Feedback Server-ul Open Beta

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de -pianoman-, 3 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Spirit_Breaker

Spirit_Breaker Duce forum

1. Cred ca la suportul de pe beta trebuie sa va adresati in limba engleza, daca vreti sa primiti si un raspuns.
    2. Ma bucur ca au fixat pe beta bugul ala ce iti aparea nava in alta parte.
    3. Navele merg mai bine fara punctele de viteza din ce am observat.
    4. Au fixat si prima salva cu pulbere - damage-ul este normal.

@ Editat : -> Buguri existente pe serverul beta:
    - recompensele din cufere ( primim cate 1 ghiulea, 1 hrana, 1 ... etc)
    - damage tentacul prea mare + recompense npc-uri 1 perla, nu cele normale :D
    - uneori daca incerci sa tragi pe jucator - si chiar daca iti este in raza de actiune a tunurilor nu poti trage pe el pana nu activezi sapienta , si chestia asta se intampla si pe serverele normale
    - din pacate nu am perle si abilitati sa vad cum merge jocul sa va mai pot spune daca exista si alte buguri
    - recompensele din cufere bug 2 ( preot voodoo achizitionat si pierdut la delogare, la fel si premium - numai ca la premium mai e o problema nu iti da bonusul de reparare )
    - nu primesc mail pentru activarea contului

Modificat ultima dată: 15 Feb 2014
  2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Daca ati citit anuntul veti observa recomandarea de a nu contacta suportul.
    Da, bugul la care va referiti nu se manifesta pe Open Beta.
    Asa cum s-a precizat si in anunt vor exista niste modificari. Mai multe informatii despre noul sistem si viteza veti primi ulterior.

3. =Decadent=

La ce beneficii va referiti? Va rog sa dezvoltati.

4. =Decadent=

1. Recompense: 1 perla
    - cufere
    - NPC-uri
    - Admirali
    - Kraken, Behemoth, Amaterasu (2 perle)
    Aceasi situatie se alica la recompensele din cufere sau din luminite.
    :) A aparut de aproximativ 2 zile. Este cunoscuta si raportata. Multumim
    2. Damage-ul tentaculeleor - de asemenea raportat
    3. Premium-ul: este deja raportat si investigat.
    4. La ce data ati inregistrat contul pe server?

5. Spirit_Breaker

4. La 3-4 zile dupa deschiderea serverului.

- 1 singura data am primit mail si a fost o eroare.
    - am mai incercat dar nu am mai primit mail, am raportat problema dar nici acum nu merge

Si va rog sa verificati si abilitatile de reparare daca dau stack cu matrozul de nivel 5 + dulgherie castele. Exista posibilitatea sa nu mearga.
    Si sa mai incercati cu preotii, sa achizitionati preoti vodoo din market + cufer + payment. Incercati mai multe combinatii sa vedeti daca se prelungeste durata de viata, ca sa nu mai apara probleme pe viitor.
    Navele de elita nu imi apar (se contorizeaza punctele dar nu am nava + bonusul ), si cred ca si alti jucatori au aceasta problema ca nu am vazut nici o nava de elita pe mare.

6. ◄ऌ►Edwarrd◄ऌ►

◄ऌ►Edwarrd◄ऌ► Scriitor în devenire

e un server de test cum ziceai. probleme cu mailul nu sunt decat de la mail, eu am primit si am activat corespunzator. e un server de test, nu exista niciun mod de a castiga perle in afara de cele 3 harti albe. pe serverul vechi parca exista beneficiul a 500k perle cu care jucatorul putea sa experimenteze jocul cu o nava mai de doamne ajuta si niste castele si punti. acum nava la sfantu' asteapta ca piata e la maxim, punti la fel, mapele albe dau cam 5k perle toate 3 daca nu mai putin. perlele parca erau monede de joc. la luminite rata de drop a perlelor e foarte mica, primesc nonstop capcane si cate 1 hp in plus... n-am vazut o placa protectoare de cand am inceput jocul pe serverul beta

7. zwartpiraten

zwartpiraten Scriitor în devenire

la un cufar am luat o luna premium , cand sa dau la santierul naval , mi sa dus premium ce inseamna asta

8. Spirit_Breaker

E bug, am raportat si eu problema asta suportului.

9. zwartpiraten

zwartpiraten Scriitor în devenire

si cand dati drumul la beta .

10. =Decadent=

Pentru moment server-ul este inchis. Nu avem informatii oficiale legate de o noua deshidere a lui.
    Multumim tuturor pentru participare si pentru erorile semnalate - aici sau prin intremediul suportului. Au fost de mare ajutor.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.