SONDAJ propunere diversificare recompense

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de bullet, 13 Noi 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. bullet

bullet Scriitor în devenire

Buna ziua stimabili moderatori,va rugam frumos sa inaintati propunerea superiorilor dumneavoastra, pentru diversificarea recompenselor prin introducerea de perle, coroane, extensii,desagi imperiale, tunuri reparatoare,firestorm, tunuri vodoo, ciocane,harta virgo, bineinteles nivelul lor si cantitatea ramane la decizia dumneavoastra, sigur ca aceste itemuri pot fi introduse chiar si la recompensele hartilor bonus, niveluri pirat, iar nivelul si cantitatea lor bineinteles ramane la decizia dumneavoastra, oricum toate recompensele vor ramane in circuit inchis,in cadrul jocului nu se pot folosi pe alte jocuri si nici nu le putem lua acasa. Cu scuzele de rigoare ca am intervenit bineinteles ca vor fi discutii pro si contra dar este o idee buna.
    O zi superba sa aveti

Sa votam pentru inaintarea acestei propuneri.​

nyk27 și sorinel_63 apreciază asta.
  2. BYTZA.87

BYTZA.87 Novice forum

pai bun bullet si restul care au bagat bani grei in jocul asta ce fac? nu cred ca ar fi corecta o astfel de schimbare si sincer nici nu cred ca va incapea in discutie aceasta situatie pe care nici nu o pot numi o problema...

3. sorinel_63

sorinel_63 Junior Expert

4. Farxen

Farxen Junior Expert

+1
    de acord cu propunerea

5. bullet

Si eu am bagat bani pe joc, cu siguranta o sa mai bag bani pe joc si dupa implementarea acestei propuneri, pentru ca -, atunci va merita mai mult sa stau pe joc si sa consum ce bag pe cont cantitativ si calitativ,de ce sa intru pe alte jocuri cand pot sta doar pe unul dar sa am pe cont de toate.

6. andreea.sweet

andreea.sweet Novice forum

7. bullet

Un cont ce nu are nimic pe el (saracacios) nu poate sta mult on pentru ca nu are ce consuma, nu are ce sa joace si nici cu ce, pe cand un cont cat de cat plin cu de toate , te logezi si stai pe mare chiar si intre eventuri bune sau mai putin bune.Cum ar fi sa ai cu ce trage si in jucatori si NPC chiar daca uneori mai iei apa dar cu siguranta cativa jucatori ai scufunzi si tu si ai abordezi, e drept ca nu poti fi mereu strong ca apar si altii strong :) si iese scantei.

8. .corsarulnegru.

.corsarulnegru. Comisar forum

Nu va mai agitati atita ca pe BP intereseaza profitul nu acele lucrurimai sus mentionate. Nu se va realiza niciodata acea propunere.

9. MIRANTO

MIRANTO Începător forum

10. Scf

Scf Pretendent

Daca ei au bagat sclavii la payment,tu crezi ca se v a aproba ceva din ce ai scris tu acolo? Intreb pentru un prieten..

11. bullet

Pai daca nu votati rezulta ca nu va trebuie,ca aveti deja astea si sunteti indestulati

12. mydyla

mydyla Conte forum

un cont mic ... nu am nimic cu conturile mici , sunt jucatori care intra si fac ce pot fara sa investeasca nimic ... daca vrei sa accezi undeva ma sus trebuie sa investesti sau sa joci la eventuri sa-ti faci rost de perle, item-uri ... acum ca o paralela ... daca unul are vila si eu nu ... ce sa fac ??? .... ma duc la govern si ii cer vila ca are vecinul? ... este un joc free ... dar daca vrei mai mult decat iti ofera acel "free" trebuie sa platesti . Ca trebuiesc revizuite recompensele la hartile bonus asta da ... dar ceea ce ceri pentru cufere este halucinant ... probabil , ca un joc de imaginatie , sa bage intr-un cufar 2 coronae si 10 sapiente , cu ce te ajuta ???

13. bullet

mydyla 2 coroane iei de la cargo, hai sa nu exageram, coroane pentru recompensa la hartile bonus , iar cantitatea si nivelul lor e la dispozitia conducerii, nu spun eu cat si cum sa bage sau de ce nivel,ca de 9 ani cam aceleasi la fel si la cufere si la probele de pirati , iar dupa ceea ce spui inseamna ca jocul asta ar trebui sa isi schimbe denumirea in blackfriday,eventseafight, pui un reminder si cand e event deschizi jocul,mai bine sa tina jocul inchis si sa il deschida doar la eventuri in rest revizie frate ca si asa merge uneori mai rau decat dacia din anii 80.Mananca tu 9 ani ciorba si apoi vorbeste, mai schimbi meniul , il diversifici. Iar treaba cu vila, de ce nu imparte harta in 2, jumatate e pt cei cu vila si cealalta e pt cei fara vila si sa puna granita cu taxa intre cele doua jumatati.

Modificat ultima dată: 14 Noi 2018
  14. mydyla

mydyla Conte forum

exagerezi ...parerea mea , schimbari in joc s-au facut destule si cu multe comentarii pro si contra ... acum pentru un cufar de 1400 de perle , fara rabat , in harta de cufere si cu piatra de cufere ...eu zic ca se ia relativ bine . Daca se intra pe joc numai la event cu siguranta ca respectivul nu are ce-i trebuie pe joc ... fata de tine , presupunem , ca joci si ca ai una alta pe barca , nu ? Daca nu vrea sa bage bani in joc si sa stea linistit sa farmeze gl7 este ideal ptr un astfel de jucator acolo ar fi "jumatatea " free si pe celelalte servere daca vrea sa joace la un alt nivel decat cel free ... trebuie sa investeasca , cum zicea un CM mai demult "distractia de plateste" .

