Skin Romanesc

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de zeus31, 4 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. zeus31

zeus31 Începător forum

Avand in vedere ca mai sunt 6 zile pana la campionatul european unde ROMANIA PARTICIPA in grupa A alaturi de FRANTA, ELVETIA, ALBANIA.(Probabil va intrebati ce o mai vrea sa insemne si asta).In anii care au mai fost aceste campionateau fost si ca event pe seafight unde se putea lua skinurile tarilor care se calificau in optimi,sferturi s.a.

Am zis ca poate si anul acesta se va intampla la fel SPER si ca nationala noastra sa faca meciuri bune pentru ca sa demonstram cine suntem cu adevarat si pentru a ne califica in optimi s.a.

De aproape un an s a introdus MIRCEA (skinul romanesc) la payment la un pret accesibil (zic eu) dar il putem lua si gratis dar asta depinde ce facem la EURO. Nu ar fi rau sa avem 2 skinuri ROMANESTI PE CONT.(MAI DE PINDE SI CEI DE LA BUG POINT SA FACA CEVA).
    Sper ca nu v am plictisit cu acest roman pe care l am scris. MULTUMESC

HAI ROMANIA!!!!!

FreeSoul apreciază asta.
  2. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Scuze...sunt nelamurit, care este ideea?
    Daca se va face un event (si se va face) va contine design pentru fiecare tara participanta, nu doar pentru Romania si clar va trebuii sa muncim pentru el.

3. FreeSoul

FreeSoul Scriitor activ

Cred ca am inteles eu. Vrea 1 skin nou pentru Romania, si minijocuri la event pe grupe. Are de la mine 2 bile albe pentru idei si o bila neagra pentru limba romana :D

4. morbius666

morbius666 Novice forum

Este o foarte buna idee dar cum ai zis si tu "depinde de BUG POINT".Eu te sustin cu asta, mai ai grija la exprimare :)