Feedback SONDAJ: Apariţie NPC de tip Admiral

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 21 Apr 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti ca apariţia NPC-urilor Admiral să fie anunţată?

Sondaj închis pe 29 Apr 2018.
  1. Da. Doresc sa văd un mesaj de notificare pe harta marii cand apar Admiralii

79,0%
  2. Nu. Nu doresc sa văd un mesaj care anunţă apariţia Admiralilor

21,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi piraţi,

Au existat o serie de discuţii legate de mesajele de anunţare a apariţiei navelor de tip Admiral. Unele voci sunt de părere ca este bine să se anunţe apariţie lor, altele că este destul de enervant să vezi că alţi jucători vin să atace nava admiral pentru spawn-ul careia au depus mult efort.

Vă rugăm să va exprimaţi preferinţele in sondajul prezent.
    Dacă aveţi sugestii suplimentare vă rugăm să lasaţi un comment in rubrica.

Echipa voastră Seafight

2. Zeusian

Zeusian Comisar forum

atât timp cât admiralul nu iee lângă tine, ci în cine știe ce hartă, să nu te anunțe este o blasfemie!!! ar fi doar norocul de a da peste un amiral!

3. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Dar nu va fi destul de enervant ca amiralul sa apara in alta parte , (pur noroc chior) cu tot cu efortul mult depus pentru spawn? Ca sunt si cazuri din astea sa tragi toata ziua si sa nu il scoți niciodata tu! Daca merge vorba sa nu sa se anunte ar trebui sa se faca pe jucator( ai 300 de nave de scufundat pentru aparitia amiralului la a 300 nava scufundata sa iti apară amiralul linga tine si sa mai faceti asa ca alti jucatori sa nu poata trage in ea, sa traga doar posesorul!

4. Dan1912.

Dan1912. Scriitor în devenire

si daca nu poti sa il scufunzi singur ce faci?

5. simi2

simi2 Mogul forum

parerea mea este ca ar trebui ca amiralul sa apara langa cel care a scufundat ultima din cele 50 sau 300 iar notificarea sa apara. stai pe harta si vezi ca tu si inca un jucator dau la Lucia de 2 ore si amiralii apar la d... in praznic si altii se bucura de efortul si timpul tau pierdut. asa ca nu prea am ce sa votez.

6. #**leonard**#

#**leonard**# Junior Expert

Daca fac 200 de nave rosii pentru Mana inparatului dupa restart anuntat cu 30 min inainte tre sa iau de la 0 navele sau nu ?

7. Ciresul

Ciresul Pretendent

8. ce prostie e asta? trag 3h c alti 2 jucatori sa scot mana imparatului si nu anunta in mapa care trag.dar arata la atii care nus in mapa.lu cine ia venit ideea asta cred ca nui intrg la minte.

9. ÐΛЯΣΛΠБ£Ł

ÐΛЯΣΛΠБ£Ł Novice forum

Parerea mea este ca ceea ce probabil o sa se modifice luand in considerare numarul de voturi este ...... discriminare fata de jucatorii care au facut acele misiuni cu acei admiral . Am spus si o spun din nou nu mai asteptati pomana fratilor ..... atata timp cat un jucator a depus efort ca sa faca o proba eventual o misiune voi de ce incercati sau probabil faceti (modificati) toate chestiile astea mult mai usoare ??? . de ce sa dati tuturor sansa de exemplu ...sa faca nivele mai repede si mai usor .... care mai este farmecul jocului??? sa spunem ... doar sa spunem ca ati dat apsolut totul pe gretis pe jucul asta .... ce credeti ca o sa se joace lumea incontinu ??? nu ... o sa joace ceva timp apoi ... pauza nimeni nu o sa mai fie pentru ca intervine monotonia ... nu o sa mai aibe pentru ce sa joace nu o sa mai fie un scop pentru a mai sta pe joc . Asa ati facut si cu probele de 23-24-....-27 etc . eu de ce a trebuit sa stau si sa fac 30 mil dmg la admiral ??? acm e 10 mil parca ... o porcarie .... mai aud voci care spun ,,haide lasa poate mai cresc si cei mici ''.... intr-un fel au dreptate si nu in acelasi timp ... si noi am fost mici si noi ne-am chinuit .... Daca voi considerati ca e mai bine sa vi se dea totul pe tava atunci inseamna ca acest joc este de cea mai joasa speta si acei jucatori baniuesc ..... sunt lafel ..( ceea ce am scris aici este adresat strict jucatorilor care nu sunt capabili sa joace un joc asa cum este el ... vede ca nu dovedeste sau nu poate sa faca ceva anume ..... ce spune el haide sa mai trimit un mail la support poate mai fac astia o petitie .....) PS.... NU MAI ASTEPTATI POMANA.

10. aditzu05[❶]

aditzu05[❶] Scriitor în devenire

Prietene eu ma chinui de cateva zile cu proba de nivel 23 doar pentru simplul fapf ca atunci cand apare admiralul harta se umple instant de jucatori(majoritatea inamici). Nu judeca asa aspru ca eu nu astept pomana dar a devenit destul de greu si sunt totusi un jucator mediu zic eu(pietre lv 22-24, 330-370 tunuri echipate).si inca un lucru de zis degeaba ai lv mare daca barca ta e slaba. Cu ce te incalzeste lv 30 daca ai 45 de abilitati sau tunuri de 55-60.

Modificat ultima dată: 9 Mai 2018
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.