Feedback Sondaj - Aspectul navei pe harta mării

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de =Decadent=, 12 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Care este varianta preferata?

1. Varianta 2

45,8%
  2. Varianta 3

54,2%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Ahoi pirați,

Vă rugăm să votați preferata voastră din imaginile de mai jos:

decks_survey.jpg

Varianta 2 - va oferă posibilitatea de a vedea o parte dintre dotările inamicului.
    Varianta 3 - nu vă oferă posibilitatea de a vedea dotările inamicului.

2. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

Varianta 3

ChupaChups, Heisenberg16 și Achilles[❶NE] apreciază asta.
  3. =Decadent=

Va rog sa folositi butonul de sondaj.

4. ßα®®α©μdα[❶]

ßα®®α©μdα[❶] Scriitor activ

L-am folosit

Achilles[❶NE] apreciază asta.
  5. ☆MĄĐŁЄχ☆†

☆MĄĐŁЄχ☆† Începător forum

nici una din cele 2 si de asemenea nici cea care este acum ..

6. zuzulik.vlad

zuzulik.vlad Pretendent

nu inteleg de ce scoateti puntile totusi e joc cu pirati nu cu submarine sau nave ca sa puneti sloturi

7. simi2

simi2 Mogul forum

argumentul ca aceasta schimbare e facuta ca jucatorii sa nu-si dea seama de nivelul celorlalti e copilareasca. jucatori noi nu prea sunt pe servere iar cei vechi se cunosc deja. si oricum BP o sa faca exact cum vrea.

8. ~pisicutza~

~pisicutza~ Talent de excepţie

3 e mai misto asa simpla

ChupaChups apreciază asta.
  9. SeafRO

SeafRO Duce forum

Si eu tot cu 3 am votat. Puntile sunt niste dotari care nu isi au rostul sa fie afisate - oricum nu tin cont de ce dotari au daca mi se pune pata pe cineva :D Sa nu uitam ca in varianta 3 se usureaza putin si codul jocului asa ca deja sunt doua plusuri.

10. ChupaChups

ChupaChups Începător forum

3--> super ideea pentru ca sa nu sti cine ce si cum are.."un fel de surpriza" iti dau de sughiti:)))

11. $kratoos$fireman$

$kratoos$fireman$ Novice forum

ceea actuala,celelalte 2 variante mi se par niste nascociri :(

12. $kratoos$fireman$

$kratoos$fireman$ Novice forum

imi place sistemul asta de a vota :((( din ce inteleg oferindu-ne varianta de a alege doar dintre cele 2 noi variante, dar varianta actuala nemaiaparand la vot inteleg ca deja ati luat o decizie fara a ni se cere parerea :(( tipic BP

13. =Decadent=

Asa cum este mentionat in anunt eliminarea puntilor, mai exact transformarea lor in sloturi, face parte din procesul de transfigurare, faza 5.
    Prima dintre variante (varianta 2) este implementata deja pe serverul Open Beta si poate fi testata. Da, schimbarea este in curs de realizare - fara punti.
    Sondajul este facut pentru a vedea care dintre cele doua variante NOI va place mai mult.

14. √alinhO

√alinhO Începător forum

a devenit prea urit jocul dupa mine as fi bagat baful de cristal la loc si puntea mojo la fel si stiu ca multi jucatori ar fi de acord cu mine

15. mydyla

mydyla Conte forum

Nu pot sa spun ca-mi place dar ... varianta 2 este ok ... sa se vada tunurile fiecaruia ... macar asa nu se vor mai folosi eventualele bug-uri cu tunuri ... ca de "se vede" :) Desi varianta 3 arata mai bn ... nu ai ce face cu ... hotii :)

la naiba ...am votat gresit :(

16. ~Sarazzin~

~Sarazzin~ Junior Expert

revenim ca in 2008 cel putin cu aspectul navelor :))) se pare ca pt domnul sau doamna =Decadent= este ceva nou daca revenim ca inainte :)))[​IMG]

17. betivanul1

betivanul1 Începător forum

Eu vreau ambele variante .. cu sapienta spion sa vad dotarile(ar da un sens si item-ului sapienta spionului ) iar normal fara item activat vreau varianta 3 :)) atunci nu am mai reveni in 2008 :dddd

18. SeafRO

SeafRO Duce forum

Juca si in acea perioada din cate imi amintesc.;)
    O idee buna. Ar fi recomandat sa o pui si in sectiunea de Idei a forumului. Bravo.

19. simi2

simi2 Mogul forum

si v-am spus doar.

20. SeafRO

SeafRO Duce forum

Nu este adevarat. Au ales varianta cea mai votata dar si cea mai buna pentru server. Acum nu inteleg de ce lasa pentru jucator sa isi vada puntile pe mare fiindca mai mult il incurca si ii iau din vizibilitate decat sa il ajute. Acele informatii pot fi cuprinse la depozit, booster sau in orice alta parte dar nu pe harta pentru ca incomodeaza jucatorul (cu atat mai mult cu cat sunt vizibile numai pentru el, nu si pentru ceilalti "ca sa se poata lauda"). Poate ADMINII se vor sesiza si vor face si aceasta ultima modificare.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.