Feedback Runda de discuții: Ziua Recunoștinței - Vanatoarea

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 25 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Hades**

Hades** Scriitor în devenire

Eu am facut singur nava si am primit 84400 perle.

2. VeninUcigas

VeninUcigas Scriitor activ

Doamne cata zgarcenie la voi domnilor BP sa dai recompensa in cava si nici atunci ca sa iti acoperi consumul:)))

3. -zemund-

-zemund- Novice forum

da, cam in jur de 84 k - 86k de perle

4. *NaZg*uL*

*NaZg*uL* Novice forum

trebuie sa fii nebun sa dai cu congelanta la nava event ca sa-ti dea perle,e o afacere beton ,dai munitie pe bani si iei munitie pe,perle ...buna afacere :))))))))))))))

5. *NaZg*uL*

*NaZg*uL* Novice forum

BP la nava mare event dati perle + congelanta ,asa ar fi un event cat de cat bun

6. -zemund-

-zemund- Novice forum

exploziva cu reducere si e un pic de profit

7. Fracasse

Fracasse Scriitor în devenire

Chiar zgarcenie. Daca puneati niste munitie congelata la piata neagra saraceati? Parca ati da bani pe ea. E culmea sa dai bani pe munitie congelata ca sa te alegi cu niste munitie expansiva. Cred ca sunt si metode mai rafinate de jegmanire a jucatorului.

8. Lord-JKar

Lord-JKar Scriitor activ

Toata lumea numai se plange dar de jucat tot se joaca...Daca nu va convine nu mai jucati fratilor !!! Vedeti ca BP nu da 2 bani pe parerea voastra.Luati atitudine si jucati altceva:SIMPLU

9. Tom-Degetel

Tom-Degetel Novice forum

inca mai exista cineva care baga bani in acest joc :))) nu mai pot de ras :)))

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.