Feedback Runda de discutii - Topirea zăpezii

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 12 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. キノレノや

キノレノや Junior Expert

Am văzut că vor apărea la piața neagră tunurile amiral..are rost să sper că le pot lua cu cristale?

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

Cel mai frumos este cand dai bengalul fulger de incetinire in navele event si nu are nici un efect :) Oare de ce va mai chinuiti? Eu nici macar nu ma mai stresez: am intrat azi, am scufundat vreo 3-4 adversari, am tras la un event ca m-am nimerit langa el, am adunat 5-10 cufere si am iesit ca sa imi menajez neuronii. Faceti si voi la fel si o sa vedeti ce repede repara daca le raman serverele goale si le tremura scaunul de sub poponet. Daca intrati cand jocul este varza atunci va considera dependenti si cum dependentii fac si accepta orice ... sa spunem ca cine intra acum isi merita soarta.
    Spor la orice altceva si lasati Seafightul pentru admini si board ca sigur doresc sa se joace si ei acest joc magnific.

ByB-KaÏo_ apreciază asta.
  3. SeafRO

SeafRO Duce forum

Se vor lua cu cristale Kal-El. :) Pretul va fi de +/- 30-40 de cristale la un tun amiral. Daca tu consideri ca se merita poti sa iei sau o sa le iei altadata pe perle la mega sau happy.

4. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

oameni buni opriti panarama asta de event. nu vedeti cum se blocheaza jocul? degeaba tot dati restart ca nu rezolvati nimic.

5. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

domnilor, este bataie de joc cum merge JOCUL
    Faceti ceva , opriti eventul, rezolvati problema, dati restart pana isi revine, inchideti-l dar nu va mai bate-ti joc de noi

6. MoSu

MoSu Novice forum

Admin cum ii posibil sa mearga atat de rau jocul? :O Navele event apar una la 2 ore ?

7. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Nemultumirile voastre sunt intemeiate; le impartasim - si noi ne dorim ca situatia sa fie rezolvata cat mai rapid. Problemele tehnice survenite in joc sunt cunoscute si investigate - nu stiu daca vom avea un fix in decursul acestui week-end. Din pacate restarturile frecvente nu sunt o solutie de aceasta data. Departamentul tehnic lucreaza pentru a gasi un fix; cand vom avea mai multe informatii sau macar o solutie temporara ele va vor fi comunicate.

8. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

Atunci de ce nu inchideti de tot jocul pana se rezolva problema ?

9. =Decadent=

Deciziile de acest gen sunt luate de catre dezvoltatori. Pentru moment nu avem informatii legate de o asemenea decizie.

10. simi2

simi2 Mogul forum

d-le Decadent, in loc sa stergeti postarile jucatorilor, postari care nu au nimic injurios, postari care spun doar adevarul despre starea acestui joc mai bine v-ati ocupa despre imbunatatirea lui. daca am spus ca jocul nu merge in timpul nu a unui event, ci a doua eventuri este adevarul gol-golut. de fapt sinurul lucru de care cu adevarat va ocupati e sa stergeti postarile si sa dati ban-uri.

11. =Decadent=

Postarile sunt de doua feluri: la subiect si pe langa subiect.

Faptul ca discutati despre conturi banate, cine foloseste un bot, cine a fost dat afara din x ghilda si de ce, cine e mai mult sau mai putin cu mintea in colturi si prost (ultimele afirmatii incalcand regulamentul) nu sunt discutii la subiect. Va reamintesc ca va aflati in runda de discutii dedicata eventului Topirea zapezii. Din 14 postari sterse nici una nu se referea la event. E bun, e prost, lipseste aia, ma asteptam la aialalta, aia e mai sucita, aialalta e prea dreapta, merge bine, merge rau, se comporta asa - nu e ok, trebuie sa se comporte altfel, mai vreau un astfel de event sau mai bine ma deloghez si astept sfarsitul lui, ma enervez, ma simt bine cand fac aia, ma simt bine cand fac aialalta, ma plictisesc de moarte si chestia aia e lipsita de imaginatie, etc ... chestii legate de EVENT. Exista asa ceva in cele 14 postari? Nu.

Putem ajuta la imbunatatirea jocului transmitand si sustinand, mai departe, atat multumirile si nemultumirile voastre cat si propunerile voastre de imbunatatire. Luam pulsul comunitatii, transmitem starea de fapt si solicitam ceea ce este necesar. Nu ne ajuta cu nimic faptul ca Dvs. vorbiti despre subectul Y in rubrica destinata subiectului X. Nu are legatura nici cu faptul ca ne criticati si nici cu injuriile (existente sau nu) ... ci cu faptul ca pur si simplu sunteti pe langa subiect. Nu voi transmite dezvoltatorilor ca Sela a fost dat afara din Die. Dar voi transmite ca in timpul eventului la joc nu functioneaza nimic.

