Seafight...

Discuție în 'Întrebări generale' creată de -PΣศЯĿ-, 8 Oct 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. -PΣศЯĿ-

-PΣศЯĿ- Novice forum

Salutare , am scris si pe discord sper poate ca cineva ma baga in seama...
    Ceva nu e in regula cu sistemul actual in joc... doar ca m-am 'reintors' la joc dupa ani de pauza... nu bine ies din port , playerii joaca 'ping-pong' cu mine pe mape pana se plictisesc... Am incercat,si m-am uitat la cat timp imi ia... o ora(1h) mi-a trebuit sa termin 1x npc de event... (si nu din cauza dmg-ului)
    Primim la daily log in o chestie..1h protectie pvp ... cred ca de acum joc doar o ora pe zi si cam asta e...unde sa merg ce sa fac,ce farming/missiuni, cand nu bine schimb mapa ,aia-s calare pe mine, imi ia tot aurul, elita nu mai am... ce joc e asta oameni buni? mapa de 50 langa cea de 14..? vin elitele de 40-50lv in 1-2-3 si sparg tot in grup is minge de tenis... Nici nu mai are farmec jocu asta ,a ajuns in ultimul hal, ce distractie/chilling ,vin la munca, sa joc putin sea ,30 min repar ,20 min fug pe harta de altii, si mai prind 1-2 npc ii sparg in cava daca apuc daca nu vin aia de pe b0t cu 300k dmg pe fosfor si nu apuc nici sa trag in npc.... Serios frate, asta nu mai arata a joc deja....

2. *HellFire*Ro*

*HellFire*Ro* Duce forum

Joaca pe EG7,e server pve.Daca vrei doar sa pierzi timpul...