Feedback Runda de discuții: Topirea zăpezii - 2017

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 17 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Sa bage cate 2 Verdandi in harta si atunci pot sa zica ca au imbunatatit ceva. Deocamdata pentru cei mici este o pierdere de timp, cei mari pot schimba munitia normala pe bombe (doar ei au de castigat). Bigpoint nu isi da seama ca trebuie sa-i ajute pe cei mici sa creasca incat sa bage bani in tunuri. Am uitat ca nu le plac banii astora de la BP; raman cu sistemul asta in care cei mici vor fi doar carne de tun ( ca nu au nevoie de banii lor ).

2. Uite un alt event cari nu ai ajuta pe cei cu nivel mic si e an favorea celor cu baci full. BP nu ne ajuta si pe noi cei mici sa crestem doar daca ne ajutam noi cu cardul. Si se antreba dc se lasa jucatori de joc. Oare dc?????

3. The13thWarrior

The13thWarrior Avansat

Eu zic ca e gandita faza...
    eu zic ca bigpoint vrea sa ii ajute pe cei mari sa nu mai aiba ce upgrade-uri sa faca la nava ca apoi sa se plictiseasca si sa ii lase si pe cei mai mici sa se joace...:)))
    are sens?:)
    pentru cine avea munitie inghetata si avea o nava smechera cred ca si-a cam completat toate abilitatile cu eventul asta...:))

4. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

Nu bagati si designurile Verdandi si Skuld in piata neagra?

5. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Sa bagati un buton acolo la misiuni care sa afiseze doar misiunile event. Facem ture ca pro;tii pana-n port sa vedem cata reputatie obosita avem..

susanu_el apreciază asta.
  6. susanu_el

susanu_el Junior Expert

HO-HO-HO' SA DUS CRACIUNUL , STAI LINISTIT K NU FACI CHIA ASA MULTE VALURI CU CLIPURILE TALE

7. moscova

moscova Pretendent

Iar ati repetat greseala sa nu faceti eventul pe niveluri. Nave mari in harti mici, lupte profund inegale pe aceeasi prada ... trebuiau misiuni si nave valide pe nivele: 1-6, 7-10, 11-16 si 17-20 si 21-25.

susanu_el apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.