Feedback Schimb recompense

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de *HellFire*Ro*, 24 Ian 2021.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord sa se schimbe recompensele din luminite si hartile bonus?

Sondaj închis pe 7 Feb 2021.
  1. Da

100,0%
  2. Nu

0 vot(uri)
    0,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Avand in vedere ca sunt multe noutati pe joc:monede,tunuri,extensii.Ar fi bine sa se schimbe si recompensele din luminite,harti bonus...
    Degeaba iei din luminite hp si pv,daca esti reparat full,nu se pune.
    Recompensele din hartile bonus,sunt invechite.
    Puteti posta si voi o parere,cam ce ati dori sa primiti de ex din hartile bonus..

2. *ensis*

*ensis* De-al casei

........... tu chiar mai crezi ca parerea noastra conteaza?...............nu am nici cea mai mica dovada ca cineva tine cont de jucatori, am propus schimbarea preturilor de la payment, am argumentat logic chiar , s-a si votat...........si?....... s-a facut ceva, nu.

3. *ensis*

*ensis* De-al casei

nu imi vine sa cred:)))))..............o luam de la capat, noi votam , ei ignora :p........partea buna e ca suntem optimisti :D

4. WΘИĐΞЯ

WΘИĐΞЯ Avansat

Foarte optimisti! :(

Wĩℓℓ apreciază asta.
  5. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

E doar trista realitate.

Unele companii iau in serios si analizeaza sugestiile intr-un timp optim , de la cateva ore la 5-7 zile facand modificarile necesare.

Pe cand altele isi dau cu tesla-n ..... taiandu-si craca de sub posterior ;)

*฿αŕъαŕσśα*jr apreciază asta.
  6. *ensis*

*ensis* De-al casei

aici n-ai sa vezi :))

7. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Ai primit 1 x Calibru 60 niv. 1.2021-01-26 18:08:08Monstru ucis.
    S-ar putea adauga la sondaj si epavele cred

*฿αŕъαŕσśα*jr apreciază asta.
  8. -~DANY~-

-~DANY~- Novice forum

Nu sa mai facut o corectie la preturi din 2007si voi vreti sau incercati sa schimbati recompensele din pergamente ai luminite .Faceti misto de noi sau nu mai aveti subiecte de diacutat.

9. *ensis*

*ensis* De-al casei

nu facem misto de nimeni, noi macar incercam sa schimbam ceva, restul jucatorilor nemultumiti dorm, sau nu le pasa. E pacat, suntem multi, dar nu suntem uniti, nu stim sa folosim avantajul consumatorului in detrimentul dezvoltatorului. E o chestie de atitudine, de respect, de unitate...........nu am vazut asa ceva. Daca te uiti pe forum, suntem aceiasi jucatori care tot incearca sa schimbe cate ceva, este jenant ca restul stau simpli spectatori, desi nemultumirile pe joc exista la majoritatea.

rkaa apreciază asta.
  10. *ensis*

*ensis* De-al casei

s-a gandit cineva cum ar fi daca toti jucatorii de pe un server, absolut toti, ar da ban dezvoltatorului o luna si nu ar intra pe joc?

rkaa apreciază asta.
  11. ✙ⓐⓧⓧⓘ✙

✙ⓐⓧⓧⓘ✙ Novice forum

Sunt multi jucatori care nu stiu ca exista forum, sau la ce foloseste. Mare adevar ai grait.

*ensis* apreciază asta.
  12. **฿αŕъαŕσśśα**

**฿αŕъαŕσśśα** Mare-maestru forum

Votul tau de ce nu apare? sa intelegem ca nu te interesesaza subiecul?

13. *ensis*

*ensis* De-al casei

avem 429 de vizualizari si 43 de voturi.............frumos, sa inteleg ca 386 ne tin pumnii sa reusim?.........ca altfel nu imi explic de ce nu votati, ma scuzati.........a, e ca in real, din pacate mici nu avem, plase, beri, brichete, pixuri:))

14. p16.

p16. Scriitor în devenire

Buna ziua,
    M-am lasat de joc de mai bine de un an, dar imi place sa intru pe acest forum din cand in cand sa vad ce mai e nou si ce mai zicea lumea.
    Concluzia:E ca in politica. Multe manarii pe la spate iar oile vorbesc intr-una. Toate cele bune!

15. *ensis*

*ensis* De-al casei

inteleg, avem 429 de nostalgici care intra si citesc ce vorbesc" oile"
    multumim.

16. Cataleya

Cataleya Guest

Ahoi,

Aceasta propunere a voastra a fost deja trimisa catre dezvoltatorii jocului. Daca vor exista schimbari, nu depinde de noi. Noi putem doar sa trimitem dorintele voastre, catre cei in masura sa faca schimbarile necesare.

Toate bune

17. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Intrebare tampita ca sa zic asa:

Voua va raspunde cineva la feedback-ul dat de voi ?

Mai exact sigur adresa aia de mail unde trimiteti feedback e citita sau activa macar? Intreb ca de cativa ani de cand citesc forumul vad doar "trimitem saptamanal feedback" dar nu vad nici un "am primit un raspuns pentru sugestiile X si Y , sunt bune si vor fi implementate in 2-3 luni maxim.

*ensis* și DNG**stranger** apreciază asta.
  18. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

A fost,dar probabil au si uitat de ea...Pana nu primim un raspuns concret,vom continua sa propunem si sa facem sondaje.,chit ca le stergeti..vom creea altul..

kostzy și DNG**stranger** apreciază asta.
  19. rkaa

rkaa Novice forum

faina initiativa :) sper sa reusim ceva.

20. -~DANY~-

-~DANY~- Novice forum

La ce sa votez sa facut vot pt peyment ce sa rezolvat ....nimic .bp ia doar bani nici decum nul intereseazaparerea ta sau a mea.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.