Runda de discuții - Ziua Jolly Roger

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 3 Iul 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. simi2

simi2 Mogul forum

epavele din punctul meu de vedere sunt capcana. am luat o cheie, in rest placi, pulbere, furtuna, etc. poate sunt eu ghinionist

2. SeafRO

SeafRO Duce forum

Azi am luat numai placi, scuturi, tunuri de 50 si carti de damage ... o mare porcarie. Ce puteau sa faca si ei? Au vazut ca erau oamenii multumiti si i-au "reparat".

3. SeafRO

SeafRO Duce forum

eu numai de 50 ... ai noroc.

4. Leonidas_300

Leonidas_300 Novice forum

Salutare, vad ca nimeni zice nimic pozitiv despre noul event am criticat cand e de criticat dar acum cu navele astea Fredom chiar s-au ridicat la nivelul neasteptarilor sa zic asa, pacat ca se termina in cateva minute si o bila neagra pt faptul ca iar au scos navele de la mondiale si cele calificate mai departe ,nu inteleg asta e,iar in legatura cu epavele ce va asteptati sa va faceti full amirale si 65 de abilitati :) tot timpul a fost asa la epave dar per ansamblu e ok eventu si asteptam pe viitor evente de genu ....

5. mydyla

mydyla Conte forum

Felicitari ...ptr acest event , nu stiu de epave am dat foarte putin la ele .. npc-ul a fost super . :)

Spirit_Breaker apreciază asta.
  6. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

felicitari pentru acest event bv BP

Spirit_Breaker apreciază asta.
  7. simi2

simi2 Mogul forum

Leonidas, nu ma astept sa-mi fac full de amirale dar nu am luat nici macar unul. nu-i pune nimeni sa scrie ca dau cristale si amirale. dar ma rog....

8. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Eventul a luat sfarsit. Multumim pentru participarea la runda de discutii.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.