salut

Discuție în 'Ajutor' creată de EuSunt-JackSparrow, 26 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. EuSunt-JackSparrow

EuSunt-JackSparrow Începător forum

-buna ziua, am si eu o intrebare, am pus catargu care era pe gratis, am luat extinderea de 1 si pulbere extra si am activat, dar nu trebuia sa dau daune mai mari?!
    -si cu tunurile, de la negustor, la grota de cristal, astfel nu se mai pot consolida tunurile? numai cu cristale? de exemplu, vreau sa zic, sa fac tunurile de calibru 30 cu aur, si pana la ce nivel se consolideaza tunurile? ca am un tun de calibru 50 si am facut nivel 3 cu cristale.
    -as dori un raspuns, multumesc.
    si am tunuri de calibru 30 full si un tun de calibru 50 nivel 3, si dau maxim 1,700, 1,800 si mai sare pana in 2,000 daune, dar nu stiu daca trebuie sa dau atat.

Modificat ultima dată: 26 Iun 2015
  2. simi2

simi2 Mogul forum

in primul rand incearca sa inlocuiesti tunurile de 30 cu tunuri de 50. ai probabilitatea mai mare si raza tunurilor mai mare. dar nu te apuca din prima si cheltui cristale pentru rafinarea lor. mai bine baga cristalele in abilitati si perlele in castele (cand prinzi discount cum e acum). fa aur si baga-te la licitatie pentru tunurile de 50, nu da perle pe ele.

3. Zeusian

Zeusian Comisar forum

le rafinezi acum cu aur la piata neagra

4. simi2

simi2 Mogul forum

corect. acum exista si posibilitatea asta.

5. EuSunt-JackSparrow

EuSunt-JackSparrow Începător forum

ok multumesc de raspuns.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.