Sezon

Discuție în 'Ajutor' creată de zuzulik.vlad, 9 Sep 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. zuzulik.vlad

zuzulik.vlad Pretendent

E vre un faq ceva despre noul sezon?

2. axel

axel Team Leader Team Seafight

Sectiunea este in constructie. Puteti gasi mai multe informații AICI.

3. informatiile leam gasit.sa spus ca va incepe pe 2 septembrie.intrebarea este pana cand va tine sezonul acesta? are valabilitate sau este pana se termina toate misiunile?

4. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

scria pe undeva 90 de zile

5. ar insemna sf lu noiembrie.multumesc de raspuns

6. HFLM

HFLM Novice forum

mi-au disparut 23 monede efort, plus inca doua care leam cistigat in urma unei realizari, astept raspunsul dumneavoastra

7. eu aveam 13 monezi, am primit inca 50 la terminarea unei misiuni si am 47 total.16 sau dus

8. axel

axel Team Leader Team Seafight

Cel mai probabil ambele situatii au legatura cu patch-ul anuntat vineri:
    Monedele primite in plus au fost retrase de pe conturi. Exista chiar posibilitatea ca pe unele conturi cantitatea de monede sa fie negativa, daca pana la momentul retragerii au fost cheltuite.

Modificat ultima dată: 16 Sep 2019
  9. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

imi lipsesc 22 de monede....nu am primit nimic in plus in urma erorilor de joc, pe ce baza se fac aceste retrageri de monede????

10. HFLM

HFLM Novice forum

Mai doua monede sau dus, AR FI NBINE SA VEDEM CITE MONEDE SUNTEM PE MINUS SA STIM CITE AM PRIMIT DACA AM PRIMIT

11. T-A-L-E-N-T

T-A-L-E-N-T Profesionist forum

Eu cred ca au luat toate monedele primite corect sau nu in perioada cu problemă...nu sa ținut cont ce si cum....Tot jucătorul sa fie in pierdere..Dar problema cu realizarea "daune npc-urile lui Typon".. nu se grăbesc să o rezolve ca doar ii doare'n cot...Hai sa zicem ca unii au primit monede in plus..si ce?.. greseala este a lor...asa ca nu am primit de la începutul sezonului monedele pentru daunele npc-urilor lui Tyson care au fost cu sutele de milioane nu se vad??? vreau sa primesc toate monedele pentru asta!! dacă tot vreti sa fie corectitudine sa fie pBugPoint-uluiți nu numai in favoarea BugPoint-ului .VREAU CE ESTE A-L MEU!!!

12. IceBull3t

IceBull3t Talent de excepţie

Din pacate/fericire nu detii nimic pe jocul asta. Pe de alta parte eu nu cred ca am vazut Tyson de ala sau Typhon pe undeva pe harta. Cel mai probabil va apare in a doua jumatate a event-ului. La fel si a doua misiune din descriere.

13. Indus

Indus Talent de excepţie

A doua fază începe pe 18 septembrie, ora 12:00 LST și se încheie pe 25 septembrie, ora 12:00 LST
    Typhon (faza 2)
    Acest ţipar feroce va cutreiera mările de la începutul celei de-a doua faze și până la sfârșitul eventului. Poate fi învins numai cu muniție de perle. După ce îl învingi pe Căpitanul Slade, există șanse mici să-și facă apariția cel mai temut dintre toți țiparii: Typhon! Pentru învingerea lui Typhon vei primi ca recompensă perle, în funcție de daunele pe care i le-ai provocat.

14. mydyla

mydyla Conte forum

La atatea cronometre si statistici cate exista pe joc ...puteati sa faceti unul si ptr SEZON... ma ajutati cu data de final al sezonului actual ?

T-A-L-E-N-T apreciază asta.
  15. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

Sfarsit de sezon 04.12.2019 !! Fiecare sezon are o durata de 90 zile .

16. mydyla

mydyla Conte forum

da ... stiam ca 90 de zile dar ... au fost unele probleme la inceput ... acum cred ca nu ar fi stricat un cronometru undeva intr-un colt la fereastra de sezon :)

#**leonard**# apreciază asta.
  17. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

Au fost dar sezonul a fost resetat deci a reinceput in 4 septembrie .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.