simbrias

Discuție în 'Ajutor' creată de RazvanRayne, 21 Mar 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. RazvanRayne

RazvanRayne Novice forum

Salut, numai ce am intrat pe joc si am observat ca am -40 locuri de tunuri, direct la simbrias m-am gandit ca a expirat, m-am dus repede pe harta marii si l-am cumparat, am dat n refresh-uri si tot nu imi apar locurile, m-am uitat la echipaj si imi arata ca nu-l am... cred ca e probleme de la server ceva gen

2019-03-21 21:57:57
    Ai primit 1 x Gardian Commonwealth nivel 2.
    9500xPerle a/au fost eliminat(e) Motiv:plătit pentru articol
    4000xCoroane a/au fost eliminat(e) Motiv:plătit pentru articol

va pot oferi si print-uri doar va rog sa imi adresati un site unde sa le uploadez. Multumesc

revin: am mai cumparat odata si de data asta a mers,
    2019-03-21 22:49:15
    Ai primit 1 x Simbriaș Commonwealth nivel 2.
    9500xPerle a/au fost eliminat(e) Motiv:plătit pentru articol
    4000xCoroane a/au fost eliminat(e) Motiv:plătit pentru articol

Totusi astept si eu un raspuns, perlele si coroanele care mi le-a luat la prima achizitie...

Modificat ultima dată: 21 Mar 2019
  2. Este corect pentru cum se vede aici : http://prntscr.com/n17xu1 , tu ai cumparat prima data Gardianul si a doua oara Simbriasul , este normal sa iti ia perle si coroane. trebuie atentie cind cumperi , Spor la joc

3. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Ahoi,

Este evident faptul ca locurile de tun lipsă, nu pot fi acoperite de Gardianul Commonwealth.
    Perlele și coroanele au fost retrase din cont ca la orice achiziție normală. Pentru a recăpăta acele resurse, este necesar să contactezi suportul și să explici în mod clar:
    • Situația în care te afli
    • Faptul că dorești să îți primești resursele înapoi.
    Succes!

4. RazvanRayne

RazvanRayne Novice forum

Da, greseala mea, nu m-am uitat la jurnal ce am cumparat ... atentie la neatentie.
    Multumesc, se poate da T/C

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.