Feedback Runda de discuții - Zilele lui Columb 2016

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de Eris, 4 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Eris

Eris S-Moderator Team Seafight

Ahoi Piraţi,

Aici puteţi comenta Zilele lui Columb. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. Graverattack

Graverattack Scriitor în devenire

sper doar ca nu va fi din nou un event pentru cei cu carti de credit

3. ulysse

ulysse Scriitor activ

sa intelegem ca ultimele 2 npc-uri apar in hartile 21-25?.......

4. [*dutzu*]

[*dutzu*] Novice forum

Cand incepe eventul....

5. AKYBOY

AKYBOY Avansat

Bravo mai bp ! Ati schimbat regulile :) Trebuia sa bagati TOATE navele event in hartile de lvl 21-25 , ne scuteati de chinul
    de a le distruge si de a nu lua nimic :)

6. AKYBOY

AKYBOY Avansat

Maine la ora 13 incepe .

7. drigus

drigus Scriitor activ

2016-10-06 13:09:18
    Ai primit 15 x Cristale. Motiv:pradă
    Ai primit 174600 PE (puncte de experiență).
    Ai primit 15 x Cristale. Motiv:pradă
    Ai primit 37336 x Perle. Motiv:pradă
    Ai scufundat nava lui Seasoned Columbus.

50k munitie trasa...sa va faceti o idee despre cat de bun este eventul :)

8. unde ai gasit nava event ca eu caut de o ora si nu am gasit nici una??????

9. drigus

drigus Scriitor activ

Adevarul e ca trebuie sa ai noroc sa gasesti una :)

10. Maryusyk*DNG*

Maryusyk*DNG* Novice forum

Nici culoarea nu am vazut-o:))

11. atunci la ce e bun eventul asta daca nu avem la ce trage???

12. mydyla

mydyla Conte forum

6 nave in hartile 2-20 , 2 nave in hartile 21-25 .... nu am vazut niciuna . De ce asa multe si pe mare nimic , nu le-au terminat tehnicienii de desenat ? Mi-e groaza sa ma gandesc ce event de halloween o sa avem , aceiasi groaza m-a oprit sa mai bag si bani in acest joc , pana ma va convinge ca distractia pe care o vreau merita banii nu mai dau 1 leu .

drigus apreciază asta.
  13. DonShip1

DonShip1 Scriitor în devenire

o sa fie acelasi event de pana acum .. cu moriantur ,esente oase , paianjen,dovleac .. ce sa se mai chinuie .. nu vezi ca atunci cand baga ceva baga direct la payment.. un singur event a fost atunci care a dat pietre pentru nava ..nu mai zic ca is multe

14. prima zi de event zero nu am vazut nici o nava pe mere doar o nava care o baga pe doua harti si trag la ea 50-60 de jucatori.frate daca vrei sa atragi jucatori sa investeasca an joc da le actiune sa fie atrasi de el nu cum procedati voi sa ai respingeti sa ai faceti sa asi piarda interesul de joc

15. AKYBOY

AKYBOY Avansat

Nu ca nu au mai fost event-uri proaste , dar cred ca asta e cel mai prost event , cauti ore intregi fara sa vezi o nava :(

16. *dydy*

*dydy* Novice forum

Asta e culmea eventului ... care au fost vreodata ,unde sunt asa renumitele nave event ,in numar mare ca si clasificare, pe mare nu le gasesti decat una la o ora la care dau toti playeri,daca apuci sa iei 1k perle sa zici ,mersi celelalte npc-uri event lipsesc cu desavarsire sa nu mai zic de epave care nici alea nu sunt decat probabil in hartile mici...efectiv va bateti joc de noi ca si cum ati arunca niste maruntis la 100 de cersetori....asta e o adevarata bataie de joc ... auzi event ...macar nu mai bagati asa porcari ca mai rau stricati jocul!:mad::mad::mad::mad::eek::eek::eek::(:(:(

17. drigus

drigus Scriitor activ

Ia-ți nava Spirit of Columbus, decorată cu Rubin scânteietor, +14% daune tunuri; Coral neted: +12% daune critice, Lapis Lazuli imaculat: +75,000 HP, Safir șlefuit: +50,000 VP ca bijuteriile ei premontate. Adaugă cele 500.000 de muniții luminoase în combinație pentru doar 39,99 € și vei avea motive serioase de a profita de această oportunitate valoroasă.

Anumite bijuterii sunt greșit indicate, conținutul corect fiind:

• Rubin scânteietor: +14% daune tunuri
    • Cuarț roz fin: +6,5% probabilitate sporită de lovitură
    • Lapiz Lazuli scânteietor: +70.000 HP
    • Safir fin: +65.000 VP
    Nu va mai plangeti atat! Uitati colea' nava si 500k luminoasa la doar 40 euro... Numai mie mi se pare ca e "pomana"? :)))))) doar 40 euro...pentru...NIMIC! 500k luminoasa = 200k perle(perle pe care le poti face destul de repede in raid, pergament, chiar si luminite!) iar legat de design...pfai...e "super" ...la ce pietre are...daca mai faci cateva perlute si cumperi 100-200 cheite e posibil sa-ti pice 1-2 desagi regale si alea sunt pietrele, poate chiar mai bune... Deci, sa dam 40 euro pentru 300-400k perle??? Pai domnilor dezvoltatori, cu banii acestia luam nava cea noua si ne mai ramaneau si de un suc!!! Rusine! Aveti niste preturi...repet, pentru nimic! In loc sa puneti acest pachet la 10 euro si sa il cumpere 3-4 persoane din 10, il puneti la 40 euro si il cumpara 0 persoane! (Nu cred ca ar da cineva 40 euro pentru el). Pace!

Modificat ultima dată: 7 Oct 2016
    mydyla, môr-leidr și .corsarulnegru. apreciază asta.
  18. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Exact ! Ai punctat corect !

19. [B†W]~®yulus®~

[B†W]~®yulus®~ Începător forum

Domnilor admini unde sunt navele:
    • Santa Maria.
      • Spirit of Columbus,
        • [B]La Gallega.
          [LIST]
          [*][B][B][B][B]Seasoned Columbus.
          [LIST]
          [*][B][B]Veteran Columbus,
          [LIST]
          [*][B]Classical Columbus???.Nu le.am vazut pe hartile marine.[/B]
          [/LIST][/B][/B]
          [/LIST][/B][/B][/B][/B]
          [/LIST][/B]

20. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

In zona crepusculara ! :)

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.