Schimbare parola

Discuție în 'Ajutor' creată de Radu., 16 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Radu.

Radu. Începător forum

Salut, nu pot sa imi schimb parola contului , fac pasii necesari corect , primes e-mail-ul dar fara link de confirmare , nu am pe ce sa dau click.
    Pe scrisul rosu subliniat nu se poate da click , deci unde tre´ sa confirm?

2. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

Buna ai incercat sa trimiti un mesaj la suport?daca nu trimite-le mesaj si explica-le ce problema ai .O zii buna!

3. Radu.

Radu. Începător forum

Da am trimis , pana la urma dupa mai multe incercari am primit si un raspuns insa nu a fost de folos, insa tot nu pot sa dau clik pe link ( Incearca sa apesi tasta Shift cand dai acel click eventual, e posibil ca providerul tau de email sa solicite acest lucru. Linkul functioneaza corect. Daca au trecut mai mult de 12 ore de la primirea linkului, te rog sa reiei procesul intrucat din motive de securitate linkurile nu sunt decat cateva ore valabile. )

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Nu exista problema la schimbarea parolei. Abia ce am terminat acest proces pentru un cont propriu.
    Mail-ul a sosit in aproximativ 4 minute. Nu am avut probleme in accesarea link-ului, fie ca am vizualizat mail-ul cu imaginile incarcate, sau fara ele. Link-ul a functionat. rezultatul a fost acelasi atat prin intermediul google chrome cat si prin intermediul mozilla firefox.
    Va recomand sa repetati procesul de schimbare a parolei pe cont. Dupa orele la care ati facut cele doua postari la acest moment au trecut cele 12 ore de valabilitate a link-ului.

5. Radu.

Radu. Începător forum

Stiu , e-mail-ul il primesc si eu imediat cand solicit schimbarea , insa nu pot da click pe link , nu stiu care-i cauza , sa fi facut eu ceva gresit ? sa fi blocat cumva primirea de link-uri sau alta traznaie ?

6. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

Daca ai AddBlockPlus sa-l dezactivezi si incearca iar.

7. Radu.

Radu. Începător forum

Gata , am rezolvat , va multumesc!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.