Salut

Discuție în 'Ajutor' creată de dragos_capitanu, 7 Iul 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. dragos_capitanu

dragos_capitanu Junior Expert

Deci, daca am 160 tunuri calibru 50, 50 grinzi de lemn, pirati, preot voodoo lvl 1, ce mai pot face? Adica vad ca aurul devine cam inutil in joc, iar perlele se fac foarte greu la level-ul meu ( lvl 5).... Ce metode eficiente am de a mari dmg-ul, hp-ul sau orice alte valori cu aur? Sau daca nu mai am ce face cu aur in afara de licitatii (unde si asa nu iau nimic util, ca vin aia cu zecile de milioane sa puna peste mine), cum pot sa fac perle rapid? (nu am nicio harta bonus)

2. creste in level cat poti de mult, strange luminite , de acolo poti colecta perle, mojo, din care poti obtine harti bonus. ca sa-ti cresti dmg-ul iti trebuiesc perle ca se la bagi la castele si sa-ti cumperi extinderi pentru tunuri. Usor-usor se fac. Mult spor!

3. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Puteți să obțineți perle făcând următoarele lucruri:
    1. Accesați Harta Raid. În urma scufundării oricărui NPC din acea hartă obțineți perle.
    2. Puteți îndeplini misiunile eveniment ce vă oferă perle ca recompensă.
    3. Puteți strânge luminițe(având astfel șansa de a obține perle).
    4. Puteți strânge luminițe pentru a câștiga mojo. Acest mojo poate fi folosit la Ceaunul din Aruba ( aflat în Portul securizat ). Cu puțin noroc puteți obține fragmente de hărți bonus.

_Cipy7 și dragos_capitanu apreciază asta.
  4. dragos_capitanu

dragos_capitanu Junior Expert

Si.... cum fac desagi si pietre? Ca alea stiu ca mai dadeau bonusuri destul de ok....

5. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Desăgile pot fi obținute la bonusul de conectare lunar sau prin achiziționarea lor din Sala Ligii.De asemenea, aveți o șansă de a obține desăgi din cufere.

dragos_capitanu apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.