Anunț Sezonul XII

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de Indus, 30 Apr 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Indus

Indus Talent de excepţie

Ahoi pirați,

Sezonul 12 este aici!
    Cu o mulțime de recompense de câștigat, dar si cu multe realizari si provocări de cucerit, acum este șansa voastră de a vă pune amprenta pe cele treisprezece mări!

Veți naviga acasă cu toată prada?

Sezonul va începe pe 1 mai și se va încheia pe 31 iulie.

fb_ad_season_12.jpg

Design navă >> Renowned Driftwood

Submarinul >> Floating Driftwood

Animalul de companie >> Driftwood Twelve

Ce se întâmplă cu cheile mele de efort după eveniment?

Cheile Efortului sunt schimbate cu Bastion Level 1, moștenirea reginei, coroane sau pulbere de dragon.

Echipa voastră Seafight

axel apreciază asta.
  2. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ahoi pirați,

Ne pare rău pentru erorile survenite, legate de sistemul de monede de sezon. Vă punem la dispoziție acest cod - vă rugăm să îl activați pentru a primi recompensa (valabil până în 18.05.2023):
    COINS23

Echipa voastră Seafight

3. axel

axel Team Leader Team Seafight

Ahoi pirați,

Din cauza problemelor pe care le-am avut cu atacurile DDoS săptămâna trecută și, ca urmare, faptului că mulți utilizatori nu au putut finaliza sarcinile de sezon, am decis să extindem sezonul 12.
    Sezonul 12 se va încheia acum vineri, 4 august 2023, ora 23:59:59, ora locală a serverului.

Nu lăsa munca ta grea să se irosească! Se scurge timpul pentru a vă folosi Cheile de sezon pentru a deschide o comoară de bunătăți. Așadar, dacă le-ați salvat, acum este momentul să profitați de oportunitatea suplimentară și să vedeți ce comori vă așteaptă.

Rămâneți pe fază pentru mai multe surprize și anunțuri interesante în timp ce ne pregătim pentru sezonul 13, care este chiar după colț.

Echipa voastră Seafight

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.