Feedback Rundă de discuții: Ziua îndrăgostiților 2019

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Altair=, 14 Feb 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Altair=

=Altair= Guest

Ahoi piraţi,

Aici puteţi comenta evenimentul Ziua îndrăgostiților.
    Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Eventul este varza, ca si recompensele !

3. Bunicu-1

Bunicu-1 Maestru forum

de ce au disparut rangurile ?

Modificat ultima dată: 14 Feb 2019
  4. The*Punisher

The*Punisher Scriitor în devenire

Intrebarea este,De ce nu se dau alte recompense dupa ce iei cele trei design-uri?

5. Sir.Leonardo

Sir.Leonardo Junior Expert

mda event praf dar era de asteptat de obicei eventurile astea scurte de 3/4 zile sun asa;)

6. AvavA

AvavA Junior Expert

cu fiecare event.. va aratati ADMIRATIA catre PROPRIA CREATIE ... programele de tip BOT..
    toate navele event trag slab pe jucator, toate navele event schimba tinta de pe jucatorul care detine daunele cele mai mari , daca acesta opreste focul ..deci toti boti pe mare trag cu foc stop... ,, iar colac peste pupaza.. recompensele sunt de toata jena..

v-as injura iar.. dar imi veti sterge IAR postul.. asa ca va zic, doar... ca va transmit aceleasi ganduri ..

p16. apreciază asta.
  7. =Altair=

=Altair= Guest

Rangurile au dispărut în urma unui restart de server. De regulă le veți vedea din nou după un F5.

8. Farxen

Farxen Junior Expert

Ce DRAC de event e asta ?

9. Sir.Leonardo

Sir.Leonardo Junior Expert

:))) de enervat

10. o pierdere de timp si munitie acest event....

11. Frumos skinul PEGASUS si pietre de lev 22 e bun ca sa faci 4 pietre lev 22 trebuie ceva desagi imperiale si sa socotim la 5 euro desaga nu e rau pentru un event micut , multi vad ca sunt nemultumiti daca nu se da perle la aceste nave event dar perle se fac cit e ziua de mare dar pietre de lev 22 nu le gasesti pe map asa hai sa nu mai fim rautaciosi si sa ne gindim la ce profit am facut la ultimele 3-4 eventuri mai ales cu ala de 1 cristal pe cheita zic sa ne multumim si sa nu exageram si sunt si 3 skinuri destul de bune ca aspect si design acest event este perfect pentru cei micuti sasi ia skinul pegasus sa se poata descurca si ei pe map. :) Spor la joc

Modificat ultima dată: 14 Feb 2019
  12. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

SFJULIET2019

p16. apreciază asta.
  13. mydyla

mydyla Conte forum

puteau si ei sa bage in loc de amulete Ogun ...Agwe
    la 14.500 pv cat imi da o amuleta Ogun ... ce sa zic o nava da pe mine cu 17.000 :D

pitic apreciază asta.
  14. *ensis*

*ensis* De-al casei

buna ziua,
    am si eu o intrebare pentri staf, imi achizitionez pachetul de la payment, dar acest pachet imi da si bonusuri temporare, cum ar fi 14 zile simbrias nivel 3 si 28 de zile papusa voodoo, dar jocul imi impune perioada de repaus, in acest context perioada in care sunt obligat sa stau delogat pentru ca altfel imi sunt diminuate recompensele , de ce cronometrul de la aceste bonusuri temporare, pe care le platim cu bani reali nu se opresc o data cu delogarea jucatorului?

turcanuu apreciază asta.
  15. firicelbun

firicelbun Începător forum

sau sa coste pe jumatate

16. SattiS

SattiS Junior Expert

vezi sa nu, a fost vot pentru timpul la bonusurile temporale, si degeaba............noi propunem, iar ei se fac ca ne baga in seama, dar in relitate BP ne cam baga mana in buzunar :p

17. sorinel_63

sorinel_63 Junior Expert

si bine va face caci voi i-ati invatat cu bagatul banilor pe joc,acum 6-7-8 ani era pur si simplu free jocul asta dar voi l-ati stricat nu BP

Scf apreciază asta.
  18. Scf

Scf Pretendent

Adevarat

19. *ensis*

*ensis* De-al casei

nimic nu e gratis, decat daca considerati ca timpul vostru pe joc nu are valoare, si bonusurile temporare care se obtin pe perle de la piata neagra, perle pe care le obtinem cheltuind timp, in contextul in care avem program de joc, ca ne amendeaza BP cu -10/-80% tot inselatorie sau furt din timpul jucatorilor se numeste atata timp cat noi suntem off iar timpul la bonus curge in continuare.

20. sorinel_63

sorinel_63 Junior Expert

prietene inseamna ca nu ai jucat jocul asta acum 7-8 ani cand aveai cu ce juca doar din joc fara sa bagi bani,acum joci doar daca bagi bani macar nivel mediu,acum 7-8 ani erai in topuri free fara sa bagi sutele de euro cum i-ati invatat pe cei de la Bp,si normal au vazut ca sant "desteptii" care n-au ce face cu banii decat sa bage aici pe joc au ridicat standardele,prin urmare nu va mai plangeti ca Bp a stricat jocul ,nu e adevarat voi l-ati stricat bagand bani ei au tot modificat jocul sa bagi mereu

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.