Asta e parerea mea , acum sa propui ceva si sa nu ai nicio contra parca ...nu e bine :D

15. bullet hai sa nu exageram ca jocul e destul de frumos si merge destul de bine si despre joc e nu cum este ci cum il joci, in comparatie cu alte jocuri aici e mai multa pomana ca alte jocuri vrei sa ai platesti nu stai pe map si te uiti la alti cum fac eventurile si scuzama eu am vazut destui de multi pe acest joc ce stau de cind a inceput serverul 7 si sparg la Ghiara rosie sa faca aur asta nu ajuta pe nimeni , eu ex daca pun sa sparg la Surprize fac miliardul la zi dar nu ma ajuta la nimic caci totul e baza perle si coroane , restul ai tunurile voodoo si atentie daca ai preoti toti 4 deja ai 40 % daune si cu 20 dauna tunul daca deblochezi tot te descurci destul de bine ( asta e o varianta daca nu iti permiti sa investesti in cont), iar posibilitati sa faci perle si coroane este doar trebuie sa faci level si sa farmezi frate si faci destul cit sa cresti cit de cit si sa ti pasul , iar noi cei ce bagam si bani este din cauza ca nu vreau sa stau sa astept juma de an sa fac ce pot face cu un clic si ne intereseaza rangul nu alt ceva sa ti pasul sati pastrezi un rang trebuie si un mic ajutor financiar sa reusesti sa faci XP s PEL suficient a tine pasul , iar cuferele ce au frate? cu un rabat la 5 euro si o ghilda cu insule sunt ieftine cheitele si cu o piatra de 10% bonus cufere iesi in cistig mereu cam 150% plus ca iti ofera si antrenori , matroz lev 5 , velari , regina , desagi regale ..etc si e totul elita si eventuri dupa eventuri ceea ce daca vrei faci zeci de milioane de perle s te poti dezvolta cu contul , mai pe scurt e MURA IN GURA frate depinde de fiecare jucator cum stie sasi gesteze profitul.;) Bafta la joc.

16. Bamse71

Bamse71 Novice forum

bullet esti penibil , in tot ceea ce spui , si mie mi-ar conveni , dar e o utopie , jocul asta e free , nu platesti abonament pentru el , nu stiu ce intelegi tu prin free, cauta frate un joc asa dupa gustul tau si nu ne mai plictisi cu tampenii, de fapt decduc ca voi sunteti pe server 7 , tu si ceilalti pro de aici , nici acolo nu umbla cainii cu covrigi :)) , asa ca daca nu e cum credeati voi , ca va umple BP-ul de iteme moca , hai sa facem o propunere , poate prinde :))) pe bune ? putem sa votam noi toti pentru , degeaba , BP-ul din ce mai face bani?

17. bullet

Nu cred ca te umple BP daca iti diversifica recompensa, pentru ca oricum se va tine seama de masura nu iti da fara numar, deci nu te imbogateste, dar cand bagi cardul cu bani reali tu da ,imbogatesti pe cineva.

18. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

pentru diversificarea recompenselor prin introducerea de perle, coroane, extensii,desagi imperiale, tunuri reparatoare,firestorm, tunuri vodoo, ciocane,harta virgo,
    Nu stii unde poti face perle? ( in harta 13,14,15, behemoth, cromwealth si toti amiralii care apar :Razbunare , Valecia, imperious, teroarea valurilor si marilor+ eventurile care se tin lant, ultimele 2 avea sansa sa faci perle cit incape, sa ai timp doar)
    Nu stii de unde poti face rost de coroane? ( pentru harta 21 ai misiune zilnica,22,23 si in 24 ai 2 misiuni zilnice, total 5 misiuni. 5000+3000+2000+2000+2000=14000 coroane zilnic doar din misiuni plus navele la care tragi! Daca vrei mai mult farmeaza in hartile de la 21 pina in 30!)
    Nu stii de unde sa iei tunuri reparatie de nivel 2? ( De la piata simpla, 7500 perle fara nici un rabat)
    Nu stii de unde poti obtine harta virgo? ( bagi la ceaun mojo sau perle si vei primi harta Virgo)
    Nu stii unde sa gasesti tunuri vodoo? :) (au fost citeva eventuri nu demult care dadeau tunuri vodoo de level 1 la epave, eventul care sa incheiat recent gaseai tunuri vodoo in cufere si la epave! Mai apare uneori la piata neagra ,La sala ligii mai gasesti!)
    Desagi imperiale? (Gasesti la sala ligii cu conditia sa fii in liga baracuda sau in liga manta)
    tunuri firestorm (la eventurila clasamente sau la sala ligii)
    Ciocanele la payment
    Extensiile ( au aparut recent si nici degraba nu le vor pune la luminite asa cum doresti tu sau la logarea zilnica
    Tunuri vodoo mai obtii si la probele de pirat asa cum ai dat tu ideea mai inainte doar ca ele erau implementate deja ( vreo 50 de tunuri mai scoti si de acolo pina la proba de 20 )
    Tunuri vodoo si ciocane mai obtii si la logarea zilnica!

19. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Va rog sa detaliati.
    Concret: Ce va doriti ca recompensa la ce?
    Ce anume doriti la ce harta bonus?
    Ce anume doriti la recompense la cufere? ... etc.

20. DAD2000

DAD2000 Scriitor în devenire

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.