Feedback Runda de discuții - Zilele decăderii

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de Cataleya, 9 Iun 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cataleya

Cataleya Guest

2. Deneb

Deneb Avansat

inteleg ca e un event pentru aia mari si bogati. aia mici si saraci sa-si puna pofta in cui sau sa umble la card. puteati macar sa spuneti ce munitie se foloseste...

creyzy_RUN apreciază asta.
  3. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

Jocul ăsta are probleme, cere mulți bani pe mai nimic, funcționează ca o aplicație făcută pe o felie de pâine cu unt, iar comunicarea echipă-jucător e de 5 lei...dar când ceva e spus, e spus:

Care muniție provoacă daune mai mari?
    Muniția Aqua provoacă mai multe daune pentru nava Gardian HRMS infectat.
    Muniția Aer provoacă mai multe daune pentru nava Bivoli tremurători infectați.
    Muniția Ignis provoacă mai multe daune pentru nava Șacal nisipos infectat.
    Muniția Terra provoacă mai multe daune pentru Șobolanul negru și Regele șobolanilor

FlyingDutchman.ONE, banditblue și creyzy_RUN apreciază asta.
  4. .White.

.White. Guest

RWLPTCJ5BGM8XCC1

250000 x Muniţie Terra.
    3 x Antrenor Agilitate nivel 5.
    2 x Desagă Maestrul bestiilor.
    2 x Desagă imperială.
    10 x Cheie event.
    1000 x Harpoane de damasc.
    7 x Fortificare oțel inoxidabil.
    40000 x Coroane.
    7 x Favoarea reginei.

5. FikuMikuNaKocyku

FikuMikuNaKocyku Junior Expert

Nu este cam mare numărul necesar de jucători pentru harta ”Player vs Monstru”? Nu de alta, dar nu știu dacă se găsesc vreodată atâția jucători online. :))

FlyingDutchman.ONE și creyzy_RUN apreciază asta.
  6. Ferdіnand

Ferdіnand Junior Expert

RWLPTCJ5BGM8XCC1

7. olandezul-zburator

olandezul-zburator Novice forum

da au crescut nivelu la bijuterii de la 30 la 32 dar in saci sunt de toata jena 17- 26

8. moscova

moscova Pretendent

dupa restart iar nu mai merge jocul in browser cel putin...

9. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

La voi nu se intamplă la primul joc din vizuină să vă ia două in loc de un antidot puternic???
    Am scris la suport, momentan nu am primit raspuns!

10.  
  11. GostRO

GostRO Avansat

buna seara , conform regulilor de joc Monștrii câștigă un număr mare de puncte
    pentru Clasament prin uciderea jucătorilor, iar jucătorii câștigă puncte în mod
    echivalent cu numărul de secunde în care supraviețuiesc ca jucător.. Este normal
    ca monstrii sa apere jucatorii? , ati scris ca trebuie sa conlucram cei ce-s
    jucatori cu jucatori si monstri cu monstri, dar in fapt monstrii ajuta jucatorii
    din alianta lor si scufunda alti monstrii. Ce joc mai e si asta daca nu ati pus ca
    monstrii sa nu poata trage pe alti monstrii, si va dau exemplu din ROU unde intra
    6 jucatori din cei 8 si dupa ce-s facuti mostrii isi apara colegii, ce sanse mai
    au monstrii sa scufunde jucatorii. E un joc facut marca BP sa ajute pe cei cu
    gilde si aliante. Rusine!!

12. GostRO

GostRO Avansat

Mai mult cel putin un admin a redus beneficiile itemurilor (ex viteza redusa, tragere lenta, etc) pentru a bloca urcarea in clasamentul Pirati vs monstrii el banuiesc ca avea contul pe locuri apropiate, si pentru a bloca cresterea in clasament. Ca urmare nu ne putem astepta la corectitudine de la uni angajati ai BP.

13. GostRO

GostRO Avansat

Nu sunt sanse mari ca cele scrise de mine aici sa apara in raportul saptamanal al comunitatii si sa se ia masuri , dar poate se mai gandesc si fac curatenie intre angajatii (colaboratorii) care nu sunt corecti.

