Feedback Runda de discuții: Vânătoarea de recompense

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 14 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Black~Pirate

Black~Pirate Scriitor în devenire

Si tu ce intelegi prin " și învinge NPC-ul Sabie de argint " ????
    Eu inteleg ultima lovitura

2. dreamin`for`my`angel

dreamin`for`my`angel Junior Expert

Nu,e o chestie de semantica ,mama ei de limba romana ..eu inteleg asa: cel care face cel mai mare dmg are o sansa la....atunci cand NPC-ul va fi invins(scufundat) .Daca scria :Cine provoacă cele mai multe daune SAU învinge NPC-ul ....era cu totul altceva .

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

nu va mai certati, ca eventul este pentru ghildele adminilor. bafta la cotizat :)

4. BEAST

BEAST Începător forum

ce va tot legati atat de sun map ? dc ar trebui voi astia '''marii'' sa aveti acces acolo ? se fac perle si in behe mare si in cel mic asa ca nu mai sariti atat cu gura cand e vb de sun map....daca nu aveti habar nu mai vb...in special tu pisicutzo...si nu se iese deloc pierdere in hartile de jos...in 2 nave am tras la o nava event si am iesit 25k perle profit...eu zic ca e bn...mai faci un amaterasu , mai un AL , mai o nava event...perle se fac !!!

5. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

poate ne lamureste si pe noi un admin :(

6. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Aici ai dreptate!
    Sunt multi cei care citesc,dar au nevoie de traducere din romana in limba romna!;)

7. ~pisicutza~

de la mine au luat la ultima lovitura skin.... daia am scris

8. Scriitorul

Scriitorul Scriitor în devenire

eu am luat la ultima lovitura asa ca trageti voi concluziile

~pisicutza~ apreciază asta.
  9. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Mda...au luat pentru ca probabil aveau si dmg-ul...un coleg de ghilda a avut dmg-ul si a dat si ultima, din nefericire nu a luat design.

10. ~pisicutza~

pff tu chiar ma faci proasta in fata :))) nu aveau damage ci doar au dat ultima salva... specific k a scris la jurnal ai scufundat nava etc si ai primit design

11. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Fie ca tine...iei design si daca privesti nava. Spor joc.

12. ~pisicutza~

poate asa iei u , privind nava :))) ce rost avea omul ala sa ma minta, dar u pt k nu esti bagat in seama,te bagi cu japca
    ASA K NU TE MAI CONTRAZICE , O ZI BUNA ITI DORESC!
    si un coleg de la mine a luat tot la ultima .... dar .... :p

13. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Concluzia mea finala este : inca un event pentru experti ..... nu mai sariti asa in sus ....astea micuti ...mi sa promis mie ca vor fii multe, multe eventuri si pentru noi cei mai piticuti :))) asteptati in liniste ....Cum a zis unu de pe aici "bagati bani si nu mai comentati .. sa facem ca el " nici macar sa te plangi nu mai ai dreptul daca nu bagi bani :)))

14. яı¢øšα

яı¢øšα Scriitor în devenire

eu am luat la ultima lovitura nava deci ... pisicutza nu ne minte :)

~pisicutza~ apreciază asta.
  15. AKYBOY

AKYBOY Avansat

Bravo ! Oricum ai mai multe sanse sa castigi la Loto , decat sa iei skin , din pacate. E cel mai nasol event de pana acum. Epavele nu dau nimic bun , iar navele event dau , dau dureri de cap .

16. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

Felicitari,n-ai decat sa intelegi.Daca ai norocul sa iei la ultima felicitari,sa te folosesti de skin sanatos.

17. Black~Pirate

Black~Pirate Scriitor în devenire

si eu nu am sustinut aceeasi idee?

18. ulysse

ulysse Scriitor activ

ar trebui marit dropul de acordare al skin-urilor, ca se ia unul la 30-40 de nave event

19. ionut_vali{GLX}

ionut_vali{GLX} Începător forum

fratilor dar cum se face ca trage in acelas jucator eu de exemplu cum ajung la nava ma ia si trage incontinu pina la sfirsitul navei eu nu pot sa trag la nava daca nu ma repara cineva ce calcule ati facut ca trage doar in aceeasi jucatori altii stau si nu ii atinge si altii nu pot sa traga fara reparare ma disperat eventu asta daca nu sinteti in stare sa faceti un calcul corect mai bine nu il faceti fratilor asta nu e corect cind ma apropii trage in miine datimi un sfat sa pot trage si eu

20. **DYDU**

**DYDU** Novice forum

si eu sunt in aceasi situatie :)))

*dydy* apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.