Runda de discutii - Zilele Jolly Roger

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Rain, 11 Iul 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Rain

Rain Guest

Ahoi pirați,

Aici puteţi comenta Zilele Jolly Roger. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. TIRANUL

TIRANUL Scriitor activ

Poate prin acele buffuri pe care o sa le gasim la piata neagra amestecati si Tunurile lustruite :D

3. Sir.Leonardo

Sir.Leonardo Junior Expert

Interesant, nu ma asteptam sa ruleze din nou acest event sper ca recompensele sa fie la fel c data trecuta:)

4. lSoSol

lSoSol Novice forum

De ce nu chiar mai bune? :))

5. VLAD

VLAD Talent de excepţie

din cate imi aduc aminte cand au mai repetat un event recompensele au fost micsorate, ma refer la eventul cu Snowman. la reluarea evenutui npc ul nu mai oferea cristale si parca nici perle nu dadea la fel de multe
    Sa speram ca de aceasta data nu "retuseaza" nimic:p

6. SeafRO

SeafRO Duce forum

Puteti sa jucati voi ca eu voi face baie in mare aunci :D:D:D
    Poate ma spal si de naravul de a pierde timpul pe acest joc devenit inutil, imposibil si orice va trece prin minte cu i sau n in fata.
    Distratie placuta (eu sigur voi avea) :p

7. .colomba.

.colomba. Novice forum

"Începând din 14 iulie, la prima oră ..."
    Dezinformare curata.
    Cand va incepe eventul de fapt?

8. LADYDI02

LADYDI02 Scriitor în devenire

de regula la prima ora inseamna ora 7 AM

9. BoBo

BoBo Junior Expert

Probabil s-au imbatat dupa meciul de aseara,si au uitat sa mai bage eventu'. :)

Phantom* apreciază asta.
  10. Zeusian

Zeusian Comisar forum

imi spuneti si mie cum de niciodata nu au fost probleme cu incasarea banilor?
    pachetele de plata au fost lansate, dar eventul nu. eventul cu navele de fotbal este gata, desi mai apar pe harta (datorita micsorarii demageului).

niciodata in istoria sf-ightului nu am auzit sa fie probleme cuincasarea banilor din orice directie.

creditarea pachetelor dupa incasarea banilor a mai avut probleme, dar, repet, cu incasarile nu au gresit niciodata.

RUSINEEEEE

11. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior Expert

daca verifici istoria seafightului si vezi anunt : eventul incepe la prima ora e intodeauna ora 01 dupa ora noastra.asa ca fapt divers.ca acum este event doar pe prima pagina? ei asta nu e o noutate s-a mai intamplat in mai multe cazuri.asta e. ne convine bine iar daca nu si atunci e bine .iar degeaba scriem aici. ia verificatii admini pot doar inainta sugestile.multumirile,sau nemultumirile noastre.

12. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

OK eventul, plus mare, multe nave ... dar uite eventul nu e eventul, ati uitat domnilor sa apasati "botonul" cu nave? ;:))

13. Zeusian

Zeusian Comisar forum

un raspuns de admin se poate? chiar cu eternele: nu stiu nimic, nu am vazut nimic, sunt nou angajat :)

14. lSoSol

lSoSol Novice forum

Buna asta zeus...da cam ai dreptate...vrem sa stim si noi ce se intampla...sau macar sa stim ca nici voi nu stiti ce se intampla :))

15. Zeusian

Zeusian Comisar forum

nu avem piata neagra. a fost cumva data pe sub mana?? :)

16. lSoSol

lSoSol Novice forum

Asa e...dupa ce ca bagati eventu dupa 12 ore...nu bagati nici piata neagra...rusine...

17. нαииιвαʟ

нαииιвαʟ Scriitor în devenire

Mai bagat si voi piata neagra??

18. Noltisor-RO

Noltisor-RO Profesionist forum

Putine oferte la piata neagra....macar tunurile lustruite sa fi bagat,in schimb la payment ofertele sunt din abundenta:))
    Spor la faliment dragii mei!!!

19. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

da cum facem sa ne putem loga? faimosul "congestion error" a aparut, am curatat memoria , cockie tot si degeaba

20. Leonidas_300

Leonidas_300 Novice forum

BP!!!!!! ce D-zeu ati facut la damage oameni buni ca mi-a scazut cu 500 circa daunele la concava si 3-4 miii la elita ,iar ati favcut praf jocu cu restarturile voastre de rahat!?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.