Sa respect adminii ??

Discuție în 'Ajutor' creată de AvavA, 19 Aug 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. AvavA

AvavA Junior Expert

Pai si pe mine cine ma mai respecta DOMNILOR??
    EU .. jucatorul care e CORECT.. care a bagat niste bani.. si vrea ca jocul sa fie CORECT LA FEL CA SI EL..
    Putini bani spuneti ? DA dar acei putini bani, nu i-am dat gauriti sau rupti.. au fost bani MUNCITI.. Deci daca TU adminule vrei RESPECT de la mine.. fa-ti meseria de admin.. ca de aia iei pachete MOCA.. ca sa asculti cand noi SULIMEA ( cu P ) avem o plangere despre jucatori care joaca incorect ...
    Deci cand EU sau EL facem o plangere despre X tu trebuie sa dai raportu mai departe si acel cineva de mai departe trebe sa ia masuri .. Asta nus e intampla acum pe joc.. eu vaslesc printre programe.. va numarpe putin 50 barci .. fac poza in orice pozitie langa navele lor.. si nimic.. nimic de ceva ani .. ( UNDE DRA.. E ACEL RESPECT ? )
    Sa revenim la OILE noastre... in fraza ( cel mai prost ADMIN de pe seaf ) va asigur eu ca nu este nici o ofensa.. si va explic eu de ce.. : pentru ca autorul a delimitat spatiul si numarul de persoane.. ( seaf respecti toti adminii de aici ) , deci .. daca sunteti 100, si 99 ar avea un coeficient de inteligenta ( putin probabil ) 100, iar celalalt 99 , l-ar face cel mai prost dintre acei admini, dar asta nu il eticheteaza in nici un fel pe acesta ... deci data viitoare inainte sa ma intrebi daca am citit regulamentul... intreaba-te pe tine daca ai inteles ce am scris ...
    Sa nu mai spun de momentele cand daca ii zici unui jucator care e admin.. FRICOSULE, SAU FETITO... sau alte apelative nevinovate, imediat ban 1 zi.. pentru ca are putere.. ( exact pe principiul: da-i unui prost sa pazeasca o poarta si se crede DUMNEZEU )

P.S si pentru RESPECT.. faceti-va treaba

Modificat ultima dată: 19 Aug 2019
  2. axel

axel Team Leader Team Seafight

Din ceea ce ati scris deduc ca va asteptati ca programele externe sa fie blocate manual. Acest lucru nu se mai intampla de cativa ani buni, odata cu introducerea sistemului de monitorizare automat. Faptul ca sesizati unui moderator de chat ca un anumit ID / jucator foloseste un anumit tip de program e ok. Dar nu tine de el ca acel cont sa fie sau nu blocat.

Inteleg ca unii moderatori va sunt pe plac, altii nu. La fel ca si jucatorii. O jignire, provocare, vulgaritate la adresa unui moderator se lasa cu acceasi sanctiune ca una adresata unui jucator. Daca doriti sa contestati o sanctiune, cunoasteti deja procedura. Daca nu ma insel tocmai am raspuns unei contestatii recente.

3. AvavA

AvavA Junior Expert

da.. dar dupa 3 zile.. banul era de 1 zi.. doar pentru ca persoana caruia m-am adresat era admin.. si nu a fost nimic ofensator.. dar aia e.. faza cu portarul functioneaza la maxim pe seaf..

4. SattiS

SattiS Junior Expert

pai de ce nu, oricum te baneaza 30 de zile si gata, dupa 30 de zile esti curat ca lacrima:))))
    .....desi in regulament scrie ca ban-ul( sanctiunea) creste progresiv pana la ban definitiv daca un jucator continua sa foloseasca programul,.....dar sti cum e " teoria e frumoasa, practica ne omoara"

5. AvavA

AvavA Junior Expert

PAI grij lor este sa ma trimita pe mine sa citesc regulamentul.. cand nici macar ei nu-l cunosc.. sau can vad attiaa playeri pe mare care il ignora..
    eu sunt mai banat decat toti botanistii de pe joc :)) ca sunt ei sensibili si pentru cuvinte simple gata ban :))

6. -~MadMax~-

-~MadMax~- Novice forum

avava dc nu scrii si cand te ajuti de doua barci pe la eventuri? sau aia e de bn la mintea ta creata? nu ai pic de rusine :)) la cate eventuri tragea-i de pe doua conturi? cu unul tragea-i la event cu celalalt te regenerai...sau ai uitat? :))

7. -~MadMax~-

-~MadMax~- Novice forum

marinarii adevarati sunt pe mare avava,nu plang ca tine pe forumuri de jocuri cu pirati:)))

8. -~MadMax~-

-~MadMax~- Novice forum

4.1. Pushing
    Se interzic în mod explicit practicile de pushing în toate jocurile noastre. Prin pushing se înţelege interacţiunea dintre două sau mai multe conturi de joc cu scopul de a conferi cel puţin unuia dintre conturile respective, un avantaj de orice fel. Pushing-ul se consideră atât interacţiunea dintre conturile aceluiași jucător, cât şi cea dintre conturile mai multor jucători. Departamentul de suport îşi rezervă dreptul de a decide dacă interacţiunile dintre două conturi constituie pushing sau nu. in caz ca ai omis paragraful respectiv CORECTULE

9. Jup1t3r

Jup1t3r Începător forum

In momentul actual, acea definitie de "pushing" este inutila, poti sa ai 10 conturi cu care sa ajuti un singur cont, degeaba ajungi lvl 40 daca nu cumperi pachete, nici macar NPC-uri nu poti bate cum trebuie fara sa cumperi pachete.

10. Jup1t3r

Jup1t3r Începător forum

LE: limbajul lui in sch lasa de dorit sa fiu sincer.

11. pitic

pitic Începător forum

cum e sa fii tocmai tu moralist, avava, cand joci pe mai multe barci ? ..esti echivalentul unui bot, incalci al naibi regulamentul ala desi esti tare afectat ca ai fost trimis sa-l citesti ,despre limbaj ..ai zis bine ca nu e cine ai vrea tu ca sa vb civilizat ...daca ar fi ai avea grija ...
    "hotul striga ...hotii" poate iti spune ceva

12. AvavA

AvavA Junior Expert

marinarii in general au invatat carte.. ca sa aiba suficient timp liber sa faca ce vor.. si sa fie bine platiti
    eu , spre deosebire de tine.. nu bag bani ca sa pot juca... eu joc si iau bani.. acum sunt in MALTA pe un vapor.. lucrez si mai dau si o gheara pe joc.. si ma distrez cu adminii pe forum.. ca pe chat imi dau ban repede sensibilii

deja petrec mai putin timp pe jocul asta care duce spre nicaieri, curand va fi deloc.. pentru ca interesele mele sunt altele..
    dar TU ?? eu ma pot lasa oricand de jocul asta.. ma mai tin prieteniile" pe aici..

13. AvavA

AvavA Junior Expert

bai astia care va dati admini..
    cica.. SCRIPT anti boti.. si cand il bagati ?? in timpul restarturilor ?? cnd nu e nimeni ON??
    bagatil in timpul unui event.. si injumatatiti serverele:))

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.