Feedback Runda de discuții: Topirea zăpezii - 2017

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 17 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ฿å₫βøɣ

฿å₫βøɣ Novice forum

deci eu trag si la verdandi si la skuld...in mare parte recuperez perlele bagate in munitie si raman cu cristale...trag cu exploziva normala...am facut aproximativ 7.500 cristale pana acum si nu cred ca am pierdut 300.000 perle

2. *฿αŕъαŕσśα*jr

*฿αŕъαŕσśα*jr Junior Expert

Munițiile explozive cauzează mai multe daune împotriva navei Urd Stimați dezvoltatori ai jocului afirmația editată în anunț, și redată de mine, trebuie să o regândiți și eventual corectați: Adică dacă la toate navele npc dădeam cu muniție cavă peste 9000, la npcul Urd damegul mi-a scăzut la 7000-8000. Am încercat să dau cu muniția recomandată de voi, dar surpriza a fost că dau tot mai puțin ca pe un npc normal. Ori revedeți damegul pe Urd, ori renunțați la enunțul postat de voi:

3. moscova

moscova Pretendent

Nu este afisat nicaieri sistemul de punctare al navelor event pentru nivel de reputație cu Sigurd.
    In momentul de fata probabil este o eroare caci Skuld si Verdandi dau doar 2 pcte reputatie Sigurd !!?
    1Urd = 1 punct Sigurd Lundgren. 1Skuld = 2pcte Sigurd Lundgren, Verdandi la fel. Pai in ritmul asta...

Modificat ultima dată: 28 Ian 2017
  4. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

Ne faci si noua un printscreen sa vedem ce tunuri ai pe barca?

5. ฿å₫βøɣ

฿å₫βøɣ Novice forum

cand o sa ma pot loga...ca nu ma lasa acum...abia s-a dat restart...

6. hmm dupa restartul de la ora 17 au aparut cufere event.dar chei event de unde?

7. uss_kidd_destroyer

uss_kidd_destroyer Începător forum

de pe card...

8. ete na. asta mai lipsea sa bag cardul pt niste chei event...

9. imbunatatiri la skuld NU. clasamentul event a disparut ... mai rau il faceti eventul asta

10. ฿å₫βøɣ

฿å₫βøɣ Novice forum

11. ฿å₫βøɣ

฿å₫βøɣ Novice forum

Despre cufere ne poate spune vreun admin ceva? ce gasim in ele pe langa pulbere ,placi si harpoane?

cte87 și Puiu14 apreciază asta.
  12. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

niste zapada teleportoare si in rest o gramda de placi si pulbere

cte87 apreciază asta.
  13. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

pentru ce ai investi in bombe vodoo sa tragi la event?? ca nu au nici un fel de dauna suplimentara...

14. ฿å₫βøɣ

฿å₫βøɣ Novice forum

Nu cumpar bomba voodoo sa o trag inapoi ca nu sunt nebun :D...o cumpar sa o am pentru bataie...

15. Danutz[ONE]

Danutz[ONE] Începător forum

Anulati eventul, iesim in pierdere !!!

FreeSoul apreciază asta.
  16. ฿å₫βøɣ

฿å₫βøɣ Novice forum

daca tu iesi in pierdere nu inseamna ca toata lumea iese in pierdere...

17. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

Tu ai tunuri, cei mici/noi nu au tunuri ca tine. Eu am 34 voodoo lvl0 20 vodoo lvl1 20 firestorm lvl1 si 18 firestorm lv0 + 60-uri lvl 1 si 2 si tot nu ies cu cristalele bine si prefer sa le cumpar cu perle direct de la licitatie. Mai stau in raid si fac perle de cristale, merg pe plus - cand la event schimbi munitia sau perlele cu cristale care sunt la acelasi pret care il avem la licitatie.

Acum era bun sistemul prezentat de colegul nostru. https://board-ro.seafight.com/threads/sistemul-de-selectie-restrictie-raiduri.55254/

Cu acest sistem care iti arata puterea/valoarea reala a barcii, puteau sa ofere recompense pe categorii incat cei full sa nu ia recompense foarte mari si cei mici sa nu iasa pe minus. Din ce vad eu BigPoint are o problema cu acordarea recompenselor. Din cauza ca ei seteaza o recompensa medie, cei mici raman mici si nu o sa le aduca banuti pe tunuri pentru ca se dezvolt foarte greu din cauza eventurilor slabe ( din cauza recompenselor - cei mici iau foarte putin sau ies pe minus, si cei mai iau mult sau foarte mult )

18. AKYBOY

AKYBOY Avansat

Fara nici o suparare , e foarte PROST eventul , daca nu ai bug la damage iesi in pierdere la toate navele event . In plus au avut nesimtirea sa scada damageul la celelalte munitii , RUSINEEE :(

19. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

Ies pe 0 la cristale si pierd timpu .. PRAF

20. -Mr_shark-

-Mr_shark- Scriitor în devenire

2017-01-21 12:36:07
    Ai primit 2529 x Muniție înghețată.
    Ai scufundat nava lui Skuld.
    655 puncte pentru echipa Sigurd Lundgren
    Ai primit 62 x Cristale.
    654 puncte pentru echipa Sigurd Lundgren
    Ai primit 83398 PE (puncte de experiență).
    • [EVENT] Am îmbunătățit prada oferită de Skuld;

2017-01-20 12:44:45
    Ai primit 87368 PE (puncte de experiență).
    Ai primit 2370 x Muniție înghețată.
    250 puncte pentru echipa Sigurd Lundgren
    Ai primit 58 x Cristale.
    251 puncte pentru echipa Sigurd Lundgren

super , deja e altceva

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.