Runda de discuții - Ziua Jolly Roger

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Iul 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi pirați,

Aici puteţi comenta Ziua Jolly Roger. Vă rugăm să acordaţi atenţie exprimării voastre. Vă mulţumim!

Echipa voastră Seafight

2. VLAD

VLAD Talent de excepţie

la ce ora incepe eventul?

3. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

Începând din 4 iulie, la prima oră și până la sfârșitul zilei de 6 iulie (ora serverului), va începe primul nostru event Jolly Roger!

ora de inceput este dupa restart sau in noaptea asta?

4. нαииιвαʟ

нαииιвαʟ Scriitor în devenire

presupun ca se refera la ora 0:00 a serverelor..

5. BISMARCK.FBI

BISMARCK.FBI Junior Expert

6. VLAD

VLAD Talent de excepţie

pentru jucatorii incepatori, daca mai exista asa ceva...

7. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Event frate, o sa mearga 2-3 ore si dupaia lag//crash//npc-uri lipsa//necreditarea recompenselor etc.. Nimic interesant :p

~pisicutza~ apreciază asta.
  8. simi2

simi2 Mogul forum

de obicei cel putin o zi pica tot. daca e duminica e perfect. e zi libera doar.

9. BISMARCK.FBI

oare de ce toata lumea are o parere negativa din start?
    sa fie gresala noastra? probabil undeva e o eroare! in fond si la urma urmei vorbim despre un event?! chiar daca e vorba de un minievent bp iar are o sansa de a isi castiga.sau pierde din imaginea care o are fata de jucatorii.voi ce credeti?
    1 sa fie event profitabil pt jucatorii
    2 sa fie navele profitabile, dar apar la 5 ore
    3 non profit, pierdere de vreme...
    P.S : Prima gafa e HH fara munitie luminoasala piatza-item event.....

Modificat ultima dată: 3 Iul 2014
  10. Leonidas_300

Leonidas_300 Novice forum

eu sincer sa fiu nu mai inteleg nimic dar cred ca cu cat incearca BP sa iasa din mlastina cu atat se scufunda mai mult cu eventurile astea unul peste altul fara nimic concred si cu mari semne de intrebare.Sincer sa fiu sunt foarte pesimist in legatura cu noul mini event sper sa ma insel,dar avand in vedere ca de la precedentul event cel cu tichetele inca am de primit 2 harti aquarius si vad ca tot se amana creditarea lor nu ramane decat sa raman perplex la orice incercare de "imbunatatire" a calitatii jocului si a eventelor in special.Bafta si vant in panze.....:)

~pisicutza~ apreciază asta.
  11. mydyla

mydyla Conte forum

O sa ne zapaciti de tot cu piata asta(!) ... si chiar sunt curioasa pe ce se vor cumpara item-urie ... ??? Oare am scapat de suflete .. si atentati la perlele noastre :)

12. SeafRO

SeafRO Duce forum

Tu chiar nu intelegi? Ei nu incearca sa iasa din groapa ci sa se scufunde cu totul si sa ne ia cat mai multi bani din protofel pe drum fara sa ofere nimic in schimb. Ofera o bombonica stricata ca tu sa le dai bani de tort si sa nu ramai nici cu acea bombonica. Stupid este ca foarte multi jucatori nu inteleg acest lucru si tot baga bani in joc.

TIRANUL apreciază asta.
  13. SeafRO

SeafRO Duce forum

Tinand cont de ultimele eventuri eu nu mai cred in nici un event nou si nu aveti decat sa jucati dezvoltatorii cu patronii intre voi. Ceea ce se intampla pe acest joc este jaf la drumul mare si nu aveti cum sa ma pacaliti sa cred altceva.

Oricum, informatiile sunt incomplete special:

HP si frecventa nava event?
    Cantitate sau valoare recompense?
    HP epave?
    Procentul in care vor pica itemurile la epave?

Ne-am saturat de surprize neplacute din partea voastra. Puteti nici sa nu mai anuntati eventurile si decidem cand dam nas in nas cu ele pe harti daca se merita sa tragem sau nu. Macar nu mai pierdeti timpul sa scrieti si nu il pierdem nici noi sa comentam si sa va spunem ce event de 2 bani ati facut.

_corsair_ și TIRANUL apreciază asta.
  14. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

cred ca item-urile le vom lua pe cristale ca in faq se spune ca luam cristale :))
    ne imbogatim vedeti sa tina navele perlele si cristalele ce le vom face la eventul care va incepe in ziua de 4 ... la ora X

Modificat ultima dată: 3 Iul 2014
  15. Zeusian

Zeusian Comisar forum

urmeaza alt pseudoevent. nici nu ai intru

16. BISMARCK.FBI

mda ne dati mancare fara lingura! cum e posibil sa bagatii un event cu o munitie specifica si sa nu bagati munitia doar la payment? si daca e iar la interval...de 5 ore sau 7.5 jucati voi

17. Vitamina.C

Vitamina.C Avansat

frumos eventul daca ar fi si luminoasa la piata, ship am vazut maxim 2 in harta cred ca se poate mai bine :)

18. SeafRO

SeafRO Duce forum

Si sa comentam inceputul eventului:

Epave: sapiente si pulbere grupa mare, restul de pofta

Nava event: apare des dar degeaba: ati luat nava Champion, i-ati lasat cristalele dar ati injumatatit perlele si PE-ul care se primeau.

Sunteti de tot rasul. Nu dati nimic dar asteptati totul de la noi. Nu mai spun sa va fie rusine fiindca deja se stie: unuia caruia ii este rusine se indreapta si nu sta numai cu mana intinsa sau in buzunarul celui care vrea sa il ajute sa se ridice din noroi.

Un event penibil. Din nou.

Totusi trebuie sa apreciem ca acest event are si o parte buna: se termina repede :D

_corsair_ și BISMARCK.FBI apreciază asta.
  19. Barosanu.No.1

Barosanu.No.1 Novice forum

mai bagati epave ca stau sa caut o epava cam 2 sau 3 minute mai bagati epave ca doar tine 1 zi eventul
    mai multe epave

20. Leonidas_300

Leonidas_300 Novice forum

acceptabil pt inceput asteptam luminoasa la piata,iar la epava am luat si chei pt lazi de comori 1 la epava dar banuesc ca pica f rar,ramane de vazut ...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.