Feedback Sondaj: Noul server PvE

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de _Hellsing_, 29 Iun 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ce părere aveți despre ideea care stă la baza noului server PvE?

1. Îmi place.

39 vot(uri)
    66,1%
  2. Aș dori doar un server PvE, fără mod PvP.

8 vot(uri)
    13,6%
  3. Nu îmi place.

12 vot(uri)
    20,3%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. silent!

silent! Începător forum

ceei ce or sa faca lucrul asta or sa poata fi pe bot nonstop

2. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Chestia asta nu ii incurca nici acum, ca iau aia cu bot 4-5 scufundari la 24 de ore nuu cred ca e mare paguba pentru ei ;)

3. silent!

silent! Începător forum

pentru ei nu dar ar fi bine astazi am intrat pe jok nu am chef de bataie fac npc-uri maine am chef de bataie ma pun pvp o sa se faca rapid multi full

4. `asul`82

`asul`82 Începător forum

pai ast at noul servar

5. JerryCo

JerryCo Scriitor activ

Eu vad chestia asta venind putin pe modul "Un server Free" avand in vedere cate articole sunt pe bani, acolo nu ai fi nevoit sa le cumperi pentru a face fata altor jucatori, pentru ca si de ai fii full tot nu ai putea ataca un individ care fura npc-uri de la tine. Pe acel server ai nevoie de nervi tari, dar banuiesc ca mai putin de card.
    Ideea este buna, dar mai curand sa ramana doar la stadiul de "PvE", pana la urma ai deja posibilitatea de a alege cum vrei sa joci atunci cand iti faci un cont.
    Pentru inceputul acestui server insa, cred ca este nevoie de ceva progresiv, adica sa fie intai hartile precum cele din trecut, pana la 20, vreo 6 luni, apoi schimbarea. Si unele articole ar putea lipsii, sa nu se incarce memoria degeaba, de exemplu tunurile, 2-3 tipuri ar ajunge. In rest, faceti voi "surprizele" voastre. (cum spunea un alt coleg mai sus)

6. Farxen

Farxen Junior Expert

Nu inteleg un lucru la acest "nou server " : Jucatorii declarati PVP pot ataca jucatorii declarati PVE ?
    Si invers

7. dan-schela

dan-schela Scriitor activ

raspunsul e nu, mai citeste o data :p

*Black_Man* apreciază asta.
  8. _Hellsing_

_Hellsing_ Guest

Mulțumim pentru feedback-ul oferit!

Temă închisă!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.