Feedback Runda de discutii - Topirea zăpezii

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 12 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SeafRO

SeafRO Duce forum

Mai bine nu ca ne plictisim de murim. Eventul a fost profitabil (deci ok) dar foarte plictisitor, mai ales fiindca navele event apareau foarte rar si aveau un hp foarte mare (stateai mult sa apara si la fel sa le termini). Daca aveau hp-ul mai mic si recompensele reduse procentual dar sa apara mult mai des va garantez ca prezenta si activitatea la event erau net superioare. Poate pe viitor se va face si ceva putin mai inteligent decat in prezent.

2. carlosmm

carlosmm Maestru forum

cel mai naspa event

3. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

Eventul a fost foarte bun.Printre putinele cu adevarat profitabile

4. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

nu cred k e naspa knd faci peste 50k cristale,nu cred k a fost eventul naspa :)

Modificat ultima dată: 4 Feb 2015
  5. ~Cr1m3~

~Cr1m3~ Junior Expert

Daca ai stat pe joc cel putin 5-6 ore ai facut...daca el nu a jucat,normal ca a fost naspa :)

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Eventul a fost bun iar cei care au jucat au scos profit frumusel. Singurul lucru pe care il reprosez este ca a fost static si plictisitor din motivele expuse anterior. Au facut profit chiar si incepatorii ceea ce spune multe. Cei care sunt numai giga contra pot sa se abtina de la aberatii fiindca numai ei spun ca nu se putea profita la event si, daca le urmarim poturile, absolut toate eventurile au fost naspa ceea ce nu este adevarat. Incercati sa fiti corecti si veti avea de castigat (ma refer la faptul ca acel neuron singuratic nu se va sinucide :D).
    Spor la joaca si asteptam rafinarea tunurilor de 60 si zilele castelelor (pentru cei cu zeci de mii de cristale Pisi :))

7. mydyla

mydyla Conte forum

Mai oameni buni ... de ce ati lasat inca munitia de gheata la piata si ati scos ghetaria ? Eu ieri nu am mai intrat ce fac cu zapada .... se duce de suflet ..ca nu mai exista ghetaria , NORMAL era ca si ghetaria sa dispara tot pe 6 ... mai ales ca in FAQ nu este specificata data la care dispare ghetaria . Am uitat , traim intr-o lume anormala .....

8. carlosmm

carlosmm Maestru forum

eu nam facut decat 5 k

9. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

iara a scazut dmj la salva, BP ! :( ieri era bine, dadeam la cava normal, 9200/9300mii, azi dau la salva normala cu cava, 8800mii. :(

10. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Multumim pentru feedback. El a fost transmis mai departe, catre echipa de dezvoltatori, pe tot parcursul event-ului.

Avand in vedere ca eventul a luat sfarsit ...

Tema inchisa!

11. Rain

Rain Guest

Acest cod a fost prelungit, astfel incat este valabil pentru cei ce nu l-au utilizat, pana la 31 martie 2015.

=Decadent= și *allia* apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.