Feedback Server-ul Open Beta

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 3 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -pianoman-

-pianoman- Community Team Team Seafight

Ahoi Pirați,

Aceasta este tema de discuții destinată serverului de test Seafight.

Echipa voastră Seafight

2. ady003

ady003 Începător forum

Dupa ce te scufunda cineva, iei o luminita si iti da -100 pct hp si tu dai intr-o nava dai cu 1600 si normal eu dau cu 17k-18k fara preot voodoo 3 nu stiu de ce nu il mai am pe nava.

3. BoBo

BoBo Junior Expert

Ce e asa diferit decat cel oficial?Nu e nimic special...pe celalalt server beta..de acuma 3 ani daca nu ma insel primeai zilnic 500.000 perle zilnic..aici?Si mai important,cum au ajuns domniile lor sa aiba 100 miliarde?[​IMG]

Modificat ultima dată: 5 Feb 2014
    TØNЎ~ЎÇЄ și *-ExTazii-* apreciază asta.
  4. gaboneŞŦǾ

gaboneŞŦǾ Începător forum

Gata??? Sa inchis serverul beta?

5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Vorbim despre un server de test. E posibil sa experimentati tot soiul de ciudatenii si variatii de damage.
    Acum damage-ul ar trebui sa fie destul de stabil. Recomand folosirea munitiei de aur (lanturi sau concava) sau elita simpla, cu un singur tun. Faceti o medie a primelor 50 / 100 de lovituri. Luati acest damage ca punct de referinta pentru urmatoarele teste.

6. =Decadent=

Nu. Serverul este inca functional.

7. =Decadent=

Daca deja v-ati logat pe noul server inseamna ca ati observat unele diferente: poate in pagina principala - nava mea ... etc. :) exista o gramada de surprize, unele mai placute, unele mai putin placute.
    Aici nu primiti 500.000 perle zilnic. Detalii despre server gasiti in anuntul oficial.
    Pentru a posta o poza in forum este necesar sa folositi direct link-ul ei.

carlosmm apreciază asta.
  8. Achilles[❶NE]

Achilles[❶NE] Profesionist forum

serverul este supra solicitat...
    shockwave-ul cade continuu

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► apreciază asta.
  9. carlosmm

carlosmm Maestru forum

Imi trebe!MUNITIA:mad:
    Eu am pe un con 400k bomba voodoo si 200k ghiulele congelata,o pot lua pe alt cont?:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:;):po_O

10. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

ma dar perle cum mama lor se fac ca amiralii si surbustii dau extrem de putin, nava canci si tentaculele dau cu 7500 in loc de 750 pe harta normala. serverul merge cu incetinitorul, ar trebui sa limitati numarul de playeri si sa mai faceti 1-2 servere.

11. zwartpiraten

zwartpiraten Scriitor în devenire

am auzit de la mai multi jucatori ca se dau un bonus de 500k perle , eu am trimis mesaj la suport si nu am primit nimica , ce trebuie sa am ..... sau la nava elita la piata cat trebuie sa dau ca sa sar la nava sau la altceva .ajutatima ?

12. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

supportul nu functioneaza aici, bonusuri de 500k perle a spus mai sus ca cica nu se da. la licitatii nu se mai liciteaza in ultimele 5 secunde ci in primele 5 cu maximum care habar n-am cat e ca 9999999999999 gold e putin... ati facut-o de oaie adminilor. mai multe buguri decat pe serverele live care si alea sunt pline ochi cu buguri...dupa cum se desfasoara serverul se pare ca nu intentionati sa remediati nimic...

Achilles[❶NE] apreciază asta.
  13. zwartpiraten

allia ..... nu stiu ce server aveti , dar daca o sa continuati asa nu o sa se mai joace nimeni . si pe serverul de beta , eu stiu ca nu trebuie sa bagam bani in joc , trebuie sa scoateti ceva nou si daca e gratis trebuie sa dati la toti , nu noi trebuie sa va spunem .

14. zwartpiraten

e nasol de tot jocul asta . eu am vorbit cu cei dintro gilda si mia spus ca se da perle cam 500k , si ei in loc sa dea la toti , o dat la cativa si atat , ar trebui sa dati la toti membri , nu e corect

15. =Decadent=

Nu puteti face transfer de item-uri de pe un cont pe altul.

16. =Decadent=

Momentan singura sursa de perle reala o constituie pergamentele. Probabil ca ati observat ca recompensele s-au modificat in ultimele 2 zile.

17. =Decadent=

Va rog sa cititi anuntul oficial. El va prezinta noile conditii de desfasurare a lucrurilor pe server-ul open beta.

18. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

si pergamente de unde?

19. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

anuntul oficial nu prezinta niciun beneficiu sau altceva al server-ului de test

20. =Decadent=

Datorita sumelor extrem de mari de aur existente pe server, dupa introducerea "ofertelor" de la piata neagra ... piata e ... blocata.

Cat despre bug-uri, unele sunt reale altele sunt update-uri. :) Mai multe detalii veti afla inainte de implementarea noului sistem pe serverele normale de joc.
    In orice caz, aceasta runda de discutii a fost creeata special pentru a ne putea comunica bug-urile descoperite, si pentru a avea astfel posibilitatea de a remedia cat mai multe dintre ele. Asa cum mentioneaza si anuntul - ne referim la bug-urile care nu exista si pe serverele normale de joc.

zwartpiraten apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.