Sugestie Skin Cupa lui Bokor!

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de нαииιвαʟ, 12 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord cu aceasta idee??

1. Da!

9 vot(uri)
    52,9%
  2. Da,dar designurile sa fie introduse la payment!

1 vot(uri)
    5,9%
  3. Nu!

7 vot(uri)
    41,2%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. нαииιвαʟ

нαииιвαʟ Scriitor în devenire

Am vazut ultimul podcast seafight in care se vorbea de acel "transmodification sistem" (sper ca nu am gresit) si din ce am inteles eu vom putea lua bonusul de pe un design si sa il echipam pe altul sau sa adaugam un bonus nou design-ului actual.
    Ideea mea este urmatoarea:Sa se introduca toate designurile de la cupa lui bokor la piata(NU PAYMENT) dar doar cu bonusul de 5.000 HP,urmand ca noi sa le imbunatatim cum dorim.

Ce parere aveti??

2. booghy1973

booghy1973 Profesionist forum

Avand in vedere ca sunt niste skinuri "editie limitata" nu cred ca ar fi corect fata de cei care au platit pentru a avea o sansa sa le castige. Parerea mea ar fi ca designul castigat la un anumit event sa nu fie introdus niciodata la piata sau payment asa cum s-a intamplat cu Elcano, Flora Fatale si celelalte.

3. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ideea Dvs., feedback-ul si rezultatul sondajului vor fi transmise mai departe catre echipa de dezvoltatori. Multumim.

Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.