spion-caractere speciale

Discuție în 'Ajutor' creată de ^remy^, 19 Noi 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ^remy^

^remy^ Scriitor în devenire

O intrebare??In cazul in care un jucator este scufundat si nu ai id-ul acelui jucator,ai doar jurnalul de bord ,sectiunea ..lupta.. de unde poti lua nickname-ul care......contine caractere speciale pe care spionul de pe harta marii nu le vede,adica,nu poti spiona acel jucator decat dupa id si acum intrebarea mea este-- cand actualizati spionul sa poata recunoaste si caracterele speciale pentru ca ,daca serverul permite denumirea navelor cu tot felul de caractere ,tot asa ar trebui ca si spionul sa le recunoasca??

marinarul†acutGo® apreciază asta.
  2. =Decadent=

=Decadent= Board Administrator Team Seafight

Situația relatată a fost deja transmisă mai departe pentru a fi investigată si remediată. Nu avem incă un termen pentru soluționarea ei.

^remy^ apreciază asta.
  3. Cataleya

Cataleya Guest

Pana la remedierea situatiei respective, o sa-ti propun o solutie provizorie care functioneaza:
    • copiezi numele de la jurnalul de bord/lupta
    • introduci o parte din acest nume la "camarazi"
    camarazi.png
    • selectezi"cauta in afara listei " daca nu ai acest jucator in lista ta de prieteni. Este posibil sa iti apara mai multe nume care contin literele introduse in cautare. Selectezi id-ul jucatorului dorit si apoi spionezi normal, folosind spionul.
    amarazi 2.png
    Sper sa iti fie de ajutor. Succes

^remy^ apreciază asta.
  4. Scf

Scf Pretendent

Sky,problema asta este de mult stiuta dar nicio rezolvare in privinta ei,ori putem sa ne punem toti ce caractere vrem la nume in asa fel incat sa nu fim gasiti la spion ori niciunul,cand s a implementat modificarea asta cu caractere la spion trebuiau resetate toate nick name urile la toate barcile si sa si puna fiecare numele incat sa fie gasit...e o rezolvare destul de simpla zic eu :)

5. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Dumneavoastra ati incercat aceasta metoda? Vorbiti din propria experienta? Eu stiam ca nici la camarazi nu recunoaste aceste semne speciale si deci in rezultat apare ca nu gaseste acest jucator! daca ziceti ca e adevarat cautati si mie jucatorul asta: ★Пинки乂ВG★
    http://prntscr.com/ll6iwo
    http://prntscr.com/ll6j4y
    Sper ca am fost de ajutor ;)

6. ^remy^

Vezi atașament 3344
    Sper sa iti fie de ajutor. Succes[/QUOTE]
    Da,in cazul meu, a catorva jucatori pe care ii cautam,a functionat metoda propusa,multumesc,sper totusi intr-o rezolvare prin care sa putem cauta clasic..copy-paste !!!

Cataleya apreciază asta.
  7. Cataleya

Cataleya Guest

E foarte bine ca mi-ai dat un jucator pe care nu-l poti spiona. In felul acesta iti pot explica concret.
    rtrt.png
    Dupa cum spuneam, cauti doar cu o parte din nume. Sper sa reusesti.
    Succes

8. **scorpions**

**scorpions** Mare-maestru forum

Aha, trebuia sa mai sterg din litere, mersi de pont ;) !

Cataleya apreciază asta.
  9. *-lowe*-

*-lowe*- Novice forum

Timpul acordat e prea mic.

10. ^remy^

Mai faceti ceva spionului ala chior??????De ce nu modificati jurnalul in asa fel incat sa arate si ID-ul jucatorului,nu numai numele,daca e atat de greu de reparat spionul,simplificati-l,sa afiseze macar id-ul,sa faca ceva ca e orb rau de tot!!!!

11. ^remy^

Hellooooo!!!!Problema cu spionul incepe sa prinda paianjeni,mai faceti ceva cu el?Trebuie sa scriem suportului din America,Germania sau pe unde or mai fi ei????????

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.