Sugestie Scoaterea meniurilor inutile

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de ☆Çăņņïßăł~Ģŏłđ~Ģřăƒ™, 29 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti ca meniurile "Misiuni" si "Reperare Monstrii" sa fie eliminate permanent din joc ?

Sondaj închis pe 20 Dec 2014.
  1. Da, amandoua trebuie eliminate.

41,7%
  2. Nu trebuie eliminate.

25,0%
  3. Doar meniul "Misiuni" trebuie eliminat.

0 vot(uri)
    0,0%
  4. Doar meniul "Reperare monstrii" trebuie eliminat.

25,0%
  5. Votez "DA" si pentru introducerea ideii de la punctul 2#.

25,0%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna ziua,
    Avand in vedere multitudinea de meniuri continute de joc, am hotarat sa vin cu doua idei:

1# Si anume de a scoate meniurile nefolositoare de la piratii vechi (ca si in cazul meu) cum ar fi: LINK. Daca am o nava lvl. 20, aproape full castele consider ca nu mai folosesc meniul "Misiuni" (la acesta am acces si de pe mare deci rezulta, inutil) sau cel de "Reperare Monstrii". Aceste meniuri au fost utile acum multi ani cand aveam barcute mici, dar pe masura ce am evoluat am inceput sa ne lipsim de ele. Eventual daca considerati ca meniurile sunt inca folositoare sa se pastreze doar pentru nivelele mici (ex. 1-4) i-ar la cele mari sa nu mai apara deloc, deoarece doar ocupa mai mult loc.
    2# Aceasta idee ar fi utila pentru economisirea de spatiu in fereastra. Sa se introduca un buton de unde sa putem edita meniurile care dorim sa apara in fereastra, deorece nu le folosim pe toate asa de des, astfel am "calatori" mult mai repede prin informatiille sau item-urile de care avem nevoie.

Sper ca informatiile mele sunt destul de clare, astept un raspuns din partea BP.
    Multumesc anticipat.

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Multumim pentru propunere; impreuna cu rezultatele votului va fi transmisa mai departe.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.