Asa ca da, sterg postarile care sunt off topic si sanctionez incalcarea regulamentului. Vreti sa discutati despre banari? Nu va opreste nimeni sa creati o tema noua sau sa postati in una deja deschisa despre acel subiect. NU AICI.

House, mydyla și T-A-L-E-N-T apreciază asta.
  12. SeafRO

SeafRO Duce forum

Dupa cum se misca treburile din partea BP cred ca ori ati confundat mana cu piciorul mesei cand ati luat pulsul comunitatii ori suntem toti morti si nu mai simtiti nimic. Hai sa fim seriosi: jocul merge jalnic iar cu acest event a "crapat" cu totul dar nu s-a facut nimic in aceasta privinta. Cel mai simplu si de bun simt era sa se amane eventul pana se rezolva problema (s-a mai facut de multe ori acest lucru deci existau antecedente suficiente). Nici acum nu este tarziu pentru intreruperea eventului si continuarea lui atunci cand resursele tehnice o vor permite. Sa nu mai spun ca suprapunerea a doua eventuri cand serverul era mort cu unul singur sugereaza clar foamea de bani de care sufera BP insa nu invatati nimic din faptul ca din ce in ce mai multi jucatori renunta la joc si la investitii si se muta catre alti dezvoltatori. Poate veti face ceva in aceasta privinta inainte de a ramane singuri pe server si a va bucura de mirifica "topire a zapazii" de care noi toti ne-am cam saturat. Inainte intram la event sa joc dar acesta este primul event la care renunt dupa ce stau 20-30 de minute pe joc.

Scriitorul apreciază asta.
  13. simi2

simi2 Mogul forum

Imi pare rau ca nu aveti timpul necesar sa cititi toate postarile. In ceea ce ma priveste (nu pot vorbi in numele altora) nu cred sa fi fost injurios in postarea mea stearsa, nu cred ca m-am referit la alte lucruri care sa nu priveasca rubrica la care am postat si anume eventul Topirea zapezii. E drept, am spus ca jocul nu merge si implicit nici eventul nu merge ceea ce cred ca e trista realitate. Ce am spus este intradevar o critica dar sa stiti ca astept cu nerabdare momentul sa va laud. Sper sa nu ma lasati prea mult sa astept.

14. ™Iceman™

™Iceman™ Novice forum

Acum,poate ar trebuii prelungit event-ul cu cate zile va dura pana va fi rezolvat jocul nu?

15. Heisenberg16

Heisenberg16 Scriitor în devenire

am vazut ca ati bagat design nou la piata Bofire ... cam cat va costa ? are ceva pietre puse pe el sau nu ?

16. =Decadent=

Nu avem informatii legate de prelungirea eventului. Daca acest lucru se va intampla va exista un anunt oficial in forum.

Design-ul Bonfire va fi disponibil in cadrul Pietei Negre incepand cu 26 ianuarie. Nu detinem detalii despre costuri.
    bonfire.jpg Conține un Lapis Lazuli Clivat (5000 HP).

Modificat ultima dată: 20 Ian 2015
  17. mydyla

mydyla Conte forum

Inseamna ca pe 26.01.2015 la ora 00.00 va fi .. Freedom-ul :)

18. =Decadent=

Nu avem inca informatii oficiale in acest sens.
    Insa este posibil, da. 26 Ianuarie a fost declarata zi a independentei in SUA, iar design-ul Bonfire este un design national.
    FAQ-ul eventului in curs nu prevede design-ul respectiv.

19. =Decadent=

Ahoi pirați,

Ca o compensație pentru slaba performanță a serverelor de joc a fost creeat un cod voucher care vă oferă un buff de 75.000 HP timp de 14 zile (Oțel inoxidabil - fortificare)! Codul conține de asemenea 20 de chei pentru cuferele încuiate. Codul este

STAINLESSSTEEL14

Pentru a-l activa este necesar să intrați pe cont - pagina principala - Piață - Utilizează Voucher și să îl introduceți. Creditarea voucher-ului va fi vizibilă în jurnalul de bord. Codul este valabil până la sfârșitul lunii februarie 2015.

În plus, urmează un synk care va îmbunătăți rata de spawn a NPC-urilor Jörmungander and Hugin

Echipa voastră Seafight

20. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

gata a scos ochii cu un voucher :)):))

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.