Simplu, usor de indeplinit si greu de uitat.

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de B0UNCE, 17 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti sa fie asa?

1. Da.

13 vot(uri)
    76,5%
  2. Nu,

4 vot(uri)
    23,5%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Preotul voodoo nivel 3 pe cat este de important, pe atat este de usor de uitat (pentru mine), ca sa scap de grija ca el se va termina intr-un anumit numar de zile, eu propun sa fie programat ca si matrozul sa reziste pe nava cat timp ai premium, deoarece, desi sunt multi care au premium cu anii, mai sunt si jucatori care il cumpara, asa ca mi se pare corect sa ramana cu premium-ul, dar nu oricum (pentru ca, dupa cum spuneam, majoritatea jucatorilor au premium cu anii, dar preot poate nu au) acel preot care sa ramana pe nava pana expira premium-ul sa fie la piata alaturi de premium-ul pe 6 luni. Probabil cei care nu vor sa bage bani vor spune nu, dar eu cred ca este cel mai corect pentru ambele tabere.

2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Multumim pentru propunere. Ea va fi transmisa mai departe catre echipa de dezvoltatori.
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.