Feedback Sclavi sau baieti de serviciu?

Discuție în 'Ajutor' creată de Ferdіnand, 2 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ferdіnand

Ferdіnand Junior Expert

Am constatat schimbarea pe care ati facut-o, sclavi cu baieti de serviciu sau maimute piromane. Insa acum se cer unele lamuriri, pt ca ati pus iar carul inaintea boilor: in primul rand, la ceaun, in continuare primim sclavi, ceea ce nu e rau, insa daca ma uit la echipaj, vad ca am baieti de serviciu efectiv 13. In al doilea rand, la achizitionare baieti de serviciu, pretul doar cu premium, este 9.400 perle, ceea ce ma duce cu gandul la setul de 200 sclavi, care aveau acelas pret. De aici deriva alta intrebare:"daca de exemplu am 50 sclavi, castigati la ceaun si vreau sa cumpar inca 150, nu am cum, atunci sunt obligat sa iau setul complet de baieti de serviciu?"
    Dupa cum vedeti sunt cateva lucruri care trebuie lamurite, si sunt convins mai mai sunt o gramada de probleme, legate de acest subiect, care nu sunt trecute la FAQ. Va rog veniti cu clarificarea subiectului.

2. -S.O.S-

-S.O.S- Novice forum

Cei care ii prinzi la ceaun iti ofera o zi in plus. Daca vei cumpara cu 9400 de perle vei avea 14 zile in plus.

3. GostRO

GostRO Avansat

e simplu, nu se mai tine cont de sclavi, e ca si cum i-ai lua toti 200 odata si ii pierzi odata, de la ceaun iti da tot cate o zi in plus ex: 14 zile initial iei un baiat de la ceaun si ai 15 zile sclavii toti, mai iei unu ai 16 si tot asa, poti ajunge pana la 30 zile maxim. E ca si la velar.

4. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

ar trebui totusi sa licitam si la piata pentru el..parerea mea

Tom-Degetel apreciază asta.
  5. SeafRO

SeafRO Duce forum

Nu se va licita la piata fiindca se doreste achizitia lor pe perle. Orice pierdere cat de mica pentru jucatori este un plus pentru dezvoltatori.

6. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

Băieții de serviciu pot fi cumpărați la tavernă și pot fi dobândiți de la nava NPC Manamusa.

Unde se gaseste acest NPC Manamusa ?

7. mydyla

mydyla Conte forum

8. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

nu am mai vazut acele barci de cateva luni

9. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Sclavii nu mai sunt activi: nu ii mai puteti achizitiona si nici nu ar trebui sa ii mai primiti ca si recompensa de la Ceaunul din Aruba. Daca acest lucru inca se intampla va rog sa sesizati suportul.
    Baietii de serviciu pot fi achizitionati cu perle din sectiunea Taverna sau pot fi obtinuti ca recompensa la scufundarea NPC-ului Manamusa. Ei nu pot fi primiti la Ceaunul din Aruba (cum s-a intentionat initial). Nu aveti nevoie de mai multi baieti de serviciu. Un singur baiat de serviciu face acelasi lucru ca cei 200 de sclavi.

10. SeafRO

SeafRO Duce forum

... si costa fix la fel. De ce se pot castiga la NPC numai in hartile 2? Din cate stiu acolo primesc recompensele la acest NPC numai cei de level 1-5. Era bine sa mai pice si la ceaun (sa relungeasca viata celui deja existent cu un numar de zile) sau la cufere (la fel ca la ceaun).

11. mydyla

mydyla Conte forum

Poate ca ar fi trebuit sa-i lase la piata ,cum au fost sclavii ,sa se poata lua si cu aur , pentru un jucator mic ... 10.000 de perle , este cam mult pentru 14 zile :)
    Eu una nu as vrea sa-i bage la ceaun ...si asa probabilitatea este in aer ... nu as vrea sa vad baieteii .... fara numar cum imi sar din ceaun :)

12. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

FAQ-ul poate fi gasit //AICI//.
    Sper sa va ajute.

13. .Mr.N.

.Mr.N. Novice forum

daca am lv 10 de la ce npc iau si eu baietieii astia?de la manamusa nu pot ca am lv prea mare si de la contrabandisti nu pot ca am lv mic....va rog sa ma lamuriti si pe mine....stima...sper dl decadent sa nu maistergi nimik din ce postez si eu pe aici.....cum ai facut deseori

Modificat ultima dată: 7 Oct 2014
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.