Skin Demo

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de cte87, 3 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ar fi ok adaugarea design-ului demo?

1. Da

60,0%
  2. Nu

40,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. cte87

cte87 Novice forum

Ca tot se pot face propuneri, am sa vin si eu cu una...

Design-ul nou.. "Executioner" ... am toate sansele sa il pierd pentru ca nu cred ca mai apuc sa il cumpar, toti banii i-am bagat pt event.. practic.. am fost un pic suparat cand am citit pe forum de 19%.. si necunoscand cristalele, si pentru ce sunt fiecare, am crezut ca damage-ul a scazut de la 20% la 19%.. sa aflu abia mai devreme ca de fapt lovitura critica a crescut de la 17% la 19%..

Cred ca ar fi o idee buna, posibilitatea adaugarii unei optiuni prin care design-urile din payment sa poata fi folosite in modul "Demo" macar pentru o perioada scurta.. sa spunem.. 60minute...

Asa nu cred ca s-ar mai produce astfel de erori, si pe langa asta, daca intradevar are avantaje vizibile, probabil ar face mai multi doritori... posesori.

2. marinaru777.FmF

marinaru777.FmF Scriitor în devenire

Contra...o idee slaba :)

3. Puiu14

Puiu14 Junior Expert

hmm nu ar fii o idee buna. Cum ar fii sa zicem ca cineva care debea se apuca de joc ia skin demo pt 1 ora vede moama e bun alea alea si dupa cand revine la vechea nava dezamagire totala.... sincer te.ar demoraliza, deoarece iti trebuie mult timp sa iti ridici nava. Incet dar sigur poti sa.ti ridici nava si fara prea multi bani investiti. Just be patience ;)

4. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Sigur va mai fy la vinzare skinul la payment ! Nu cred ca desingul de la payment ar trebui bagat in regim "DEMO" deoarece n-ar fi corect fata de colegii nostry care l-au achizitionat cu bani reali. Nu este corect ca cel ce la achizitionat cu bani reali sa se bata de la egal la egal cu cineva care-l foloseste asa cum doresti tu mooca de la egal la egal in regim, "DEMO". Ps. Foloseste cardul si il vei avea permanent ! Bafta !

Puiu14 apreciază asta.
  5. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Inteleg ideea unei probe inaintea unei achizitii.
    Propunerea Dvs., rezultatul sondajului precum si feedback-ul colegilor Dvs. vor fi transmise mai departe catre dezvoltatori.
    Multumim.
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.