Feedback Runda de discuții - Zilele decăderii

Discuție în 'Runde de discuții generale' creată de Cataleya, 9 Iun 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. FlyingDutchman.ONE

FlyingDutchman.ONE Novice forum

Buna ziua,

Astazi am primit probabil ultimul email, dupa ce am cerut reverificarea, am intrebat cine a facut verificarea si a ajuns la decizia de a imi da debuff, pe langa alte nelamuriri exprimate din partea mea referitoare la decizia lor.Se pare ca aceasta este solutia:

"Salut,

Te rugăm să reciteşti mailul primit anterior din partea noastră şi să ai în vedere faptul că decizia luată nu poate fi modificată. Din păcate, orice alt mesaj sosit ulterior din partea ta pe această temă nu va putea fi însoţit de un alt răspuns din partea noastră. Tichetul de față a fost acum închis.

Multe salutări,

Echipa de Suport Bigpoint"

In emailul anterior, pe care ma roaga sa il citesc:

" Salut,

O sa cerem verificari suplimentare, dar, inu va putem promite ca se va schimba ceva.

Multe salutări,

Deci aceasta echipa de suport, a rost rugata cateva zile la rand sa reverifice contul, deoarece am primit debuff pe nedrept.
    Tineti cont ca eu nu am primit un raspuns din partea unu admin prin care sa mi se confirme ca oamenii respectivi au depus minimul efort de a trimite aceasta solicitare, nu stiu nici daca a fost reverificat contul pentru ca acesta sa fie eliberat de catre cineva in masura din starea de debuff.

Se pare ca "atat de mult" sa reverificat contul incat nimeni nu va schimba decizia ulterior facuta, deci orice e-mail catre suport pe o tema de acest gen este practic o amanare din partea lor cateva zile ca mai apoi sa ti se spuna, citez:

"Multe salutări,

Daca doriti totusi sa cititi si unul din emailurile trimise catre suport, voi atasa, sa intelegeti pentru ce solicitate primesc ca si raspuns solutia "Multe salutari"...

Buna ziua,
    Va rog sa verificati, repet:Nu am folosit si nu folosesc asemenea programe.Cine e responsabil de aceasta verificare? Cum este posibil asa ceva? Oameni buni, nu este normal si nici corect ca cei care se straduiesc si nu folosesc programe sa primeasca debuff.Va rog acordati debuff celor care intradevar incalca regulamentul si folosesc astfel de programe automate sau ce folosesc ei.
    Eu sunt constient de ce este in forum.Nu intrebam daca stiam ca as fi folosit ceva vreodata.Nu am intrebat pentru a primi link catre forum cu ce sa facut.Este foarte important daca se ofera debuf sa fie primit de catre cei care folosesc programe sau fel de fel de aplicatii ... nu de catre mine sau altcineva care poate e in aceeasi situatie.
    Multumesc!

Initial nu doream sa dezvalui conversatia dintre mine si suportul serios pe care il avem.Insa consider ca e important ca ceilalti jucatori, aflati in aceeasi situatie sa nu stea nepasatori, daca noi stim care e situatia pe mare, deoarece jucam, probabil se va autosesiza suportul si va lua in considerare opinia jucatorilor, poate intradevar scriptul lor este defect si pescuieste jucatorii, nu prinde bootii, probabil au inversat filtrul si selecteaza pe cei care nu folosesc, nu pe cei care folosesc.Cine stie?! Pana la urma inteleg ca este o campanie "politica" de a promova programe tip bot?... deci practic ne demonstrati : "Uite domnule, ai fost corect, te execut, daca erai destept si puneai un bot sa joace in locul tau, nu primeai debuff".

De fapt promovati bootii?! Daca este un admin cu minimul bun simt de adevar in sine poate sa o spuna macar direct sa stim care este criteriul de selectare a celor care primesc debuff? Sa fie adevarat ce spun colegii jucatori? Joci daca platesti? Primesc debuff daca nu iau abonament?

Probabil va ramane un mister... pentru cei atrasi de filme, drama si mister, este un joc potrivit...

Multumesc!... jucatorilor si comunitatii noastre, desigur.

Suportului am multumit in emailul trimis ultima data, sperand ca are in vedere sa rezolve.

2. nu cred ca doar orele pe joc. eu una stau multe ore pe joc dar imi fac misiuniile zilnice toate pot spune, rift, vanez botii zilnic.cam asa pierd eu cel putin 6-7h pe zi.in liga nu ajung top 100,la eventuri la fel mai niciodata top 100,exlus hartile grup ca acolo nu au acces botii,riftul nu am cum sal fac in 13-15 min cum au toti botii.daca as primii debuf as vrea sa stiu ce a facut asa zisul program de care as fi acuzata.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.