din FAQ.Recompensele vor fi împărțite între jucătorii de pe același server sau între toți jucătorii de pe toate serverele?
    Între toți jucătorii de pe toate serverele?

deci sa inteleg ca se impart la toate servarele,,,,, chiar daca sunti n primi 10 pe servarul meu si sunt pe locul 300 pe toate servarele voi primi recompensa (100-1000)?
    Multumesc:)

16. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Nu, recompensele se impart pe server, conteaza clasamentul server-ului tau, la FAQ a fost o...eroare.

17. victor

victor Junior Expert

sper sa fie asa:p
    salutari de pe scandinavia1:)

18. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Locul 2? Mult succes :)

19. victor

victor Junior Expert

da de 2 zile nu am mai tras credeam ca sunt pentru toate servarele aceele recompense
    multumesc:)

20. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Defapt, am inteles ca va fi un clasament pentru Global1-2-3-4-5...Turcia1-2-3...si ca va fi si un rang nou...sa vedem...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.