14. Nimic nui corect. Pe cei cu programe nu iai observat ca au long? nici nu apuci sa le dai una. Daca sunt 3 cu programe esti deja monstru mereu

15. *Event...Eddy*

*Event...Eddy* Începător forum

Draga Seafight.
    In patchnotes ati spus ca ati rulat un script pentru a curata clasamentul evenimentului, pentru cei ce folosesc programe externe.

Si ati decis cu scriptul dumneavoastra de 2 bani si o flegma ca, un cont care nu a terminat achievement-ul de sezon de a scufunda 150 de NPC-uri, a folosit atatea programe externe ca merita rollback la un an de joc.
    Bineinteles, doar pentru saracii care nu sunt in top 100 xp, ei nu au niciodata probleme.

FlyingDutchman.ONE apreciază asta.
  16. G.I.J.

G.I.J. Novice forum

cam subtire pedeapsa 16 zile in trecut primeai ban 3luni adica 3luni nu mai putea juca acum doar tae din avantaje

17. *Event...Eddy*

*Event...Eddy* Începător forum

Cam subtire tot XP-ul si EP-ul din ultimul an, ha? Mai ales cand pedeapsa e nedreapta.

18. FlyingDutchman.ONE

FlyingDutchman.ONE Novice forum

Buna ziua,

Nu stiu ce script sa derulat pentru identificarea jucatorilor care folosesc programe de tip bot, nu stiu cati dintre dumneavoastra ca si jucatori ati fost identificati ca si trisori pe nedrept, in urma careia sa indepartat pel si pex.

Însa stiu ca nu am folosit vreodata asa ceva, am revenit dupa aproximativ 10 ani la acest joc, prin ianuarie m-am reapucat.Am jucat intens, m-am straduit sa urc in nivel si sa fac castele,tunuri si tot ce era nevoie sa fiu un pirat decent.Am ajuns nivel 37 pana in prezent, de la nivel 13 cat avean in ianuarie.

In urma acestui control, eu, cel care nu stiu ce face, cum arata si cum ruleaza orice fel de program interzis, atat cat si barca pe care am incercat sa o imbunatatesc prin ore multe si oboseala la diferite ore din zi si din toiul noptii, am fost pedepsit, mi sa indepartat pel si pex, am primit mesaj in jurnal de bord, "reason - bot usage"

In urma surprizei primite in jurul ore 12:30 inainte cu aprox 30 minute de incheiere eveniment, ma adresez suportului pentru a cere justificare, raspunsuri la nedumeririle creeate, rugamintea de a rezolva problema cat si ingrijorarea fata de altii care poate au fost "executati pe nedrept".

Sa credem oare ca sa pus in functiune in sfarsit scriptul vanator de utilizatorii de tip bot?Este un script care depisteaza jucatorii care nici macar nu stiu ce e aia si ii executa, salutand din mers prietenii lui care stau online 24/7 cu miscari robotice pana primesc -??% si sunt ferme de flote si turnuri de aliante lvl 5 si 6?

Astept raspunsul din partea suportului referitor la problema aceasta de joc, in urma careia am cerut sa imi fie reverificat contul, sa imi fie returnat pel si pex indepartate pe nedrept, sa fie remediata problema pentru a putea sa continui lanturile de misiuni, sa urc in nivel, probabil sa fac ceva la evenimentul ce urmeaza.Erori se pot intampla, importanta este atitudinea pe care o avem, rezolvarea pe care incercam sa o facem.

Nu ma gandeam ca se poate face asa ceva... asemenea eroare! Dar se poate! Am vazut ca se poate... sa vedem rezolvarea acum...

Modificat ultima dată: 7 Iul 2022
  19. Nu ai bagat bani de accea ti-au dat debuff.eu joc pe megaserverul american si 85% sunt pe bot zilnic ,in clasament la eventuri aceiasi jucatori,zilnic i scufund cu long ca au si autotarget,dar majoritatea baga bani si nu au luat debuf. niciodata.cam asa merge jocul asta

20. DNG**stranger**

DNG**stranger** Scriitor activ

Stai linistit, nu o sa primesti nimic inapoi, asa am patit si eu la eventul aniversar. de la suport am primit un mesaj sec sa scriu la nus ce adresa de email. sper sa ai mai mult succes si joaca mai putin.. scriptul analizeaza din cate am observat eu doar orele petrecute pe joc , nimic altceva nu analizeaza.
    o zi buna,

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.