Sondaje

Discuție în 'Colțul utilizatorilor' creată de B0UNCE, 7 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Credeti ca ar fi utila aceasta modificare?

1. Da!

8 vot(uri)
    88,9%
  2. Nu!

1 vot(uri)
    11,1%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. B0UNCE

B0UNCE Maestru forum

Propunerea mea este legata de sondajele de pe forum care se incheie cu un maxim de 20 de voturi (maxim am spus), asta din cauza faptului ca jucatorii nu sunt interesati de forum (si nu, nu dau vina pe echipa noastra care nu stie cum sa creasca activitatea pe forum cum fac alte echipe cu concursuri etc etc...). Ideea este ca in multe sondaje se dezbat teme importante, ma rog, in unele, dar majoritatea userilor rateaza asta, asa ca de ce nu am pune un sondaj saptamanal pe pagina principala.
    http://prntscr.com/9n9vyf

Sectiunea de "sfaturi" lasa destul spatiu gol, daca scoatem si imaginea cu "hall of fame" (cam toti stim sa ajungem acolo) ramane destul loc pentru "sondajul saptamanii" pe care ar trebuii sa il vada toti, de asemenea sondajul ar trebui sa contina un link spre tema deschisa in forum pentru comentarii, sugestii sau informatii suplimentare.
    Ce credeti?

2. hamal.cu.experienta

hamal.cu.experienta Scriitor în devenire

Cred ca un sistem de sondaj saptamanal din partea BP poate incapea pe pagina de start (asta ar fi o propunere asemanatoare), iar temele abordate sa fie cat de cat importante si decente ce avem despre ce discuta si cred eu ca daca ar exista un astfel de sonaj toti jucatorii ar vota indiferent daca acceseaza sau nu forumul.. A si sa nu uitam unde este butonul ala pentru forum atat de mult sa gandit BP la parerile jucatorilor incat a fixat aproape strategic pozitia lui..

3. |SHARK|-ŁЄχ

|SHARK|-ŁЄχ Junior Expert

Macar mai demult apareau anunturile de la evenimente, patchday sau alceva, dar le-au scos si pe alea. Nu e rea ideea ta, deoarece majoritatea nu intra mai deloc pe forum, macar cele mai vizionate sau importante sa apara pe pagina principala.

4. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Propunerea va fi inaintata catre dezvoltatori. Multumim.
    Tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.